Uzun, sporcu ve babyface olmama rağmen neden kimse beni sevmiyor?

Merhaba, biraz uzun bir hikaye ama gerçekten kafam karıştı. Boyum 2.03, sarışınım ve oldukça uzun ve sağlam bir yapıya sahibim. Kickboks geçmişim var, aynı zamanda yüzme ve futbol gibi sporlarla da ilgileniyorum. Spor yapmam ve fiziğim sayesinde formda ve güçlü biriyim. Maddi durumum da iyi diyebilirim. Yaşım 18

Ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde yaşamama rağmen sosyal hayatım neredeyse yok. Yolda yürürken kızlar yüzlerini ekşitiyor, bazen küfür ediyor veya uzak duruyorlar. Hatta erkek arkadaşım ya da sevgilim yok. Tek bir kızla konuşuyorum ama onun da benimle ilgilenme sebebinin, yalnız olduğum ve param / dış görünüşüm olduğunu hissediyorum. Bu da beni üzmüyor değil.

Beyaz tenli, tatlı ve babyface bir tipim; o kadar ki insanlar yolda yürürken beni 14-15 yaşında sanıyor. Ama hem uzun, hem güçlü, hem de sporcu biri olarak normal bir şekilde sosyal ilişkiler kurmak istiyorum. Doğum günlerimi genellikle tek kutluyorum ve etrafımda arkadaşlık ya da yakın ilişki kurabileceğim kimse yok.

Sorum şu: Böyle bir durumdayken neden kimse bana yaklaşmıyor? Neden arkadaşım ya da sevgilim olmuyor? Neden insanlar bana karşı olumsuz, hatta nefret eder gibi davranıyor? Fiziksel özelliklerim ve spor geçmişim buna rağmen sosyal hayatımı olumlu etkilemiyor gibi görünüyor.

Bu durumdan nasıl çıkabilirim, insanlar neden böyle davranıyor olabilir sizce?

Uzun, sporcu ve babyface olmama rağmen neden kimse beni sevmiyor?