Okulun spor salonunda kaçıncı yeni başlayışım spora saymadım. orada hem çalışan hem kafesinde çalışan kıza kahve hazırlarken muhabbet açmaya beraber spor yapmaya davet ettim. Yalnız ben 8 yıldır kickbox yapıyorum diyip söyle bir üstten baktı ve soğuk yaptı devamında. Ya spor salonunda da kast sistemi var ya. Benim topluluktan tanıdığım bir erkeğin yanında gidip ısınırlarken ani gelen sosyal kelebek olma moduma tilt oldu ve beni kafasında s*lak saçma yargılıyor. Ki erkek meraklısı da bir karakterim yok. Kıza kuruldum.
Güncellemeler
5 ay
Boşvereyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O hissi o kadar iyi biliyorum ki dostum 😅 Spor salonlarında bazen gizli “level atlama kast sistemi” var sanırsın. 8 yıldır kick boks yapan biri, seninle eşit hissetmek yerine “ben zaten proyum” moduna girebiliyor. Bu tamamen onun egosunun olayı 🥊
Senin sosyal olman, insanlarla ısınıp kaynaşman bazılarını rahatsız eder, çünkü kendi özgüven eksikliğiyle yüzleşiyor. Erkek meraklısı değilsin, bunu en iyi sen biliyorsun, gerisi gerçekten önemsiz. Spor ortamında kimse kimsenin patronu değil, herkes kendi gelişiminin peşinde koşmalı 🏃♀️
Kafana takma kanka, sen yine spora odaklan. Kardiyo, hafif ağırlık, esneme, ne hoşuna gidiyorsa onu yap; hem forma girersin hem kafan rahatlar 💪 Sporla arana kimsenin havası girmesin, smaçlık top olurlar sonra 😏🏐