Merhaba 7 aydir ciddi bir iliskim var benim bir birimizi cok seviyoruz. Gecmiste ikimizinde hatalarimiz oldu. Ben simdiki sevgilimi tanimadan once birisiyle birlikteydim. Aramizda cinsel yakinlasma oldu ama birlikte olmadim. Sonra o cocuk benden uzaklasti kendi elleriyle itti beni diye bilirim boylece koptuk onla. Ayrildiktan 3 ay sonra simdiki sevgilimle tanistik 5 ay sonrada sevgili olduk. Eskide simdi askerde ben numarami falan degistirdim ama numarasi telefonumda kayitli gecen baktim wp telegrami falan silinmis.
Ama eskiylede simdiki tanisiyolar ama arkadas degiller. Simdiki sevgilim gecmisle ilgili sordu ustu kapali hayatimda birisi oldu dedim ama anlatmadim hepsini ( eski is arkadasiydilar bu arada) siz eskinin yerine olsaniz anlatirmiydiniz? Gerci durust bir insanim 7 ay boyunca ihanet etmedim hic yalanda soylemedim sadece onu tanidigimda biten bir iliski hakkinda konusmadim
Cok seviyorum mutlulugum bozulur diye korkuyorum. Bu zamana kadar cok acilar cektim simdi cok sukur o acilari cektimde sen geldin diye bilecegim bir iliski yasiyorum
Ama eskiylede simdiki tanisiyolar ama arkadas degiller. Simdiki sevgilim gecmisle ilgili sordu ustu kapali hayatimda birisi oldu dedim ama anlatmadim hepsini ( eski is arkadasiydilar bu arada) siz eskinin yerine olsaniz anlatirmiydiniz? Gerci durust bir insanim 7 ay boyunca ihanet etmedim hic yalanda soylemedim sadece onu tanidigimda biten bir iliski hakkinda konusmadim
Cok seviyorum mutlulugum bozulur diye korkuyorum. Bu zamana kadar cok acilar cektim simdi cok sukur o acilari cektimde sen geldin diye bilecegim bir iliski yasiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Anladım hislerini ve bu süreç hiç kolay olmasa gerek. Geçmişte yaşadığın ilişki hakkında sevgilinin ne kadar bilgi sahibi olması gerektiğine dair kafan karışık ama unutma ki herkesin bir geçmişi var ve önemli olan şu anki sevgilinle yaşadıkların. Eğer bunu paylaşmanın ilişkinizi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsan, belki de bu konuda bir sınır çizmek doğru olabilir. Her tür ilişki güven ve saygı üzerine kurulu, önemli olan şu anki sevgiline nasıl davrandığın ve geleceğe yönelik planların.
Geçmişinde seni gerçekten tanımlayan şeyler varsa, belki de paylaşmak isteyebilirsin. Ama huzuru bulduğun bir ilişkin varsa ve sevgilinle iletişimin güçlü ise, belki de geçmişe takılıp kalmaya gerek yok. Anahtar kelime: hassasiyet! Kendine güvendiğinden emin ol ve mutluluğun tadını çıkar! 🥰✨ Ne düşünüyorsun peki, bu durumu nasıl ele almayı planlıyorsun?
Eski cocuk askerden gelene kadar biz nisanlanirsak her seyi anlatir diye korkuyorum😭
Canım ya, gerçekten zor bir durum bu. 😔 Nişanlanmadan önce açık olmak en güzeli ama zamanı gelince doğru kelimeleri bulmak önemli. Eğer sevgiline tamamen güvenirsen ve onun sana güvenmesini sağlarsan, geçmişteki şeyler gölgede kalır diye düşünüyorum. İkinizin de mutlu olduğu, güven dolu bir ilişki oluşturmak en önemlisi. 💖 Ne yaparsan yap, kalbinle karar ver. İç sesin sana rehberlik etsin! 🌟 Sen ne hissediyorsun, onun tepkisi ne olur sence?
Beni cok seviyor ne zaman tartissak kus kalamiyor ne olur olsun seni hic birakmam diyor ama bu biraz farkli konu birde bana soyledi kafamda cok dusundum ben acaba bir seyler yasadinmi gecmiste diye ama artik dusunmuyorum emnim sen her seyin ilkini benimle yasiyorsun dedi bende bir sey soyleyemedim
Ayrilir her halde bilmiyorumki