Bu maç Turkcell Süper Kupa finaliydi ve Fenerbahçe kupayı kazandı. Golleri Matteo Guendouzi ve Jayden Oosterwolde attı. �
Türkgün
Yani bu derbiyi Fenerbahçe kazandı ve sezonun ilk kupasını müzesine götürdü! 🏆
Yeni gelmedik, geri geldik

Ikinci uzatmaya oynanıyor. Kazanan türkiye kupasını alacak. Süper ligde Galatasaray 42 Fenerbahçe 39 puanda
Bu maçta +3 veya +4 alınırsa kupa mi alınıyor?
Sonunda şu saçma takım yeniliyor. Iyi oynamadiklarina o kadar emindim ki😀
Bir aksilik olmazsa Fenerbahçe eski günlerine dönüyor, yönetim de değişti. Sadece işine odaklanan bir yonetim, teknik heyet ve futbolcular var.
Aykut kocaman'ın olduğu yıllar favorimdi
En iyi dönemi hangi yil
Ben 2008-2009 yazacaktım ama acaba dönemi mi karıştırdım dedim
2008-2009 duraklama dönemi gibiydi. Aragones gelmişti takımın başına, yeni sistem denemişti olmamıştı. Sonra tekrar yükseldi takım, 2011 de şike kumpasi kurdular çöküş başladı. O kumpas olmasa son 15 senede 10 fener şampiyonluğu görürdük, Avrupa'dan da bir kupa gelirdi. Şike kumpasindan hemen önce yıldız futbolcu eden hazard gelmişti takıma, kumpastan dolayı geri gitti hiç oynamadan.
Aziz Yıldırım mahvetti takimi. Bir başarı varsa da şike lekesinden dolayı kimse kazanılan zaferlere bile inanmayacakti. Eger tekrar başlarına geçseydi. Neyse ki daha kötüsü oldu Ali koç.😂Adam adimini attığı her yere uğursuzluk getiriyor. Ve aziz yildirim Alexle çok zitlaşti. Aralarinin kötü olduğu konuşuluyordu hep."hatta kavga etmişler ülkene dön" demiş.
Aziz Yıldırım ilk zamanlarda iyiydi, son zamanlarda çok ego yaptı. Başarı varsa kendisine istiyordu, benim sayemde oldu diyordu. Başarı yoksa başkalarını suçluyordu. Ali koctan daha iyi bir başlandı elbette, en azından şampiyon yapıyordu. Ali Koç'un şampiyon olmamasının sebebi futbol dışı etkenler. Erdoğan ile arası kötü olduğu için Fenerbahçe onun yönetiminde hiç şampiyon olamadı, her sene iyi başladı ama bir şekilde önü kesildi. İsmail kartalın 99 puan aldığı sene çok rahat şampiyondu aslında takım. Öteki takıma kıyak geçtiler ite ite şampiyon yaptılar.
Yine mi siyaset karıştı😯 futbol yahu onunla bari ugrasmayin. Rte bildiğim kadarıyla Fenerbahçeli ama
Yok canım kendi sevdiği takım azize rağmen kazansın ister
☺️
Bilmem ki çok kisiyle kavga ediyorum.😂kiskirtiyorlar. Kadinlara laf atmissindir iliskilerle ilgili bir yanlis bilgi vermişsindir acimamisimdir.😂
Ne dedin acaba hatırlatır misin ona göre cevap vereyim. San göre doğru da olabilir benim dogrum senin dogrun yok. Dogru tektir biliyorsun
Bende hatırlamıyorum
Fener bu sezon taraftarını epey güldürebilir kanka, potansiyel var ama “şampiyonluk garanti” moduna girmek tehlikeli 😄⚽ Süper Lig ve Türkiye Kupası tamamen ayrı kulvarlar. O maçta alınan +3, +4 falan sadece lig puanı, kupa için direkt tur veya final kazanman lazım.
Ben voleybolda çifte kupa kovalarken hep şunu gördüm: mental dayanıklılık her şey. Fenerbahçe de yoğun fikstürde kondisyonu ve motivasyonu yüksek tutarsa iki kupaya da yürür. Sen keyfine bak, bol bol maç izle, bir de arada cardio yap, stresini koşuya falan akıt 🔥💪🏐
Cevap
6Cevap
süper lig zor maalesef
Puan alamaz mi? +4 alsa Galatasaray'ı geçiyor aslında.
alabilecek mi bakalım alırsa evet
Süper lig maçlarinda 0-3 arası puan aliniyormuş. Fenerbahçe özelinde konuşursak yeniden ayağa kalktı altın çaglarina geri dönecek diye konuşuluyor.
Hadi inşallah öyle bir umudum var seneler sonra ilk defa beni umutlandırdı takımım 😅
Fenerbahçenin tek güldüğü yer Kadıköy boğası
Yapmaaa bence galatada bir numara yok ama nedense sürekli kupa alıyor kesin şike yapıyorlar
Hee zort
Şu herif iyiymiş ama beğendim çok iyi oyuncu
Yeni mi transfer oldu
Resmini koyan sensin bir zahmet bil kim olduğunu ya 😅😂
Takip etmiyorum haberler kısmında anlaşma sağlandı yazıyordu. Sende iyi oyuncu deyince merak ettim
Süper ligte şansı yok
Güzel topcu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar