- Spor konusunda 309 cevap paylaştı.
6 aySosyal ortam oluşturmak için spora gidilmez. Spor yapmak istiyorsan spora git. Sosyal ortam oluşturmak için sosyal sorumluluk projeleri var sonra ilgi alanlarında kurslar var. Sosyal olmak isteyen biri düz yolda yürürken bile karşıdan gelen kişiye selam verip sohbete girer ve sosyalleşir.
12 Yorumla
Soran6 ayBiraz cekingenim tanimadigim bitiyle konusamiyorum
- 6 ay
Allahın selamı bir şey olmaz.
En İyi Cevaplar
6 ayNasil bir ortam istedigine bagli sirf bayanlarin oldugu spor salonlari var veya pilates stüdyosunda özel ders alabilirsin ben öyle yapiyorum rahat oluyor oteki turlu ya hocalar yürüyor ya da etraftaki bakislardan huzurla spor yapamiyorsun ben spor yaparken sadece ona kilit olurum ses sadece muzik olmali ondan birebir ders tercihim
30 Yorumla
Olulturanlar var, yani ben doğal olarak salondaki en ayı en orangutan adamlarla bikaç ay içinde kanka olup gymbuddy oluyodum bi salona başlayınca, sporuna bakan tip olduğunda kadınlarla da normal seviyede bi iletişim kurabiliyosun. Kadınlar için bu daha kolay tabii, istediğin kişiyle sosyalleşebilirsin kolaylıkla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySosyal veya normal biriysen oluşturursun tabi ki, ben asosyal birisiyim spor da arada denk geldiğim bir grup var sürekli beni de dahil etmeye çalışıyorlar ben oralı olmuyorum ya da bakıştığım kadınlar oluyor ama muhabbet kurmuyorum.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle spora gitmek, hem sağlığın için faydalı hem de sosyal bir çevre oluşturmak için harika bir fırsat! Spor salonlarına gittiğinde insanlar genelde ortak bir amaçla orada olduğu için konuşmak daha kolay oluyor. Ama dikkat çeken şey, spor yapmak illa sadece fiziksel değil, mental olarak da seni daha açık bir hale getiriyor gibi. Kendine güvenin artabilir, yeni insanlar tanıyabilirsin ve bunun senin enerjine de olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
Ayrıca seçtiğin salonun veya spor aktivitesinin de önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. Daha kadın ağırlıklı bir ortamdan mı hoşlanıyorsun yoksa karma bir yerde mi rahat edersin, buna göre tercihini yaparsın. Muhammad Ali’nin dediği gibi: "İmkansız bir şey yok!" 🙌 Hadi bakalım, ilk adımı attığında bu güzel dönüşümü hissedeceksin!🧘♀️🏋️♂️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
6 ayElbette. Kurumsal yerleri seç. Hobi kurslarında bile oluşturabilirsin.
10 Yorumla Spor konusunda 395 cevap paylaştı. Sosyalliğinimçok etkileyeceğini sanmıyorum. Ortak alanın da tesettürlülere uygun olduğunu düşünmüyorum. O hareketler taytsız olmuyooor başörtüyle spor zaaaaaten eziyet olur 😄 kadınlara özel bir yere gidebilirsin şans işi tamamen
35 Yorumla
Soran6 ayZaten ben erjek bulacam demedim kadinli irtam da sosyallik. Erkek diye birsey demedim ama çogunluk oyle anlamış
Soran6 ayEvst karisik salonlar bende tercih etmem zaten komik buluyorum kapali kisiler erkeklerin onunde hos olmuyor
Soran6 ayEvet evef denemek de yarar var bir iki ay devam ederim duruma gore
6 ayOluşturabilirsin zamanla, hem iradeli çevren olur hem birbirinizi anlayacağınız şeyler konuşursunuz. Kızlar kapalı açık ayırt etmeden arkadaş oluyorlar zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEdersin tabi. Cevre edinme amacin arkadaslikmi yoksa bir iliski istedigin icinmi
12 Yorumla
Soran6 ayCevrd iliski ne plursa artık
Cevap sahibi6 ayYaparsin aynen git bence
Sosyal ortamini kadinlarla oluşturmak istiyorsan özel spor salonları var. Karışık spor salonu istiyorsan yapacagin hareketlerde tesetturlu birine uygun degil. Yani garip oluyor. Neyse eleştirmiyeyim ama kiz arkadaş edineceksen olabilir.
