Küçükken hep tenis oynamak isterdim ama babam sen mason musun derdi. 🙄
En sevdiğim tenisçiler @FigmudSreud ve Hülya Avşardır 🙄

Küçükken hep tenis oynamak isterdim ama babam sen mason musun derdi. 🙄
En sevdiğim tenisçiler @FigmudSreud ve Hülya Avşardır 🙄

Aklıma çocukluk arkadaşım geldi. İlk okulda Viktor diye alman bir arkadaşım vardı… Babası Amerika da Doktordu. Annesiyle Almanya Annenesi gile yerleşmiş düzen kurmuşlar çocuklar büyüyünce. Viktor tenis 🎾 oynuyordu beni de hatta yazdırmak istediler, Viktora arkadaş olayım diye. Tabi ki Alfa ben kabul etmeyip Viktoru Mahalle Maçlarına çağırmaya çalışırdım dmsndk
tenis milli takımına bakıldığında tamamına yakınını anadolulu gençlerin oluşturduğu görüldüğünde geçersiz bir tez olabilir. ha zenginler bu işi hobi olarak, antrenman amaçlı yapmaktadır doğru, masraflı da bir spordur, raketi, ayakkabısı, giysisi, kort kirası, ders ücreti vs.
bizde ülke olarak spor kültürü henüz oluşmadığından zenginler küçük yaşlarda çocuklarını tenise gönderse de ileride sporcu olmalarına pek de sıcak bakmadıklarından iş zaman içinde onlar için gene hobiye dönmektedir ve ülkeden tenisçi çıkmamaktadır, çıkanları da görüyoruz, ilk turlarda eleniyorlar turnuvalarda.
Tenis oynamak için başka bir vizyona sahip olmak gerekir. Golf Tenis bunlar çok nadir tercih edilen spor dalları biraz fazla gerektiren bir spor dalı olduğunu düşünüyorum
Aynen
Ex enişte üst seviyede oynarsan ve her şey tam tekmil olsun istersen bir tık tuzlu gelebilir onun dısında zengin sporu değil yanlış algı 🥳
Cevap
20Cevap
Hayr artk iki raket almak yetiyor ama partner bulmak zor
Olur
Tenis zengin sporudur neden mi çünkü ben hiç oynamadım fakir olduğum için. sjsjsj benim de favorim Hülye avşar. ve FigmudSreud..
Hiçbir spor zenginlere özel değildir. Yetenekli insan çalışıp en üstün başarılara ulaşabilir.
Elbette biliyorum 😃 kolsuz bir milyarder raket tutamaz ama 😃
Bana göre zengin sporu , tenis oynayanlar bide pek havalı sanki spor yapmıyorda kendini sergiliyor gibi baknz. Hülya Avşar 😂
Öyle gösteriliyor da "Bir raket kaç para ulennn" diyesim var..😄😄
Beş taş oyna 😂
Herseyde zenginlerin mübarek.😄 oynamasını bilen varsa buyursun beraber oynarız :)
Öğrenmek zor değil;)
Çoğu arkadaşım sadece "tenis oynuyorum" demek için gidiyor. Reklam sporu gibi bir şey benim gözümde.
Değilde oynanyan çok az trde futbola harici bişey bilinmiyo partner bulmakta zor
Hülya Avşar tenisçi mi tenise halaret
Tamam Türkiye'de tenis adına bir çok şey yaptı ama çağla varken o kim
Isteyen yapabilir herseyi zenginliye balaniyor artık
O polo ve golf icin gecerli. Baban karistiriyor 😂
Yoo. Basketbol, futbol sahaları kadar yaygın. Raket ve beyaz tenis eteği yetiyor. :D
Raket tamam da tenisçi eteği bulamadım
Link istersen buradayım fdj
tamam bir ara yolla
@FigmudSreud 😃benim de Türk tenisci bu beydir jsjs zengin sporu mudur ona sormak lazim
Değildir , lisede bile spor salonunda oynuyordu gencolar
Boktan bir teknik lise 😂
Eskiden öyleydi artık değil bence. Tamamen zevk meselesi. Ama günümüzde fotoğraf çekinme pistine döndüğü için önemini yitirdi gözümde instagram pazarlamacıların buna da el attı😂
Vallahi ben etiler'de oturuyorum sosyetik çevrem de var tenis bilardo ve Golf zengin sporudur tenis severim ama en sevdiğim spor aktivite yüzmek mesela bir şey sinirlendiğim zaman hava soğuk bile olsa vururum kendime denize
Bir nevi derdimi denize dökerim
Sporun zenginlikle alakası yok bence. Hangi spora ilgi duyuyorsan ve yeteneğin de varsa yapabilirsin.
Hayır toplumu alışkın olmadığı görmedikler zengin misalisi oluyor
Evet tenis ve golf para kazanma derdi olmayan kişilerin sporu gibidir
Golftür o, golf! Tenis olsa, duramazdın... :)
Ben hiç tenis oynamadım bilmiyorum. Zenginlik ile alakası yok bence o düşünce eskidendi sanki.
İzlemek daha keyifli, izleyen kodomanlardanım 😅
Geleneksel olarak öyle düşünülse de, bu artık geçerli değil.
Golf kadar olmasa da evet :))
Adam hep fakirligini yüzüne yüzüne vurmuş 😂
Futbol neyine yetmiyor 😎😎
Yiyosa minder güreşi yapsın zenginler 😅
😊👍
Golf değil miydi o
Bildiğim kadarıyla golf zengin sporu.
Çok oynadım küçük ken marabayım ama
Hiç gariban tenis oynayan gördün mü
Diyebiliriz bence.
Dedik gitti :D
Uzaktan yakından alakam yok bilmiyorum yani
😀
Tenis ve golf bence zengin sporu 😂😂
Tenis diyince aklıma hülya Avşar geliyor 😂😂
Değildir en azından golf kadar değildir.
Öyle evet
Sadece arkadaşlarımı izledim
Galiba evet 😅
Hülya avşarı tenisçiyken biz de severdik reis.
Yok değildir.
Daha çok kültür ve alışkanlık meselesi.
Bence golf zengin sporudur.
Tenis pek sayılmaz ama golf hakikaten zengin oyunu
Öyle olsa ben kapısından giremezdim :)
Bence değil zevk işi biraz
Turnuvalara katılmak istiyorsan evet
Hayır değildir
hayır
Hayır değil
Hayır değildir
Değildir yetenek gerekli