Herkes artık fotoğrafçı oldu ama ben eskiyim. Ailesinden usta çırak ilişkisi ile analog makine bilerek Türkiye de yetişmiş son endüstriyel fotoğrafçı benim. Fotoğraf günümüzde bir sürü alanı olsa da 7 ana alandır. Hepsine uygun yetişmiş 30+ sene geçmiş biriyim. Bütün bebeklik çocukluk ergenlik ve gençlik dönemimi anlatan fotoğrafı da koydum sorusu olan varsa alırım
İyi ya da kötü demek yanlış çünkü yerine göre bu etki istenir ya da istenmez. Bokeh etkisi denir. Ya da düşük alan derinliği. Konu olan nesneyi ortaya çıkarır. Teknik olarak konu olan nesne ile arkadaki şeylerin arasındaki mesafe artarsa bu etki oluşur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben fotoğraf çekmeyi keyfi olarak seviyorum. Öyle merak ettiğim herhangi bir şey yok.
Güzel sormak istediğin olursa yaz bana
Bizim evde filmli bir makine var en son çalışıyordu kaça okuturız ya
Para etmez marka model ne
Para etmiyorsa modeli napıcan
Şimdi bir slr olursa biraz belki olur ama zor yani
Ok
Hiç küçükte olsa film çektinmi
Film daha ayrı bir konu elbette çektiğim şeyler var radyo tv öğrencilerinin ödev filmlerinde yazdım oynadım ayrıca
Bende küçük te olsa bir film çekmek isterdim hiç - 13 15 derecede fotoğraf çektinmi
Soğuk havada zor olur dijital sistemler nazik olur analog -30 da bile çeker
Fotoğraf çekerken uzak hafif sisli oluyor ya yakın daha iyi ona ne deniyor
İyi ya da kötü demek yanlış çünkü yerine göre bu etki istenir ya da istenmez. Bokeh etkisi denir. Ya da düşük alan derinliği. Konu olan nesneyi ortaya çıkarır. Teknik olarak konu olan nesne ile arkadaki şeylerin arasındaki mesafe artarsa bu etki oluşur
Bulanıklığı demiyorum ama
Tam nedir
Uzaklar sisli olur az bişi sana yakın olan yer sisli olmaz dur foto bulabilirsem atayım
Anladım nem var havada bu sen bakarken de böyledir. Uzaklar net olmaz
https://wallpapers.com/4k-nature
Bunun gibi
Bunu İSO 200 iken f16 ile çekersin. S değeri 80 ya da 100 gelir. Bunu senin gözün de boyle görür. Nem duvarı var çünkü
Nemden dolayımı oluyor yani
Evet
Yaa öyle bazı fotoğraflar çok hoş oluyor o şeye ne deniyor fotoğrafçılıkta
Adı yok
Yaaaa
yapı fotoğraflaması tecrüben var mı
Evet ana olarak mimari içinde geçer olay ne
vakıf eserler. toplantı yapacağız da. arıyorduk birilerini, gerekirse bulurum seni.
Yardımcı olmaya çalışırım makine var mı?