kadınların çığlık çığlığa ağlayacağı durumlarada tepkim= ayak parmaklarım ve tarak kemiklerimi elimle yerine taktım omzum çıktı 2 saat yol yürüyüp hastaneye gittim iğnelerimi kendime yaparım karnımda 15 cm ameliyat yarığı varken aynı gün ayağı kalktım bir kez of demedim. burnum kırık kick box maçına çıktım ayak parmağım kırılmış halı saha maçında 2 hafta sonra fark ettim. halen kadınlar mı dayanıklı diyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
Sen çarpılmışsında farketmemişsin :)
europasicewolf.files.wordpress.com/.../...ryph.jpg
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar cok daha dayaniklidir. Fiziksel guc esit olsa kadinlar bizi cocuk dover gibi dover. Bizim hayvani darbelerimiz karsisinda bile caresiz kalmazsiniz yani sizin aci esiginiz cok yuksek ama bizim bir alt taraflarimiza calissaniz ilk saniyelerde aglayarak kivraniriz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun tartismaya acilmasi bile sacma. En zayif kiz bile her erkekten daha dayaniklidir.
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkur ederim secimin icim dayanikli bayan. Orta hucte bir kizla dovusup sirf dayaniklilik farki yuzunden kayettigimi bilirim, tahminlerle konusmadigima emin olabilirsin.
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan vücudu en fazla 45 del birimi kadar acıya dayanabilir.
Ama kadınlar doğum anında 57 del birimi kadar acı çeker..
Bu acı 20 tane kemiğin aynı anda kırılmasına bedeldir..
Buyrun buradan pay biçin kimler daha dayanıklıdır...
Ayrıca bu tespit dünyaca ünlü doktorlar ve hastaneler tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.. Uydurmasyon değildir...03 Yorumla- +1 yıl
Onlar da haklılar. ama unuttukları çok detay var dünyada :)
- +1 yıl
öncelikle bu dediklerin yalandır. Kanıtlayacak screenshotlar var elimde yoruma nasıl resim ekliyeceğimi bilmiyorum. Kısaca özetlersem dünyada del diye bir acı birimi bulunmaz pek çok acı skalası öne sürülmüştür fakat hepsi 10 rakam skalasına sahiptir del diye bir birim olmamasına karşın hiçbir birimde 45 veya 57diye bir birim yoktur. Yani hiçbir kadın doğumda insanın dayanabileceğinden çok acı çekemez. Zaten bırak kadını erkeği dünyanın en dayanıklı erkeğinde bile 10 birim dolorimetre geçilince kişi komaya girer ve yüksek ihtimalle ölür. Dünyaca ünlü doktorlar ve hastaneler tarafından test edilmiş uydurma olmayan tespitin tamamen yalandan ibarettir. Dolorimetre diye bir birim vardır del diye gösterilmez ve 10rakamla sınırlıdır. Ayrıca dolorimetre sisteminde doğum 8 puandır 10 ise bilinç kapatıcak trafik kazaları vb. dir. Velhasıl bu tespitiniz tamamen yalandır. Fakat tespitinizin yalanlığını ispat ettiğim için siz kadınları küçük düşürdüğüm sanılmasın. Kadınlar baş tacımızdır. Doğumda çektiğiniz acıların da farkındayım. Sadece yorumunuz yanlıştır. Kadın erkek eşittir nasıl ki ben siz kadınları küçümsemiyorsam sizinde yalan yazılarla erkekleri küçümdemeye hakkınız yoktur. Kadın erkek sadece EŞİTTİR.
- 02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılerkekler cunku mesela bı 1.60boyundakı 70 kılo erkek ıle 1.60 boyundakı 70 kılo kıza bak? erkek daha kalıplı değilmi? siz kızlar cok narinsiniz cok ince... ama ne kadar erkekde dayanıklı olsa kız ıstedıgı an o dayanıklı erkegı kendıne koruma yapabılır kızların özellıgı daha buyuk cezbediyorlar biz erkekleri...
02 Yorumla- +1 yıl
yok yok anladım ben senı gercı bıraz mantıklı geldı sımdı söyledıklerın cunku erkegı doguranda kadın...
Fiziksel dayanıklılık muhabbetine girmeye bile gerek yok, katlanmamız gerekseydi doğum sancısına bile katlanırdık ağzımızı da açmazdık :D duygusal dayanıklılık dersen o zaman da aşk acısı çeken hatun ve erkek örneklerini veririm. Ben ağlayan adam görmedim sevgilim beni terketti diye. Anca filmlerde :D
00 Yorumla
+1 yılkadınlar daha dayanıklı bence çünkü erkek nezle olsa hemen bebeğe bağlar olayı yataktan çıkmaz nazlıyıdır inkar eden olayı yanlış anlamıştır.. kadınlar öyle değildir daha fazla ayakta durabilirler.. hastada olsalar yatağada düşseler basit bir nedenden ötürü bile olsa kalkarlar yataktan vss. sadece kas gücü olarak erkek daha iyidir..
