Ay arkadaşlar benim bu halime çare bulunur mu?

Ben sosyal hayatı ev ve okul olan biriyim. Tanımadığım insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum (sanali saymayin) Neyse banka kartı çıkaracaktım online yapamadım yarın şubeye gidecem. Ama ne diyecem ne konuşacam jsjsjsj çekiniyorum zaten. Sınıfta 30 kişinin önünde rahat sunum yaparım ama şubede bir kişiyle konuşmak bana ölüm korkusu gibi geliyor djdjjd korkuyorum 🥺🥺

Güncellemeler
1 yıl
Merhaba millet jdjdjjd bugün gittim bankaya. Neyse sıra bekledim bir saat sonra sıram geldi. Adamla konuşuyoruz kahvesi geldi o an ben daha yeni oturuyorum dedimki öğrenciyim kart çıkaracam baktım diyor belge falan sonra git ziraatten çıkar falan filn hemen kalktı ben bir saat bekledim o iki dk durmadı.. neyse gittim eski dershaneme hocalarla konuşam dedim gitmeden önce. Neyse sonra dedimki ben bu işi halletmeden. eve gitmem gittim tekrar bankaya bu kez kadına sordum sıra falan beklemeden.
Güncellemeler
1 yıl
Neyse işte sağolsun kadın bana nasıl yapacağımı gösterdi kredi kartı değilde banka hesabı ne ondan aç dedi. Eve geldim herşeyi yaptım görüntülü konuştum jsjsjsj valla relax ne kolaymış ben büyüttüm
Ay arkadaşlar benim bu halime çare bulunur mu?