Evet arkadașlar futbolcu eşleri oyuncuya mı yoksa paraya mı aşık oluyor? Bugün ki soruda magazin sorusu olsun dedim..

Evet arkadașlar futbolcu eşleri oyuncuya mı yoksa paraya mı aşık oluyor? Bugün ki soruda magazin sorusu olsun dedim..

Adamlar onları eş olarak seçmişse bir önemi var mı hocam? Erkek için önemli olan istediği kadını elde etmektir. Paraları varsa kadın onu tercih etsin diye parayı da kullanırlar. Bu kadın param için mi geldi diye düşünmezler. Çoğu erkek paraya gelen kadını eleştirse de kendileri paralı oldukları zaman asıl o kızın gidip de bir garibanı tercih etmesini hiç yediremezler.
Kadınlar paraya mı geliyor aşka mı geliyor diye sorgulamaları nedense o paralı adamlardan çok fakir erkekler yapıyor. Önce paranız olsun ondan sonra isterseniz yaparsınız bu sorgulamaları. Hoş parayı bulunca zaten aşk meşk umurunuzda olmayacak zaten
Kadınlar parayı seçse bile o adamların sizin kadar bunu umursamadığını söylüyorum. Hatta çoğu iyi ki param var da güzel kadın alabiliyorum yoksa çirkin karılara kalacaktım diyordur.
Adam tipsizse zaten bunun farkında olduğu için para yapmaya odaklanmıştır. Kendini yakışıklı zannedip kadının da ara için gelmediğini düşünmüyordur yani.
Erkek için önemli olan güzel kadına ulaşmaktır. Parası varsa parasını koyar tipi varsa tipini koyar ortaya. Senin çok paran olsaydı ama çok güzel bulduğun kadın senin yerine yakışıklı fakiri seçseydi o zaman da kızlar sadece tipe bakıyorlar başarılı olman umurlarında değil diye söylenecektin.
Kadınlar paraya bakıyorsa da dua edin ki bakıyorlar. Sadece tipe baksalardı işiniz çok daha zor olurdu. Çünkü bir erkeğin aradığı tek şey güzel kadınsa bunun için illa yakışıklı olması gerekmiyor başka nitelikler kazanarak da güzel kadın bulabilir ama çirkin bir kadın başarılı olsa bile başarılı ya da yakışıklı bir erkeğe ulaşamaz.
Son dediğine katılmıyorum. Eğer bunu 25-30 sene öncesi için söyleseydin evet haklısın derdim ama şimdi bu sevgili bulma aplikasyonları olduğundan beri çirkin kadınlar bile bi ton erkek buluyor. Ha ciddi ilişki bulma konusu zor olabilir doğru ama maddi durumu normal olan erkekler içinde aynısı geçerli ve hatta onlar sevgili bulma konusunda bile sıkıntı yaşıyor... Ülkenin yüzde 25'i paralı olduğu için diğer erkekler ise resmen sevgili veya eş bulma konusunda sürünüyor...
Yani orada kızların dezavantajlı olduğu ama farkında olmadıkları nokta ilişkilerin uzun süreli olmayacağıdır. Kadının sadece çok güzel olup zengin adamın tek gecelik ilişkisi olması kadın için bir başarı değil. Kaldı ki çoğu kız artık güzel olduğu için zengin adamların kadınlarda gençlik doğurganlık bakirelik ve mümkünse kendine yakın maddi durum araması lazım geliyor. Ancak bunları karşılayan kadınla ciddi düşünürler. Erkek kadınla ciddi düşünmediği sürece o ilişki kadın için bir kazanç değildir tam aksine değer kaybıdır.
Sevgiliden ne anladığına bağlı biraz da. Kadının geçmişindeki erkek deyince "nikah dışı cinsellik" yaşadığı erkekleri genelde baz alırlar. Sadece konuştuğu ya da duygusal ilişki yaşadığı erkekler kadın için çok bir şey ifade etmiyor. Cinsellik yaşadığı adamın da sayısı ister 1 ister 10 olsun farketmez 1 kişi de olsa ilerisi için sıkıntıdır.
Son dediğine katılmıyorum nedeni ise bir kız düşün 28-30 yaşlarında o kişinin robot olmadığını düşünürsek bir kaç tane ilişkisinin olması bugünün şartlarında normal karşılanır en azından ben böyle düşünüyorum. Ama 15 tane falan ilişkisi olmuşsa o biraz sıkıntılı, nedeni ise hem 15 kişiyle münasebet normal değil ikinciside o adamların davranışları vesaire o bayanda ne tür deneyimler ve tramvalar yarattığını bilmediğim için son kişi olarak hepsinin yerine hesabı ödemek istemezdim...
Duygusal ilişki için diyorsan olabilir ama cinsel ilişki varsa senaryo değişir. Ayrıca 15 gibi bir sayı duygusal ilişki için de sıkıntı
Evet ben de onu diyorum zaten
Yani genel olarak baktığımız zaman paraya, şöhrete sahip olmaları en önemli etken. Fakat gerçekten sevenleri de vardır.
"Torreira futbolcu olmasaydı Devrim Özkan ona bahşiş bile vermezdi. Kadınlar çok uyanıktır."
Ahmet Çakar
"Bana bakın, gözlerim şaşı. Ne aşkı lan? Biz futbolcu olmasaydık bizle kim evlenirdi lan? Ne aşkı kardeşim?"
Ümit Özat
Her erkeğin hayali olmuştur futbolcu olmak 🥹
Ne zamandır eşi olduklarına bağlı bu aslında. Hiç bir çekim duymadığı bir erkeğe genç bir kadın sırf parası için gitmez bence. Gitmiş olanında ilişkisi uzun sürmez.
Bence bu tamamen kişiden kişiye değişir! Aşk parayla ölçülemez. 🫶 Tabii ki futbolcuların şöhreti etkileyici olabilir ama gerçek ilişkiyi sevgi, saygı ve uyum belirler. Yoksa iş yürür mü be hocam? 😄
Cevap
9Cevap
Hangi dünya Kupası güzelleri bunlar. :)) eşleri mi güzelleri mi
İkisi farklı şey 😃
Hepimiz biliyoruz futbolcu değilde işçi olsa yüzüne bakmazlar.
Messi ve eşi çocukluğundan beri tanıyor birbirini. Daha yeni olanlar para için olabilir
Çoğu kadın parayı statüyü imkanları sever realist olalım
kimin eşi olduğuna göre değişir
Futbolcular çoğu tipsiz. Hatta geçenlerde italyan futbolcu chiellini'nin röpörtajına denk geldim ve diyordu ki ben çok güzel kadınlarla beraber oldum ve ünlü futbolcu olmasaydım büyük ihtimalle kızlarla birlikte olmak için çok çok zorlanırdım ve ünlü futbolcu olmak işimi çok kolaylaştırdı diye açıklaması var 😅
mertens ve eşi gibi
çocukluk aşkları da var wanda kşrı gibi daldan dala atlayan da
Nadiren aşk gerisi para peşinde veya nafaka
Kesinlikle para ve şöhret için beraber oluyorlar
Kızlar paranın köpeği
Para, şöhret ya başka bişey değildir.
Aşk değide uyum diyelim
En sağdaki çok güzel
Paraya
Taviki para aq
Paraya
Futbolcuya