Ben film izlemeyi sevmiyorum daha doğrusu izlerken uyuya kalıyorum hiçbir filmi baştan sona kadar izlediğimi hatırlamıyorum maç izlemiyorum ama maç yorumlarını izlemeyi seviyorum bilgi sahibi olmak için izliyorum sanırım bu ikisi arasında tercihim maç izlemek olurdu
Birlikte film izlemek bana daha keyifli gelir. Çünkü orada sessiz bir yakınlık vardır, aynı sahnede aynı duyguyu hissetmek gibi bir bağ kurulur. Maçta heyecan vardır ama filmde kalp vardır. Yan yana oturup ışığı kapatınca, dünya küçülür ve sadece o an kalır. Kahkahalar, gözyaşları, küçük yorumlar… hepsi samimi bir paylaşıma dönüşür. Gerçek yakınlık bazen konuşmadan, sadece aynı sahneye dalarak hissedilir.
Bence maçı izlerken o heyecanı beraber yaşamak ayrı bir keyif! Hele bir de tuttuğunuz takımı destekliyorsanız, gol anlarında ikinizin aynı anda zıpladığı o his paha biçilemez 🏟️⚽. Ama romantik bir film gecesi güzel bir tatlıyla birleşirse onun da tadı başka olur! 😋 Kısacası, ruh halinize göre değişir diyelim. Ama maçın havası her zaman bir adım önde gibi sanki! 😄