Başıma gelenler yardım?

Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım 1 senedir internetten konuştuğum biri vardı ama ara sıra konuşuyorduk bundan bişey olmaz diyordum kendi kendime farklı konuşuyordu çünkü en son konuştuğum ciddi biri vardı sıkıntılar yaşadım psikolojik ailemden şiddet gördüm yanımda olmadı ayrıldık ama aklım ondaydı bu çocuk yazdı anlattım ona da uzakta yaşıyor uçak bileti alayım gel gezdireyim seni dedi bende dedim yok hala kafam karışık olmuyor almış yinede sonra gitmek istemedim uçak bileti parası vereyim dedim otel tutmuş parasını Ödemiş haberim yok niye böyle bişey yaptın dedim sürpriz sana dedi kalacak yerin yoktu dedi 5700 tl biletle beraber parasını istedi şu an param yok dedim inanmıyorsan dekont atacam dedi attı bende şu an param yok felan dedim yine engelledim aile yakınlarımı eklemiş ulaşmış konuşmalarımızı atarım seni rezil ederim paramı ver diye yazmış mailden yaptığın suç dedim polise giderim dedim banane diyor bi kısmını verdim kalanını ocakta vericem dedim fazladan para istiyor ağladım sızladım duygularımla oynadın evlenecektik bilmem ne dalga geçiyor benimle ben zaten çalışmıyorum iş bulamıyorum parasız kaldım be yapıcam bilmiyorum nasıl kurtulucam yardım edin bana

Başıma gelenler yardım?