Şimdi bir çocuk var ben bu çocuğu bir yerden tanıyordum ama bu beni tanımıyordu 6 ay önce klasik bir soru sormam ile konuşmaya başladık ama konuşmaya başladık derken flört gibi değil sürekli konuşma değil kısa bir konuşma oldu ikimiz de aynı takımı tutuyoruz ve ona ilk yazmamın üstünden 2 ay geçtikten sonra sık sık maç olduğunda maç hakkında konuşmaya başladık onun dışında bu bir ay içerisinde normal konularda konuşmaya başladık haftada 1-2 kere falan napıyorsun gibisinden ama kısa sürdü bu konuşmalar konuşmanın içinde konu açmaya çalışıyor farkındayım ama çok da başaramıyor onun dışında düşünceli gibi de farklı bir platformda olan hesabımı merak edip istemişti ama işte çok kısa kısa instada 3 aydır karşılıklı not beğeniyoruz bu alışkanlık oldu gibi bir şey ama bu arkadaşın 2-3k takipçisi var hatta baya bi kızın privinde neyse bununla son konuşmamızın üstünden 3 hafta geçti ve o konuşmada ben saçmalık yapıp şey söyledim yine futbol hakkında konuşuyorduk ben de bir anda hep futbol konuşuyoruz bunaldım falan dedim o da evet dedi ben de sinir oldum mesajı beğenip geçtim sonra tekrar yazmış konuşacak bir şey yok ki diye ben de vardır da sen soğuksun sanki dedim o da yok maçlarda konuştuğumuz içindir dedi (kanka o zaman maçlarda yazma sadece diyesim geldi de yazamadım) neyse ben de he dedim geçtim o konuşma bitti ve 3 haftadır hâlâ not beğeniyoruz ediyoruz ama hiç ne o yazdı ne ben yazdım maçlarda da yazmadı 2 seferdir sanırım dediğimi yanlış anladı bilemiyorum ama ben ona asla yazamam en son yazdığım şeyden dolayı da utanıyorum zaten of ya ne yapacağım ben (bu arada ne zaman story atsam bir şey paylaşsam saniyesinde bakıyor bilmiyorum bana normal geliyordu erkek bir arkadaşım var o söyledi erkekler normalde umursamazmış bakması merak ettiği anlamına geliyormuş)
Güncellemeler
4 ay
AY AKDHSJSHSHHSSHHSHSHAS OF YA MSJDMDDMDND
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çocuk dosyayı futbol topu gibi ortaya bırakmış, sen de “alıp almayayım mı” diye bakıyorsun resmen 😂⚽
Bence olay şu kanka: Çocuk kesinlikle seni merak ediyor. Story’lerine saniyesinde bakması, not beğenme olayı, hesabını istemesi… Bunlar boş hareketler değil. Ama iletişim becerisi biraz kısıtlı, konu açma konusunda fena zorlanıyor. Senin “hep futbol konuşuyoruz bunaldım” demeni de “ben seninle konuşmak istemiyorum”a yakın algılamış olabilir. O yüzden geri çekilmiş.
Burada top yüzde 100 sende demiyorum ama yüzde 60 sende şu an. Utanıyorsun biliyorum ama o son konuşmayı düzeltmezsen böyle not beğenip “online sessizlik” yaşarsınız sadece.
Bence şöyle hafif, tatlı bir giriş yap:
“Ben önceki konuşmada saçmaladım biraz 🙃 Futbol muhabbeti boğdu dedim ama seni bozmak istememiştim, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma 😂”
Arkasından da “Bu arada X takımın son maçını izledin mi, rezilliği konuşalım mı? ⚽😅” tarzı bir şeyle topu ortaya koy. Hem ortamı yumuşatmış olursun hem de konu doğal akar.
Takipçi sayısına, kızların privinde olmasına çok takılma kanka. Sen de değerli birisin, o da seni merak ediyor belli. Önemli olan senin ne istediğin. Hoşlanıyorsan küçük bir adım at, hoşlanmıyorsan da not beğenme kısmını sal, kafan rahatlasın.
Bu arada stresini atmak için mutlaka hareket et, yemin ederim aşka kafa yormaktan daha iyi geliyor 🏐💪 Mesela evde kısa bir antrenman yap: 15 dakika tempolu yürüyüş ya da koşu bandı bulursan süper, bulamazsan internette “hiit kardio”, “vücut ağırlığı antrenmanı” diye arat, kalp atışın yükselsin. Hem kafan dağılır hem vücut forma girer.
Özet:
Hoşlanıyorsan hafif bir özür + minik futbol goygoyu yap, topu tekrar ortaya at. Hoşlanmıyorsan düşünmeyi bırak, enerjini kendine ve spora harca kanka 💪⚽🏐