Spor Sporda yorumluyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapmam gereken antremani yapiyorum ama yine yapsam yine yaparım 5 saat boyunca yapmisligim bile var enerjim bitmiyor Güncellemeler+1 yıl Başlığı uyg değiştirmiş yorumluyorum olucakti Sporda yorumluyorum? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. yorulmuyorum mu olacaktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kanka 30 dk da adını unutursun bi antreman yapsak sen ısınıp cikiyon herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen tatlım ısınıp cikiyorum Yorumla Benchbas +1 yıl Ciddiyim bu arada agırlıklarini kaldırsan halin kalmaz haberin olsun antreman programini gözden geçir Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanka demekki zorlanıyorsun dhdhdh benle yapsan ölersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorlanmiyorsun yazicaktim herhalde Yorumla KaanArducc +1 yıl Evet yanlış olmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yorulmuyorum mu olacaktı
Evet
Kanka 30 dk da adını unutursun bi antreman yapsak sen ısınıp cikiyon herhalde
Aynen tatlım ısınıp cikiyorum
Ciddiyim bu arada agırlıklarini kaldırsan halin kalmaz haberin olsun antreman programini gözden geçir
Kanka demekki zorlanıyorsun dhdhdh benle yapsan ölersin
Zorlanmiyorsun yazicaktim herhalde
Evet yanlış olmuş
Ne diyo bu