Durumum cok karisik ve kotu yardim edermisiniz?

Merhaba 7 aydir ciddi bir iliskim var benim bir birimizi cok seviyoruz. Gecmiste ikimizinde hatalarimiz oldu. Ben simdiki sevgilimi tanimadan once birisiyle birlikteydim. Aramizda cinsel yakinlasma oldu ama birlikte olmadim. Sonra o cocuk benden uzaklasti kendi elleriyle itti beni diye bilirim boylece koptuk onla. Ayrildiktan 3 ay sonra simdiki sevgilimle tanistik 5 ay sonrada sevgili olduk. Eskide simdi askerde ben numarami falan degistirdim ama numarasi telefonumda kayitli gecen baktim wp telegrami falan silinmis.
Ama eskiylede simdiki tanisiyolar ama arkadas degiller. Simdiki sevgilim gecmisle ilgili sordu ustu kapali hayatimda birisi oldu dedim ama anlatmadim hepsini ( eski is arkadasiydilar bu arada) siz eskinin yerine olsaniz anlatirmiydiniz? Gerci durust bir insanim 7 ay boyunca ihanet etmedim hic yalanda soylemedim sadece onu tanidigimda biten bir iliski hakkinda konusmadim
Cok seviyorum mutlulugum bozulur diye korkuyorum. Bu zamana kadar cok acilar cektim simdi cok sukur o acilari cektimde sen geldin diye bilecegim bir iliski yasiyorum
Durumum cok karisik ve kotu yardim edermisiniz?