Bana yardimci olun cok zor durumdayim?

Benim sevgilimi tanimadan once onun tanidigi biriyle iliskim oldu. Iliski derken evine gittim bir kez ama seksler hic biri olmadi. Ama evine gitmemde yanlisti. Sonra biz ayrildik. 5 ay sonra simdi ki sevgilim tanidim. Tanidiktan 4 ay sonrada iliskimiz basladi ve benimle ciddi evlenmegi dusunuyoruz) onuda cok seviyorumm. Ama bu olanlari bilmiyor. Bazen bana ben sana 1 gr bile yakismiyoeum dior vicdan azabi cekiyorum. Eski cocuk simdi asker gitmeden once beni kaybettigi icin pisman olsugunu geri kazanmak istedigini soyledi reddettim artik cok gec dedim ( ama ben kendimi hic iyi hissetmiyorum (
Sevgilim gecmisimde birisinin oldugunu biliyor ama bu kadar derin bilmiyor. ogrenirse takinti yapar o olayda kalir aklindan hic cikmaz o yuzden ben anlatmaya cekindim ama o cocuk geri donup bizim iliskimzi ogrenirse anlatirmi sizce? ( bu arada eskiye sevgili oldugumuz zamanlarda yani seni kac sene dersen beklerm demistim oda beni beklme git baskasini sev mutlu ol demisti ) kendisi istemedi yani beni😓
Bana yardimci olun cok zor durumdayim?