Spor Bjk-Gs derbisini kim kazanır? skbxjsnxksnxksj Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor sizce kim alır derbiyi? Güncellemeler+1 yıl (bence Galatasaray alır) Bjk-Gs derbisini kim kazanır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Spor konusunda 500 cevap paylaştı. Galatasaray alır, bjk yol geçen hanına dönmüş kadıköyden galibiyetle döndü diye Gs yi kolay lokma sanıyor. İlk maçı hatırlatmak lazım farka gidebilecek maçtı. 0 0 Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beşiktaş'ın istediği hakem atandı maça kesin Galatasaray'ı doğrayacak hakemler 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Galatasaray tabi ki de 1 1 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Aferin kız :) akıllı olduğunu biliyodum ama ispatlamış oldun :) Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl @dmla17 bence gs sence 0 2 Yorumla dmla17 +1 yıl Niye taktın sen bana ya bir sürü üye var niye sürekli bana diyorsun Yorumla safak005 +1 yıl Bir konusmak istiyorum sen neden istemiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Galatasaray alır, bjk yol geçen hanına dönmüş kadıköyden galibiyetle döndü diye Gs yi kolay lokma sanıyor. İlk maçı hatırlatmak lazım farka gidebilecek maçtı.
Beşiktaş'ın istediği hakem atandı maça kesin Galatasaray'ı doğrayacak hakemler
Galatasaray sanıyorum.
Galatasaray tabi ki de
Aferin kız :) akıllı olduğunu biliyodum ama ispatlamış oldun :)
Beşiktaş beşikte sallayacak
Tabiki cimbom 😍
@dmla17 bence gs sence
Niye taktın sen bana ya bir sürü üye var niye sürekli bana diyorsun
Bir konusmak istiyorum sen neden istemiyorsun
Galatasaray 🦁
Galatasaray
Babafingo mu abubakar mı o takar
Icardi
Beşiktaş
Daha çok gol atan
Beşiktaş