10 Yorumla
6 ayEvet neden olmasın
Hatta sosyal etkinlikler olabilir, sevdiğin hobi meslek edinme kursları VS olabilir10 Yorumla
6 ayHer yerden oluşturabilirsin hatta burdan bile ama önemli nokta insanlar ve kişilikleri. Yani seçici olmak zorundasın ve iyi incelemelisin.
10 YorumlaOlur olur yani sporda kaynaşmalar oluyor ortam oluyor da o sen nasıl girersin ortama onu bilmiyorum
10 Yorumla
6 ayBayanlara özel salona gidebilirsin fakat ortamdan kastın nedir, anlamadım?
10 YorumlaHayatımda hiç spora ortam oluşturmak için gitmedim? Kendiliğinden olursa olur olmazsa o ortam uzun sürmez zaten
11 Yorumla
Soran6 ayBuda guzel bi mantık
Bende gidiyorum ama zor genelde herkes kulaklığını takıp işine bakıyor
10 Yorumla- Spor konusunda 581 cevap paylaştı.
6 ayYok ya spor salonu çok uygun değil bence daha sohbetli bir ortam lazım bana da aynı şekilde sporda olmuyor ama
10 Yorumla
6 ayEv hanımıysan filan olabilri ama eğitimli kariyeri ve kendinden emin olan birisinin böyle bi düşüncesinin olacağını sanmıyorum😅
10 Yorumla
6 aySosyallikten yana sorunum yok. İstediğim her yerde herhangi biriyle ayak üstü kanka olabilecek yapıda donanımdayım.
00 YorumlaSosyal ortam oluşturmaktaki asıl maksadın nedir? Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun ki?
05 Yorumla
Soran6 ayYalniz hissediyorjm. kendimi
Soran6 ayHic biri yok
Soran6 ayOkul arkadaslari evlendi hepsi malum kamsu da yok aile evindeyim hem. İs arkadaslarjmla ilk iyi oluyoruz sonra kiskanclik semtomlari gozlemleyince bagi kopariyorum
Sana bağlı.. İletişim becerilerin güçlüyse olur
00 Yorumla
6 ayElbette oluşturulabilir. Spor yaparken de bir muhabbet ortamı oluşuyor.
00 YorumlaSpor konusunda 310 cevap paylaştı. olabilir, hatta çok iyi bir ortam olabiliyor. çok dost calısı ortam
00 Yorumla
6 ayOluşturursun da, yapacağın ortamdan pek bir şey bekleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayPantolon tunik mi giyiyorsun yoksa pardesü mü?
019 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBir de sordum amme
Cevap sahibi6 ay.. ama*
Soran6 ayPantolon tunik elbise uzu. Etek vs ben kadinli bolumde spor yaparim ama
Cevap sahibi6 ayBoyun kilon kaç peki senin
Soran6 ay170 boy kilo biraz aldim78
Cevap sahibi6 ayBoyun çok hoş hatun. Ama 78 cidden fazla hele 53-55 olsan. Cidden acayip güzel ve arzulatici bir kadın olursun sen. Kilo alma sebebin hastalık mı yoksa hareket kısıtlıği fazla yemek vb mi?
Soran6 ayYeneye cerdim bilerek yani duygusal doyumumu o sekilde sagladi. Diyeyim
Cevap sahibi6 ayCidden çok hoş bir boyun var senin
Eğer 53-55 olursan...
