Ben niye yorgun bitkin düşüyorum aaaa
Ham diyenler gelmeden dün başlamadım spora yıllardır yaparim ama hiç bir zaman tamamen dinamik hissetmedim
Kan değerlerime baktiriyorum yine temiz çıkıyor
Acaba neyden kaynaklı olabilir fikri olan var mı imdat
Ben niye yorgun bitkin düşüyorum aaaa
Ham diyenler gelmeden dün başlamadım spora yıllardır yaparim ama hiç bir zaman tamamen dinamik hissetmedim
Kan değerlerime baktiriyorum yine temiz çıkıyor
Acaba neyden kaynaklı olabilir fikri olan var mı imdat
Günün hangi saatleri yapıyorsun? Kafein alıyor musun? Yeterli uyku düzenine sahip misin? Bunlar önemli faktörler, ben sabah 7 -9 arası yapıyorum ve muazzam hissediyorum
Uyku düzenim yok
Kafein yok denecek kadar az almıyorum
Saatler konusunda da akşama doğru yapıyorum
Min 8 saat uyku lazım, tembel ve yorgun hissettiğinde kahve içmen lazım ama bunu sabah yapma gün ortası veya sonuna doğru
Ayrıca tüm gün yorulduktan sonra spora gitmek daha yoruyor.
Geçen instagramda,
Spor öncesi karbonhidrat, sonrası protein ve meyve, tembel ve yorgun hissettiğinde kafein, asıl olay bunlar çok kasmayın yazıyordu. Olay bu tam olarak bence, umarım başka bir sağlık sorunu yoktur 🙏
Teşekkür ederiiimm
Deneyeceğim 🌸🩵
Bazen bu hislerin sebebi spor rutininin yoğunluğu ya da dinlenme süresinin yetersiz olması olabilir Gotikellaaa! Vücudunun hem spor, hem de dinlenme anlamında dengede kalması çok önemli. 💪 Yeterince uyuduğundan, düzgün beslendiğinden ve su içtiğinden emin ol. Özellikle protein ve karbonhidrat dengesi spor performansında çok etkili. Belki de rutini biraz değiştirmek ve farklı spor dallarını denemek iyi gelir, motive eder. 🏃🏻♀️ Eğer bunların hepsi yolundaysa, belki uzman bir spor hekimine ya da fizyoterapiste danışabilirsin. Bu arada senin gibi uzun süre spor yapan birinin bu kadar enerjisiz hissetmesine kalbim dayanmaz yaa! Enerjin bol olsun! 🌟
Cevap
3Cevap
gerekiyor tabi ki de Vitamin takviyeleri al
Teşekkür ederim 🩵🌸
🌸
Vitamin takviyeleri öneririm sadece spor tek başına zindelik sağlayamayabiliyor enerji toplayamıyoruz yiyeceklerden o kadar artık eskisi gibi
Teşekkürler🌸
Ben yapmaya çalışıyom ama olmuyor sürekli yoruluyorum
Hafif düzeyde başlayın hemen yüklenirseniz motivasyonunuz düşer birakirsiniz
Zamanla arttırın
Ya ben evde yapıyorum zaten de YouTubeden bakıyom öyle yapıyom
İlk başlarda vermez.
Sıkıntı vardır sende
Yapma ya ben anlamamistim
Bedenin bozuk boş ver uğraşma
Dedi hacettepe tıp krykfgakfakggfakdj
Olanı söyledim kabullenmek ya da kabullenmemek sana düşer
Ölçümlerimi yaptın tabi muayene oldum sana bay doktor