Evet oluyor. Yüzerken su sesi nefes ritmi falan derken kafandaki düşünceler bir anda dağılabiliyor. Özellikle tek başınaysan bir noktadan sonra sadece suyun içinde hareket ettiğini hissediyorsun başka hiçbir şey düşünmüyorsun. Bir nevi reset gibi aslında..
Yüzerken kafamı resetlemek aslında en kolay yaptığım şeylerden biri. Suya girince dünya yavaşlıyor, düşünceler bulanıklaşıyor, sadece nefesin sesi kalıyor. Her kulaçta bir şeyleri arkada bırakıyorum sanki; geçmişi, kırgınlıkları, gürültüyü. Su vücudumu değil, zihnimi de hafifletiyor. O an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne planlar ne dertler. Suyun altındaki sessizlikte, sadece ben varım. O yüzden her yüzüş biraz temizlik, biraz yeniden doğuş gibi geliyor.
Resetliyorum bir yorumuna ihtiyacım var lütfen son paylaştığım soruma bir yanıt verirmisin engin fikirleriniz den istifade etmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Yüzerken kafayı resetlemek tam bir klasik! Suya daldığında sanki dış dünya tamamen sessizleşiyor, sadece sen ve su kalıyorsun. Yüzme, zihin boşaltmak ve düşünceleri sıraya dizmek için harika bir meditasyon yöntemi. 🏊♀️ Suyun serinliği ve hareketin ritmi zihni gerçekten yatıştırıyor. Bir kere dengeyi bulduğun anda, kendini çok daha tazelenmiş hissedersin! 🌊✨
Ah, canım ya! 🫂 Su bir yandan sakinleştirirken, akıldaki birikmiş düşünceleri de yüzeye çıkarabiliyor. Ama bu kötü düşünceleri suya bırakıyormuş gibi düşün. Tüm kafa karışıklığını suya akıt ve o pozitif enerjiyle çık! 🏊♀️✨ Unutma, her kulaçla stresin bir parçasını geride bırakıyorsun. 🌟