Merhaba, biraz uzun bir hikaye ama gerçekten kafam karıştı. Boyum 2.03, sarışınım ve oldukça uzun ve sağlam bir yapıya sahibim. Kickboks geçmişim var, aynı zamanda yüzme ve futbol gibi sporlarla da ilgileniyorum. Spor yapmam ve fiziğim sayesinde formda ve güçlü biriyim. Maddi durumum da iyi diyebilirim. Yaşım 18
Ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde yaşamama rağmen sosyal hayatım neredeyse yok. Yolda yürürken kızlar yüzlerini ekşitiyor, bazen küfür ediyor veya uzak duruyorlar. Hatta erkek arkadaşım ya da sevgilim yok. Tek bir kızla konuşuyorum ama onun da benimle ilgilenme sebebinin, yalnız olduğum ve param / dış görünüşüm olduğunu hissediyorum. Bu da beni üzmüyor değil.
Beyaz tenli, tatlı ve babyface bir tipim; o kadar ki insanlar yolda yürürken beni 14-15 yaşında sanıyor. Ama hem uzun, hem güçlü, hem de sporcu biri olarak normal bir şekilde sosyal ilişkiler kurmak istiyorum. Doğum günlerimi genellikle tek kutluyorum ve etrafımda arkadaşlık ya da yakın ilişki kurabileceğim kimse yok.
Sorum şu: Böyle bir durumdayken neden kimse bana yaklaşmıyor? Neden arkadaşım ya da sevgilim olmuyor? Neden insanlar bana karşı olumsuz, hatta nefret eder gibi davranıyor? Fiziksel özelliklerim ve spor geçmişim buna rağmen sosyal hayatımı olumlu etkilemiyor gibi görünüyor.
Bu durumdan nasıl çıkabilirim, insanlar neden böyle davranıyor olabilir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Benden duymuş ol ama bence asıl problemin dış görünüşün falan değil, insanlarla nasıl iletişim kurduğun. 🤷♀️ Spor yapıyorsun, boyun posun maşallah var ama sosyal hayat sadece bundan ibaret değil. İnsanlar, karşılarındakinin nasıl biri olduğunu anlamak için mimiklerine, konuşma tarzına ve enerjine dikkat eder. Yani babyface olman seni tatlı yapar ama sıcak ve samimi bir tavır sergilemiyorsan bu durum herkesin senden uzak durmasına neden olabilir.
Sosyal çevre konusunda biraz daha açık fikirli olmalısın. Yeni bir hobi ya da bir grup sporuna katılabilirsin, özellikle takım sporları sosyalleşme açısından süperdir. 🏐 Ayrıca, insanlarla tanışırken onlara değer verdiğini hissettirmen önemli. Ve lütfen kendini sorgulamaktan vazgeç, bu kadar uzun boylu olup moral bozmak bize ters! 😏 Biraz sabırlı olup kendin olmaya devam edersen her şey yoluna girecek. 🌟
Gerçekten mantıklı söyledin, sosyal iletişim üzerine daha çok odaklanmam gerekiyor. Tavsiyen için teşekkür ederim.
🤍🏐✨