Sizlerde böyle mi oynarsınız yoksa sadece eğlenmenize mi bakarsınız?

Oyun konsantrasyon isteyen bir eylemdir. F1 oyununda time trial denemelerimde konsantre olamazsam atacağım turlar boş oluyor. Viraj alırken zorlandığımda kafamı sanki o G kuvvetine maruz kalıyorum gibi yapmam tamamen adapte olduğumu gösteriyor. Fps oynarken arkada birisi konuşunca tüm aklım oraya gidiyor ve etkisiz kalıyorum.
Hayır zorlamaz oyunu oynayarak zaten reflekslerim de ortaya çıkıyor fareyi öyle bir döndürüyorum ki oyun oynarken ben bile şaşırıyorum spor yapmakta çok işe yarıyor ağırlık antrenmanı kol karın bacak göğüs sırt kanat vs. Hepsini aynı anda geliştirdiğim için bayağı yararını görüyorum oyun oynarken arada heyecan basıyor benim oturma pozisyonu yatış pozisyonuna dönüşüyor 😄
Bir de geçen hafta sandalye kırıktı oyun oynarken aşağı oturdum hem güldüm hemde üzüldüm sandalye ye 😄
😀
Cevap
5Cevap
Evet zorlar çoğu zaman
Eskiden zorluyordu şimdi sadece muse dash ve osu! tarzı oyunlar fiziksel sınırlarımı zorluyor
Bahsettiğin oyunların hiçbirini bilmiyor olmam peki? :/
Ritim oyunları çooook hızlı bir şekilde tuşalara basmanı istiyorlar ve insan cidden yoruluyor
CS fazlasıyla yoruyor zaten. Kalsın o zaman :)
CS/valorant tarzı oyunlar beni sadece mental (akıl sağlığı olarak) yoruyor artık XD
Shshsksjs
Şekilden şekillere girerdim. Hele ki kazanamadığım zaman sinirlenir, daha da hırs yapardım.
Sınırları zorlamayı severim
Hayır fazla kafa yormam eğlenmeye daha odaklıyım
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?