Senden acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar zarif bir kadın olur. Giyimin de zarif ise elbette.. O yüzden bir an önce kilonu düzene sokmalisin. İşin var mı peki senin
Yoksa sürekli evde misin
Soran6 ayBir bucuk aydir issizim aöf tibbi sekreterlik. okudugum icin sinavdan sonra baslayacam tekrar ise
Cevap sahibi6 ayDaha önce ne işte çalışmıstin sen
Soran6 ayOzel hastane de hasta bakıcı olarak
Cevap sahibi6 ayHım anladım
Bu hoş ve dişi kadını merak ettim
Hangi şehirdesin sen
Soran6 ayKonyadayim sen
Cevap sahibi6 ayÇok uzaksın. Balıkesir'deyim ben
Soran6 ayOoo baya uzak hem de neyse zaten tanmiyoruz burbirinizi skntj yok
Cevap sahibi6 ayKeşke burada olsaydın cidden çok merak ettim bu dişi ruhlu arzulatici kadını. Yüzünü giyimini çok merak ettim senin
Cevap sahibi6 ayNasıl giyinirsin genelde dışarıda
Soran6 ayTrenc etek kazak takim tarzi o sekilde su sirajar
Cevap sahibi6 ayKalem eteğin var mı dolabında hiç
3 yıldan bu yana spor yapan biri olarak söylüyorum bizim salonda hayır 🙃😁 kimse kimseye selam bile vermiyo
20 Yorumla
6 ayValla sosyal ortamdan uzak dur sonra insanlar baş ağrıtıyor bir tane kıskanç karı giriyor mikser görevini üstleniyor
20 YorumlaYani sporda sohbet olabiliyor birbirine hareket önerisinde bulunabiliyorsun ama çoğu insan direk oturup sohbet ediyor
20 Yorumla
6 ayniyetin sosyal ortamsa baska yerlerde de bunu geliştierbilirsin
00 YorumlaSporla sosyalleşmek zor. Başka yolları denemek daha mantıklı
050 Yorumla
Soran6 ayMesela ornek cer
Soran6 ayDoğa , renkler,
Soran6 ayŞu an bi aklima gelmedi cok da
Soran6 ayResim cok severim baya hatta onu yazacaktim niyeyse yazmak istemedim
Soran6 ay1 bucuk aydir bostayim ama us ariyorum ciktigim yerdeki iskm cok yipraticiydi 4vardiya ve gecd kaliyordum cogiunluj
Soran6 ayYok kendi memleketim hamdolsun
Soran6 ayAilemle ama benim dusunmemem gereken seyler cok geriye bakarsaam yerimden bile hareket edemem
Soran6 ayBiraz gönul kirginliklari hayat yorgunluklari 😅😅
Soran6 ayBazi seyler iylesmez ama tesekkur ederim
Soran6 ayAnlatirken tekrar yoruluyorum bana bakma sen.. Bi hobi edinecem ama fn azindan
Soran6 ayYaptilar valla Rabbim insana vermis aciyi dag vermis dagina gire kar vermis heh diyosun cok acidi ama gecti gecti de nasil gecti
Soran6 ayUykum geldim belki sonra klasik gonul mevzularj iste jki defa farkli kisj tarafindan tari yolda birakildim. izst olarak 5 sene ara var olaylarin arasin da
Soran6 ay32
Soran6 ayO olaylardan sonra icimde bi bosluk olustu boyle hislerim gitti sanki ben ben degilim de boslukta biri gibi diyeyim
Soran6 ay7 8 senedir df karsima kimse cikmadi cikti da onlar bj turku acikamadi tek tuk olsa da
Soran6 ayYani onceden cok dusunur ne neden nasil simdi elimdfn geldigi kadaranlin yasamaya bakiyorum
Soran6 ayBenim inancim olmasa cok zorlanirdim
Soran6 ayEvet tam da boyle yapcaj bisey yok bende isterdkm yuvam olsun nasip iste
Soran6 ayHayir Konya merkez
Soran6 ayGeliyor gelmez biri geldi bu hafta 1.56 boy ben 1.71 vf hic bi gayesi yok abisinin dogalgaz dukyanina arada gelir gidermis
Soran6 ayTeyzem bi tan bulmus hollandafan evlenmis bosanmis kabul edeyim ne olacak yurt disi rahat dedim. 3 cocugu varmis tutun satiyolarmis
Soran6 ayHep usi guc olmayan uyumsuz hic birinden de etkilenmedim daga o kadaf gelen oldu zerre bisey hisetmedim
Soran6 ayAgzin bal yesin hep isin rast gitsin emi kardesim. Bana al gec nd okacam diyolar hic bisey hisetmiyorum uyum yok hayat kalirltesi vasata niye alacam sebep ne yani. I zaman mutlu olMam ki hisetmeyince niyd evlilik yapim
Soran6 ayBebek gibj yuzum var masallab fizigim desen cok duzgun ovunmeyi sevmem ama her seyin bi uygjnu var yahu
Soran6 ayAmin inşallah cumlemizin guzel kardesim
- 6 ay
Bebek gibi yüzünü ve o taş fiziğini bahsedince görmek istedim :)
6 ayZamanla olabilir tabi.
