Sizce fotoğrafçılık güzel bir meslek mi?
Bir kadına yakışır mı?
Siz fotoğrafçı olmak ister miydiniz? Neden?
Bir kadına yakışır mı?
Siz fotoğrafçı olmak ister miydiniz? Neden?

Meslegin hangi kısmıyla ne kadar derinlikte ilgileniyorsun bilmiyorum ama ben fotografcılıga amatorce heves ettim ve amatorce meskek haline getirdim. Şu an gerek meslegimin onune geçti hafta sonları dugun fotografcılıgı yapıyorum.
Gercek meslegimden daha iyi getirisi var maddi olarak.
İş imkanı çok mu yani?
Teşekkürler
Bu bir hobidir meslek değil. Ben fotoğrafçıyım herkese öneririm gezip görüp güzel kareler çıkarıp paylaşıp insanların görüşünü görmek çok iyi.
İş imkanları nasıl sizce?
Bence iyi bir seçim olmaz. Ama aldığınız kamera ile ordan youtube ve instagram gibi yerlerde belli bir kitleye ulaştıktan sonra instagramda sponsorlarınız oluyor reklamlar ve youtube gibi bir yerdende aylık para geliriniz olur sosyal media dan farklı olarak düşünürsek iş yapabilir ancak zaten vardır çok geliri olmaz.
Teşekkürler
Fotoğrafçı olmayi istedim düşündüm ama ailem karşı çıkardı. Bence çok güzel bir meslek
Bence guzel meslek fakat yetenekliysen ve icinde bu meslegi severek yapacaksan
Cevap
9Cevap
Herhalde tasarımcı olmasaydım, meslek olarak fotoğrafı seçerdim. Çok güzel bir meslek. Ama bir yerde maaş ile yapmanın imkanı sınırlı. Yani çok iyi olacaksın. Bir farkın olacak. Bu anlamda örneğin foto muhabiri. Belki moda fotografciligi. Ama vesikalık çekmek için düşünüyorsan, eskiden iyi para kazaniyorlardi. Şimdilerde biraz zor. Hedefini büyük tut. Güzel iş.
Evet bende yaptım ama kendi çapımda spotterlik yaptım bir süre havacılık üstüne sonra makinamı sattım uzak kaldım ama çok seviyordum
İş bulmak kolay mı sizce?
Zevkine takılın yav herşeyi maddi düşünmeyin.
Para dediğin zaten, bir şekilde kazanılıyor işte.
zor ama zekli bir iş olmak ısterdım :D orta okulu bıtırken 2 ay falan yaptım okul gereği bıraktım sonra
olur neden olmasın
eline foto makinası alan fotoğrafçılığa heveslneiyor
isterdim oldum olası da foto çekmeyi severim.
Elbette yakışır ve çok eğlenceli
is bulma imkanı?
Benim de iş konusunda takıldığım yerler var
Çok güzel bir meslek bence
bu devirde anca hobi olarak takılırsın.
Bende olmayan tutku 😂
Cok guzel bir okadarda zor
fotoğraf makinesi kullanırılır
en sevdıgım şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar