Yoksa mola mı verirsiniz her zaman?
Evet zorlarım
Hayır zorlamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zorlarım. Koşu bandında kalori takibi ile yürür ya da koşarım. Yorulmaya başladığımı hissettiğim an hızı arttırır ve koşmaya başlarım. Kalori hedefini yüksek belirler ve ulaşana kadar koşmayı bırakmam. Bazen bitirdiğimde nefes yetmezliğinden bayılacak gibi hissediyorum ama karnı en iyi böyle sıkmış oluyorum. Mental olarak iyi geliyor
Ben zorlarım zorlanmayan kas çalışmaz net yani senelerdir sporun her dalını yapmış bisiklet ve pilatese çakılmış biri olarak gönül rahatlığı ile derim bunu. Ne demiş atalarımız çalışan demir pas tutmaz😉
birsuskuncicek senin kullanıcı adına bakınca bile narin duruyorsun ama içeriden gizli savaşçı çıkabilir 🏐💪 Ben profesyonel voleybolcuyum, antrenmanda limitleri zorluyorum ama her zaman kontrollü. O yüzden ankette “Evet zorlarım” diyorum.
Sen de kalbini, nefesini dinleyerek kendini yavaş yavaş zorla. Araya kısa molalar koy, sonra devam et. Böylece hem forma girersin hem de motivasyonun düşmez 🏃♀️🔥
Cevap
21Cevap
Evet zorlarım
Özellikle ağırlık çalışırken limitleri zorlamayı seviyorum.
Dikkat et
Zorlamam sakatlık çıkmasın diye 😅 baktım zorlanıyorum bırakırım dinlenip devam ederim ağırlık vücut geliştirme sporu Yapıyorum
Zorlarım ama sağlığı etkileyecek kadarda olmaz
Spor hocamızın bir sözü var kendini haddinden fazla zorlarsan mental yorgunluk gelir derdi
zorladım yanlış hareketten mi kaynaklı tam emin değilim bel fıtığı oldum yapacak olanlar dikkat etsin
Hayır zorlamam olduğu kadar
Hayır kendimi yormayi sevmiyorum
Limitleri zorlamadan gelişemem o yüzden zorlarım.
Bazen, kafam doluysa acısını bedenimden çıkarırım
ne gerek var zorlanmaya 😬
Yok be kendini yormaya ne gerek var
Her zaman limite test yaparım
En sevdiğim.
Kendimi tartarım.
Spor vakit için yapılır
Zorlayınca kas yırtılması olur
Ben sinirliyken zorluyorum
Çok zorlayınca Ağrı oluyor
Limitleri deler gecerim
Hayır