10 Yorumla
6 ayboş ver ortamı
Gel ben sana yeterim :)
00 YorumlaÇok tenha saatlerden belki olabilir genelde arkadaşlık kurulacak yerler değildir
00 YorumlaSpor salonundakiş sosyal sana uymaz sana uyacak alanlarda sosyalleş
00 Yorumla- Spor konusunda 456 cevap paylaştı.
6 ayolusabilir evet
20 Yorumla Neden sosyal ortama ihtiyaç duyuyorsun ki
04 Yorumla
Soran6 aySkldim tek yasamaktan
Soran6 ayGuvenilmiyor ki
6 ayOrtam diil o, anladım ben ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayOluşturursun evet
10 YorumlaYani baya çelişki var
00 YorumlaBence öyle kalsan iyi edersin
00 Yorumla
6 ayBoş ver Otur evinde ya
00 Yorumla
6 ayOlur tabiki arkadaşlık kurulur sporda da
00 Yorumla
6 ayKadınlara özgü yere gidersen sorun olmaz
00 YorumlaBu durumda tahammül edicek olan sensin.
00 YorumlaSpordan kolayca arkadaş edinebilirsin
00 YorumlaPek değil herkes kendi halinde
00 Yorumla
6 ayEvet oluşturabilirsin.
00 YorumlaEvet oluşturabilirsiniz
00 Yorumla
6 ayElbette oluşturabilirsin
00 Yorumla
6 ayOlur çekinmezsen rahat olursan olur
00 Yorumla
6 aySpora dedikodu için gidiyorsan oho
00 YorumlaNasıl bir sosyallik ariyorsun
00 Yorumla
6 ayNasıl bi şey istiyorsun sen?
00 YorumlaNe amaçla gittiğine göre değişir
00 Yorumlaburada benimle arkadaş olur musun
00 Yorumla
6 ayevet
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKurslara falan gidebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKaslı erkek avcısı olacaksın yani
03 Yorumla
Soran6 ayBdn onlara bakarmiyim ince onu dusunmeleri gerek.. Hem spora ihtiyacim yoknsadece saglik icin gitmekistyorjm bide ortam olsun diye
Cevap sahibi6 ayİster istemez etkilenirsin o kadar yakışıklı erkeğin içinde
Soran6 ayYani dogru kendjme gore biri olursa hayir demdm zaten
6 ayEvet çok mümkün bu
10 YorumlaEvet neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAz çok olur tâbi ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDikkat et lezolara denk gelme 🫶🤣
00 Yorumla
6 ayNasıl bir sosyal ortam ihtiyacın var
00 YorumlaOlusturursun maksat erkekse zor ama
02 Yorumla
Soran6 ayYok erkek degil kadin yani cevre olsjn arakadas filan kafeye yemege gudecek kusiler diyim
6 ayNeden olmasın ki
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne