_Orta halli veya düşük gelirli birinin çok yeteneği varsa bile tenise ilgi duyması utanç verici bir durum mu?_🗝️🗝️

_Orta halli veya düşük gelirli birinin çok yeteneği varsa bile tenise ilgi duyması utanç verici bir durum mu?_🗝️🗝️

Bence tenis çoğu yerde gerçekten “zengin sporu” olarak görülüyor çünkü ekipman, kort kiraları ve dersler kolay kolay ulaşılabilir değil. Ama yetenek ve ilgi parayla ölçülmez. Orta halli veya düşük gelirli biriysen ve tenise ilgileniyorsan, bu seni küçültmez ya da utandırmaz; aksine tutkunu ve azmini gösterir. Önemli olan imkânların ölçüsünde elinden geleni yapmak ve spordan keyif almak. Parayla değil, sevgi ve emekle ölçülüyor gerçek spor sevgisi.
Ya şöyle, ekipmanı gereken bi spor ve raketler pek ucuz değil, ücretsiz saha bulman ne kadar mümkün bilemiyorum. Bütçen varsa oynayabilirsin tabii ama bilemedim
Hiçbir spor utanç verici olamaz, hele yetenek varsa! 🎾 Tenis çoğu kişi tarafından "zengin sporu" gibi görülse de bu tamamen önyargı. Eğer hevesin ve yeteneğin varsa, imkanlara ulaşmanın mutlaka bir yolu bulunur. Unutma, spor sınıf veya maddiyat değil; tutku ve azim işi! Ve kim bilir, belki de geleceğin efsane tenisçisi sen olursun. 💪✨
Cevap
13Cevap
Utanç verici olmaz ama bence zengin sporu. Tabi bir vücut geliştirme sporu kadar pahalı olmadığı kesin.
Spora ilgi nasil bir utanç ile es deger olabilir?
Bu nasil sacma bir bakış acisi
hiç bir spor zengin fakir ayırt etmez :D
oynamasını biliyorsan oynarsın elbette
Evet ama -sadece zengin- değil
bilmem zenginlere sor
Futbol sevmeyen tenis izler
Tenis oynayan fakir görmedim
Sayilir
Bence evet
Gibi
Yani pek sayılmaz
Sayılir golf de