00 Yorumlabilimsel olarak kızların acı eşiği daha yüksekmiş yani acı tahamülünde kızlar daha dayanıklı diyebiliriz
11 Yorumla
+1 yılerkek bence fizikseldir (bir erkek le kız aynı kurallar altında dayanıklılığa girse). Ama duygusal kızlar ondedir.(ilişkide orneğin kız çabuk alışır ayrılığa ama erkek zor)
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama 9 ay çocuğunu karnında taşıyabilmek ve inanılmaz bir acıyla onun bu dünyaya gözlerini açmasına vesile olmak tam bir dayanıklılık göstergesi onu biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAcı eşiği olarak erkeklerden daha dayanıklıdır ama psikolojik olarak, güç olarak, duygu olarak erkek daha güçlüdür.:D
09 Yorumla- +1 yıl
Evin geçiminden sorumlu olan, duygu yoksunu, annelik duygusu gibi babalık duygusu olmayan, acıya töleransı daha az olan biz odun erkeklere mi verseydi?:D
- +1 yıl
Vay canım bu bilgi sana vahiy olarak mı geldi?
Her türe, cinse verilenler farklı farklı. Savaşda bize farz kılındı size değil. Siz dayanabilirmisiniz o savaşın hiddetine? Kadın kasap gördün mü sen etrafında? Demek ki her şey kararınca verilmiş. - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Qhu5yMaBUOs Erkekte doğum acısı çekebilir sende bunu bilesin.
- +1 yıl
İnsan vücudu en fazla 45 del birimi kadar acıya dayanabilir.
Ama kadınlar doğum anında 57 del birimi kadar acı çeker..
Bu acı 20 tane kemiğin aynı anda kırılmasına bedeldir..
Buyrun buradan pay biçin kimler daha dayanıklıdır...
Ayrıca bu tespit dünyaca ünlü doktorlar ve hastaneler tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.. Uydurmasyon değildir... Sende bunu bilesin. - +1 yıl
Bilgi-1: "Del" diye bir acı birimi yoktur. 1940 yılında James D. Hardy ve arkadaşları tarafından "dolorimetre" diye bir acı skalası geliştirilmiştir. Ancak çok yaygın olarak kullanılmamaktadır. Mit, çarpıtıla çarpıtıla birim de çarpıtılmıştır. Dolorimetrede 1'den 10'a kadar, "dol" biriminde sayılar vardır ve 45, 57 gibi sayılar burada yer almaz.
https://evrimagaci.org/fotograf/56/1283 Buyur bide burdan yak:D
Ayrıca öylede olsa Allah sizin bedeninizi o şekilde yaratmış. Erkeğinde o şekilde yaratsaydı erkekte çekerdi. - +1 yıl
https://www.evrimagaci.org/fotograf/56/1283 abartma bir erkek her zaman fiziki acı olsun kemik olsun kadından daha dayanıklıdır hamilelik görevi kadına verildi die en saglam en üstün die genelleme yapamassın çok saçma ve yaptıgın o 45 li 57 li olay saçma bir uydurma sen inanıyor musun ona gerçekden 45 son seviye iken 50 bile degil 57 ye çıkıp sag kurtulduguna bak orda erkek demiyor insan diyor ve del die bir ölçü birimi yok o ne uydurak demişler olmuş
+1 yılCoxa ve pelvis iskeleti daha sağlamdır. Fizyolojik olarak erkek ile kadın dayanıklılığı kıyaslanamaz, bariz erkekler katlar =/
02 Yorumla- +1 yıl
İzledim zaten bu bnim kararıma ya da senin kararına bakacak bir durum göreceli bir durum değil tıbben erkek fizyolojik olarak daha dirençlidir. Pelvis iskeleti olarak kadınlar daha sağlam denebilir ama genele vurduğumuzda erkek fizyolojik olarak daha dirençlidir.
Sen diyorsun ki bir noktaya bakarak genelleyebiliriz bir konuyu, çok yanlış..
Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. Güç erkekler dayanıklılık kadınlar hiç bir erkeğin doğum acısına tahammül edeceğini sanmıyorum:) ya da gece kalkıp bebeğe bakma benek gece ağlarsa ben şahsen pencereden atardım :DDD
00 YorumlaBunu genellemeyeceğim, fakat acıya dayanaklı biz kadınlarız sanırım lan.
01 YorumlaKemikle filan alakası yok. Östrojen ile alakalı bir durum. Fiziken demişsin ama sadece ağrı eşiği bakımından daha dayanıklı olabiliyorlar. Ama yinede canınız baldan tatlı. Dokunsam ağlarsınız. Sonuç değişmiyor :D
00 YorumlaDiğer konusunda 875 cevap paylaştı. erkekler sonu iyi ya da kötü olsun pes etmez savaşır ama kızlar en kötüsünde pes etmek zorunda kalır..
