BEN BİR MALIM yardımm?

Evet şimdi şöyle arkadaşlar
Bir insancık var çok seviyorum öyle böyle değil yani baya mal gibi seviyorum. O da beni sevdiğini falan söylüyor-güya- Bazı geceler sabahlıyoruz bazı geceler yüzüme bile bakmıyo yani mesaj falan atmıyor. Sonra bir mesaj yazıyorum bakmıyor ama çevrimiçi diyorum hani işi falan vardır ama 10 saat bakmıyo sonra internetim bitmişti diyo ( Buzdolabı olmam bile daha inandırıcı) Neyse sürekli yalan söylüyor işte bu şekilde ama aynı zamanda sürekli bunları telafi edebiliyor. Hemen affediyorum çünkü o değilde bakın bütün gün sıfır şaka onu düşünüyorum yani gerçekten artık bilmiyorum valla çocuğa gidiyorum destan yazıyorum morali bozuksa bütün işimi bırakıyorum yani ( o moralim bozuksa bakmıyo bile) Sonra işte ama aynı zamanda da şey yaaa çok tatlıı aşırı tatlı biri böyle ses kaydı falan atınca konuşunca gülünce çok güzel yaaa çok güzeeeeehehelerkwğpdğdl delircem. Kısaca aldatıyordur büyük ihtimalle ben de mal değilim anlıyorum ama malım bu arada ayrılamam ki yani nasıl bırakıcam hayatımın merkezi oldu canım çocuk. Bir mesaj atsa bile yüreğim ağzıma geliyo ölcem. Yardım edin

Okuduğunuz için çok teşekkürler lütfen yorum yaparken sövmeyin 🐒
BEN BİR MALIM yardımm?