Sanat olarak nü fotoğraf çekimlari hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Spor konusunda 445 cevap paylaştı. Sanat olan Fotoğraf çekmek ister nü ister başka bir portre, soyunanlar olmasa fotoğraf sanatı devam etmeyecek sankim.
cıbıllık sadece araç, sanatı icra eden çeken şahış... çıplaklığı sırf savunma mekanizması adına sanat diye görenler çok sanatsızca hareket ediyor. adamın başka savunacak birşeyi yok sanata çok destek oldu sanat devrimi kendi üzerinde gelişti ya.. o tarz durumlarda sadece sanatçı sanatından söz edebilir. oradaki şahıs sadece fotoğrafda kalmış bir sanattır. ama soyunması değil.
artı sanatlar konuşmadan iz bırakır.14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanat için soyunmak deyince, çok insan talip oluyor. Sonuçta sanat önemli. Kadın sanat için kendi bedenini adıyor. Güya durum bundan ibaret.
Peki ülkede tıp için kadavraya da ihtiyaç var. Neden çıkıp kimse, tıp için bedenimi adıyorum demiyor? Yoksa sanat denen şey; tıptan, insan sağlığından daha mı değerli? Ya da yapılan, sanat adında terbiyesizlik mi?11 Yorumla
p*rnografik değil de sanatsal duruşu, ışığı yakalamak önemli. ha yine erotik olmuyor mu oluyor tabii ama en azından vücut teşhir edilmemiş oluyor. İnsan vücudu -kadın da erkek de- çok estetiktir bence, mucize gibidir. fotoğraflanmaya, resmedilmeye değer. sanat eğer insan içinse, bazen nü bir fotoğraf, bir çiçek/böcek fotoğrafından daha gerçekçi daha vurucu olabilir.
01 Yorumla
sanat her türlü ifade edilebilir ve nü de bunlardan biridir insanlar bence her türlü sanat şekline saygı duymalıdır ama nü pozu sadece vermek isteyen verir ve son olarak hiç kimsenin nü resim yapmaları için poz veren insanlara kötü sözler söylemeye hakkı yoktuır
04 Yorumla- +1 yıl
yorumun bana cerset verdi desem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yılSanatin her dalı guzeldir, resimde oldugu gibi fotograftada cok iyiyimdir:) nu fotograf cekmedim hic ama cok cizdim, yagli boyadada karakalemdede. normal bisey insan anatomisi sonucta. Ogrenmeye ve cozmeye calismak eglenceli
05 Yorumla- +1 yıl
Nü sanatında Fotoğrafçıyla model arasında biz sözleşme vardır, Nü fotoğrafı için kamera önüne geçen insan zaten bütün herşeyi göze almıştır hatta bu sanat üzerinde yoğun bir çalışma yapmıştır;
güzel sanatlar bölümünde birçok model insan vardır. fakat onlarla iletişime geçmek gerekli; - +1 yıl
nü çizimler yapmışsınz acaba konuşabilr miyiz sizinle?
- +1 yıl
Sizinle görüşme imkanımız var mı rica etsem bana ulaşabilir misniz?
çok estetik ve asil geliyor bana ,özellikle artistik duruşlarla süslenenler,seyirlik.. link
02 YorumlaHaram pek sevimlidir zaten.Erkek içnide dişi içnide.
ne ar kaldı ne utanma şeytan isim koydu sanat öyle mi ?
reziliz.15 Yorumla- +1 yıl
Sen de haklısın, cehalet başa bela.
sanat soyunmak değildir kandırmayın kendinizi. Sanat demek yetenek demektir insanları tahrik etmek değil.
04 Yorumla- +1 yıl
Resim bir sanattır, Fotoğrafçılık sanatmıdır değilmidir hala tartışılması yapılmaktadır. Karanlık oda,da hiç film yıkadınızmı çekilen bir nü Fotoğrafı kağıt,ta baskı alırken verilen değerleri hiç girdinizmi; Neyse anlatmakla bitmez aslında insan gözünün gördügü bütün güzellikler sanattır;
bazıları bo fotoğraflar çekilirken grup seks yaptığınızı düşünüyor ve ya resmi çektik den sonra tuvalete gidip mastürbasyon yaptığınızı burada da bir iki yorum gördüm muhtemelen onların kafa yapıları da bu şekilde :)))
02 Yorumla
+1 yılhehehe erkek model bulursun ama bayan model nulma umidin yok
01 Yorumlaçekenler çeksin biz bakalım :)
benden bir soru
sanat sanat için midir halk için midir :):)03 Yorumlagüzel bnce zten sanat olsnda ne olrsa olsn diynlerdenm :P
08 YorumlaBakmayı severim, ama pek doğru bulmuyorum. Sanat için soyunmak falan.
15 Yorumlasanatsal olarak bakıldığı zaman anlamsız gelmiyor, hatta insanların kendilerini çıplak olarak çektikleri fotoğraflarda anlamsız gelmiyor bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer fotojenik olsaydım çektirip evimin başköşesine asardım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Cesretlisin kgerçekten kendime benzettim bir an :)
çekimler fotoğrafın kendisinden daha kutsal ve sanatsal oluyor.
01 YorumlaOhoo kızlarımız çok meraklı adonisli erkek görmeye ama şanslarına yaşlı amca da çıkabilir sanat işte..
03 Yorumlaben profesyonel fotoğrafçıyılık yapıyorum ve benimde nü model olarak resimini çektiklerim oldu
02 YorumlaBi sanatçı olarak söylüyorum çekimleri de çizimleride gayet normal insan anotomisini öğreniyorsun sonuçta temel unsurdur bu.
01 YorumlaMaşallah herkez çekmiş,çizmiş nerede bu çektirenler,çizdirenler.
01 Yorumla
+1 yılbence bazıları çok zarif ve estetik oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
hayır açıkcası bu sanatın sanatçılarını bilecek kadar takipçisi değilim. sadece su ana kadar gördüklerimden yola çıkarak yorum yazdım.
O sanat nudizmi benimseyenlerde sorun olmaz
04 Yorumla
+1 yılBence sanat başka türlüde ifade edilebilir..
02 Yorumlasanat için her şey yapılır kardesim
01 YorumlaBir ara ilgi alanıma girmişti.
07 Yorumlapoz verdiğim gün o sanatın sonu olur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNü resimler çizdim daha önce.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılModel bulmak zor. nü resim kitaplarından çizdim.
+1 yılben çekiyorum 35-40 adet resmim var
00 Yorumlaen değerli giysimiz cildinmizse...
00 YorumlaSpor konusunda 676 cevap paylaştı. sanata saygım var.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇektim, güzel oldu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadına et olarak ya da cinsel obje olarak bakanlar hemen "Haram" moduna girmiş bile. Nedense biz çekim yaparken, hiç kadının orasına burası bakıp tahrik olmuyoruz. Bizim aklımıza bile gelmezken bazı kendini bilmezler burada atıp tutuyorlar.
Ee kim günahkar oluyor şimdi?
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım