Özellikle tatil yöreleri bunun için biçilmiş kaftan. Plajda voleybol direkleri var ise tamam bu iş ;) Kendine bakan, görünümüne özen gösteren bir kişinin her 2 cinste de olsa red yiyeceğini sanmam.. Kurumsal spor salonları adeta tatil köyü gibi olanları bile mevcut. Bu gibi yerlerde sosyalleşme kaçınılmaz bir gerçek.. Hele ki bir yarışma hazırlığı olsun her hangi bir spor dalında, dereceye girdiğin zaman tamam bu iş. Böylelikle ilk başta çevrende artık menfaat için mi olur bilemem ama seninle tanışmak isteyen bir sürü kişi olur..
Olmaz olur mu spor güzel bir şey. Türkiye’de spor yoluyla sosyalleşe bilir misin bir bayan olarak ayrı bir konu. Hayat zor ama sosyalleşebilirsin sınırlarını çizersen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum denemekte fayda var. Hangi dalda spor yapmayı seviyorsun düşünüyorsun.
Evet istenilirse yapılabilir. Burada bile ortak ilgi alanı sebebiyle sosyalleşiyorken bir de reelde hayli hayli yapılabilir. Çok fazla insan var basketbol ayakkabısı vasıtasıyla tanıştığım, diğerlerini hiç demiyorum bile
Çok düşük herkes sosyalleşemez böyle illa sosyallesen olur ama her spor yapanda olmaz mesela ben bir dönem yüzmeye gidiyordum özgüven tavandı ama kimseyle konuşmazdım
En İyi Erkek Görüşü