00 Yorumlakadınların acı eşiğinin daha düşük olduğu söylenir ama en ufak yaralanmalarda dünyayı bibirine katanlar da kadınlardır
10 YorumlaKızlar daha dayanıklıdır. Doğum olsun başka birşey olsun daha sabırlıdırlar. Özellikle hastalıklara karşıda öyle daha cok dayanıyorlar annemden biliyorum. Ben bir üşüteyim yataktan kalkamıyorum işte :)
00 Yorumla
+1 yılOnu normal durumda değil zor durumda görürüz. Kişiden kişiye fark eder. Ama kendim için sonuna kadar dayanıklı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla- Diğer konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar daha dayanıklıdır fakat erkekler çok daha güçlüdür eşit yaratılmışız kısacası.
00 Yorumla Ya tabiki erkekler daha dayanıklı ama düşününcede o doğum sancısı acısını kadınlar daha dayanıklı gibi geliyor o. O
10 YorumlaFiziksel ise erkekler ama duygusal olarak ise kadınlar daha dayanıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi türlü türlü yerlere çekilebilecek bir soru oldu bu :D bence kızlarrrr :D saatlerce acı çeken sizsiniz sonuçta :D erkek zevkine bakar :P
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadinlar dayaniklidir kadin hasta olur yinede evin isini yapar yemegini heleki dogum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhic birzaman da anlayamazlar :) onlar güc bakimindan bizden iyi olduklari icin dayanikliligida ayni saniyorlar eee dogumda yapamicaklarina göre anlamicaklar :)
ruhen kesinlikle kızlar daha dayanıklı. biz erkekler onlar kadar duygusal olsak kesin intihar ederiz :D
00 YorumlaBir tane normal doğum izleseler bu soru hakkında düşünmezler gerçekten
00 YorumlaErkekler fiziksel açıdan kuvvetlidir kadınlar ise duygusal (ruhsal) bakımdan.
00 Yorumla
+1 yılFizyolojik yönden erkekler zihinsel yönden kadınlar daha dayanıklı :)
00 YorumlaDiğer konusunda 914 cevap paylaştı. Kadınlar her ay özel günler... Ağda filan oww çok kötüya iyi ki erkeğim.
02 YorumlaHayalara yenilen bir tekme kaçbinkere doğrum yapma acısına bedelmiş bunu da söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha dayanıklıdır ama erkekler daha güçlüdür.
00 YorumlaErkekler daha dayanıklıdır çünkü kadın gibi bir varlığa hayat boyu dayana biliyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha dayanikli cunku güç le dayanıklılik orantilidir
00 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. duygusal olarak erkekler fiziksel olarakta erkekler
00 Yorumla
+1 yılErkek daha dayanıklıdır. Ev geçindiren kadınlardan örnek veriyorum
00 Yorumla
+1 yılErkek fiziksel olarak daha dayaniklidir kadin duygusal olarak daha dayaniklidir
00 Yorumla
+1 yılkimseyi bilmem ama ben cok dayanikliyim o kadar senw acilar cektim bir bok olmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarılar daha dayanıklı, koskoca evleri temizliyorlar...
00 YorumlaBen kişiden kişiye değişir diyorum..
10 Yorumla
+1 yılKızlar daha dayanıklı bence.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar tabi o yüzden en uzun onlar yaşarmış -_-
02 Yorumla- +1 yıl
O eşleri aldatmasın , gözüm açık gitmiyim düşüncesinden olmasın? :)
- +1 yıl
bilmiyorum artık -_-
Profilo dayanıklı ev aletleri şaşma bundan :))
00 Yorumlamanen kadınlar madden erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar..
Kadınlar pes etmez erkekler eder..00 YorumlaKizlar, onca sorumluluğu alamazlardi
00 Yorumla
+1 yılhangi anlamda dayanıklılık
01 Yorumla- +1 yıl
erkekler
sevindin mi? . d
+1 yılKızlar dayanıklı erkekler güçlüdür..
11 Yorumlakişiye göre değişir..
erkek kadına göre değil00 Yorumlasorumu bu tabi ki erkekler
00 Yorumla
+1 yılBen iğneden korkarım dayanamam acıya
00 Yorumla
+1 yılSimulation oyunları epey vakit alıyor.
00 Yorumla
+1 yılKızlar daha güçlü çünkü gamsızlar.
00 YorumlaYine erkekler diyorum. Kızlar duygusaldır güçsüz.
00 Yorumlavalla bende bir kemik var düşman başına
00 YorumlaKadınlar !
00 Yorumlaerkekler daha dayanıklı ve gamsız
00 Yorumlatabiki biz :)
01 Yorumla
+1 yılYine erkekler derim
10 Yorumla
+1 yılkadınlar tabiki.
00 Yorumlagenelde erkekler.
00 YorumlaDiğer konusunda 49,9b cevap paylaştı. erkekler tabi
020 Yorumla- +1 yıl
düzgün konuşsan. seviyeli olarak