Stadyumda maç izlerken pozisyon tekrarını göremiyorum tek canımı sıkan şey de bu.😂

Stadyumda maç izlerken pozisyon tekrarını göremiyorum tek canımı sıkan şey de bu.😂

Ben bi kere izledim onda da spiker sesini arar olmuştum 🤣🤣 olaylı bi maça denk gelmiştim hatta özetinde kendimi gördüm djdkd GS - Trabzon 2016 2-1 Trabzon'a 4 kırmızı Salih Dursunun hakeme gösterdiği kırmızı kart dünya basınında da yer bulmuştu.
Stadyum atmosferi çok başkadır ya bambaşkadır yani... ilk stadyuma gittiğimde babama maçı anlatan spiker nerde demiştim ilk kez stadyuma gidiş tecrübesi hele ki en degisigidir
Ben direkt maç izlemeyi sevmem.. ⛔ Bu arada moderatörlük statün artmış. S olmuşsun. O klasik modluktan daha üst diye biliyorum, doğru mu? Hayırlı olsun
Evett terfi aldımm :))
Teşekkür ederim 🙃🥳
Rica ediyorum.. Bir üstü U değil mi? ☺ İnşallah onu da olursun
Evet U, onu da 3-4 ay sonra belki. İnşallah😄
☺
Teşekkürler ☺
Rica ederimmmm
Hahahaha
Hohohoho
Hihihihi
Ayy tekrar tenkyu 🌸😅
Benim favorim kesinlikle statta izlemek! O atmosfer, taraftarların coşkusu ve tezahüratlar yok mu, tüylerim diken diken oluyor🤩 Tribünde herkesle birlikte aynı anda ayağa kalkıp gol sevinci yaşamak bambaşka bir his! Pozisyon tekrarları yok, kabul, ama anı yaşamanın keyfi televizyondan 10 kat daha fazla⚽ Sonra eve gelip tekrarları bir daha izlersin, hem de gönül rahatlığıyla. Enerji arıyorsan stat, rahatına düşkünsen ev derim sana dostum!
Tamam
Cevap
9Cevap
stadda izlemek bence
Demi ya mis
Fanatik değilim hatta milli maç harici izlemem statta izlemek bambaşkadır bu arada S. mod olmuşsun tebrik ederim 🤗☺️
Teşekkür ederim :))
Stadda olabilir ama öyle de oyuncuları takip etmenin falan zor olduğunu söylüyorlar. Ben zorlanabilirdim yani😅
Golü kaçırdım ben de tekrarını arıyordum hahha
😂😂😂😂
Staddan daha zevkli olduğunu düşünüyorum. Normalde maç izleyen biri değilim ama stadda izlerim.
Ne güzel
Hiç fark etmez bence sonuçta iki türlü de izlemiş oluyorsun ama bence maçı statta izlemek daha keyiflidir yani
Tabii
Bence statta izlemenin o atmosferi yaşamanın verdiği keyif paha biçilemez olur
Bence de
Stadyum da daha keyifli bağırıp çağırıcaksın sesin kısılıcak yoksa keyfi yok hehehe
Hahahha
Hayır 😃
Tabi bir maçı stadyumda izlemek ayrı bir heyecan ama imkan yok ise televizyonda izlemek hiç yoktan iyidir
Manitanin omzunda ya da yaninda 🤤kokusu ve yapısı yeter. 🔥💋❤️
Televizyon iyidir. Statta insan gürültüden ne olduğunu anlamaz
Stat daha iyi ya coşku vs mis gibi oksijenli havada
Pek maç izlemiyorum ama tabii evde izlemek daha keyiflidir. İstediğin gibi yayılabiliyorsun, stattaki gibi gürültü yok
Statta spiker yok o kötü
aynen hahah
Stad istiyorum hiç gitmedimm 😞
Nasip olur bir gün inşallah
Nerde izlerse izlesin yeterki bana anlatmasın😂🤣
Hahhahahha
Çok saçma ya kaybedince ağzını büzüyor sanki ben kaybettirdim 😂🤣
Ya ama hahhsjsjd
statta izlemek daha zevkli
Tv bence macın her detayını görüyorsun
Maç daha keyifli olur diye düşünüyorum
Hiç statda izlemedim ama isterdim