Benim sevgilimi tanimadan once onun tanidigi biriyle iliskim oldu. Iliski derken evine gittim bir kez ama seksler hic biri olmadi. Ama evine gitmemde yanlisti. Sonra biz ayrildik. 5 ay sonra simdi ki sevgilim tanidim. Tanidiktan 4 ay sonrada iliskimiz basladi ve benimle ciddi evlenmegi dusunuyoruz) onuda cok seviyorumm. Ama bu olanlari bilmiyor. Bazen bana ben sana 1 gr bile yakismiyoeum dior vicdan azabi cekiyorum. Eski cocuk simdi asker gitmeden once beni kaybettigi icin pisman olsugunu geri kazanmak istedigini soyledi reddettim artik cok gec dedim ( ama ben kendimi hic iyi hissetmiyorum (
Sevgilim gecmisimde birisinin oldugunu biliyor ama bu kadar derin bilmiyor. ogrenirse takinti yapar o olayda kalir aklindan hic cikmaz o yuzden ben anlatmaya cekindim ama o cocuk geri donup bizim iliskimzi ogrenirse anlatirmi sizce? ( bu arada eskiye sevgili oldugumuz zamanlarda yani seni kac sene dersen beklerm demistim oda beni beklme git baskasini sev mutlu ol demisti ) kendisi istemedi yani beni😓
Sevgilim gecmisimde birisinin oldugunu biliyor ama bu kadar derin bilmiyor. ogrenirse takinti yapar o olayda kalir aklindan hic cikmaz o yuzden ben anlatmaya cekindim ama o cocuk geri donup bizim iliskimzi ogrenirse anlatirmi sizce? ( bu arada eskiye sevgili oldugumuz zamanlarda yani seni kac sene dersen beklerm demistim oda beni beklme git baskasini sev mutlu ol demisti ) kendisi istemedi yani beni😓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi haltı yerken ya ben bununla bir gün ayrılırsam ne halt ederim bunu evleneceğim kişiye nasıl açıklarım diyerek yiyin ayıkla şimdi pirincin taşını
Yorumunuz icin tesekkur ederim
Önüne bakmayı öğren. Aklın bi başkasında ise kimseye umut verme
Aklim hic kimsede degil sevgilimi cok seviyorum. Ama bu eskide yaptigim hata yuzunden kaybetmekten korkuyorum anlatamiyorum o yuzden eski anlatir diyede korkuyorum🥹
Olabilir benim sevgilim de birçok çok kişi ile ilişkisi olmuş gurup seks bile yapmış
Yok ya ben sadece evine gittim en fazla gogusumden optu😓 sizce eski gelip anlatirmi sevgilime? 😓
Ayrilcak seninle çünkü geçmişini anlatmadin şimdi anlatdanda boş
Biz daha once arkadastik ben ona anlatmak istedim ama oda bana eger gelecekte bir sevgilin olursa ona iliskilerinde bahsetme orada takili kalir surekli onunla aranda gecen seyleri dusunur dedi o yuzden anlatmadim
Ben ayrilirdim direk
sana yardımcı olabilirim ikisinide bırak bana gel :D
Senin için ne yapabilirim
Bana fikir verin ne olur bu durumda ne yapilir? Susmam mi gerek anlatmami? Eski bir seyler soylermi sizce geri donerse?
Geçmişi birakmalisin
Ben biraksam da eski soylerse peki o zman ne olacak? Siz olsaniz soylermiydiniz?
Söylemez rahat ol
Insallah ya😓 cok korkuyorum kendimi olderecek hale geldim resmen😓
Sacmalama her şey olur biter yaşanır geçer bu günler su. gibi. gecicek
Peki soylemeyeceginden nasil emn ola bilirim?😓
Olamazsın buna inanmalisin
Cok kotuyum😓😓
Kesimin cogu böyle şeyler yaşar ve geçer