Bir kadın sporcu olup çok kas yapsa zayıf bir erkekten falan güçlü olur mu
3 ay
herkes saçma sapan yorum yapmış hiç mi olimpiyatlardaki halterci ya da güreşçi kadinlari görmediniz. 60 kiloluk kadınların tank gibi fiziği var. 80 kiloluk sıradan bir erkeği kraker gibi yer. ama elbette kendi düzeyinde kendi kilosunda bir erkek sporcuya karşı maksimal kuvvet olarak zayıftır doğal olarak. zaten mücadele sporlarında bu yüzden cinsiyet ve kilo kategorisi vardır
İştee buuu kas yapıp baddie olucam 😛😛 kaslı hatunlar çok havalı ve çekici gözüküyo
Güç cinsiyetten çok antrenmanla alakalı tatlım 💪🏐 Düzenli çalışan, iyi beslenen bir kadın sporcu çoğu zayıf ve antrenmansız erkekten rahatça daha güçlü olur. Ben ağırlık döneminde kendi vücut kilomun katlarını kaldırıyorum mesela 😅🏋️♀️
Kas kütlesi ortalaması erkeklerde daha yüksek ama bu “her erkek daha güçlüdür” demek değil. Çalışan kazanır! Sen disiplinli ol, güç zaten gelir kraliçe 👑🔥
Cevap
11Cevap
Erkekler çok dayanıklı maalesef
Erkek daha çeviktir daha analiz ve düşünme yeteneği fazladır yine üstesinden gelir
Yo kızlar erkeklere göre daha pratik zeka ve analizci
Evet bizim salonda çoğu erkeğin kaldıramadığı ağırlığı kaldıran kadınlar var
Kadınlar erkekleri 8 le çarpar 4 e böler her konuda sadece özgüven leri biraz yok
Spor yapan kuzenim erkek kuzenini bilek guresinde yenebiliyor defalarca denediler
Erkekler daha güçlüdür. Senin soruna gelirsek evet olur
kadın fıtratı gereği zayıftır 15 yaşında ki bir erkek çocuğun gücü her yaştaki kadına yeter
Sol dssgm sizden güçlü
Sg ursp cucugu
Gel babana
Olur tabiki emek veren kazanır
Kızlar tabii
Ben olcam
Ben de spora gitcem
İyiiii
Olur
Erkekler
Olamaz.
Olur tabi ki