150 olmak suç mu? Fotoğrafımı gören flörtüm engelliyor 🤧

150 olmak suç mu? Fotoğrafımı gören flörtüm engelliyor 🤧
Bende öyle ya 😂 1.60 90 kilo adamı gören kaçıyor.
Evlat olsan sevilmezsin sen zaten 😂
İster kilolu olun ister olmayın boyunuz kaç olursa olsun eğer sizde iyi bir insansanız sizde hak edersiniz sevmeyi ve sevmeyi sizi engelleyen kişiler dış görünüşe önem verenlerdir ve bu tür dış görünüşe önem veren insanlar mükemmel birine bakarlar onlar sevgi aramazlar sadece dış görünüş ararlar okadar bir insan sizi mi sevecek dış görünüşünüzü mü? tabii ki sizi ve dış görünüşünüzü sevecek ama dediğim gibi ilk olarak sizi sevecek sizi sevdikten sonra zaten dış görünüşünüz ona mükemmel ve dünyanın en güzel kızı olarak gözükecektir dış görünüşte sadece bakım önemlidir her insan bakımlı olmalıdır karşıma kimse çıkmayacak beni sevecek falan diye düşünmeyin emin olun sizi siz olarak seven biri çıkacaktır karşınıza.
Cevap
23Cevap
Evlenirsen kimse sana engel atmak zorunda kalmaz gadası
Evlenmek bile istemiyorlar işte 🤧
Görücü usulüyle herkes evleniyor sen soru olsun diye sorduğun için böyle cevaplar vermen çok normal gadası
Ohaa sen 1.50 misin benim en sevdigim boy ilk kriterim esimin kisa boylu olmasi
😂😂 yooo öylesine bir soruydu
Yaaa offf boyun kac peki. evlenecegim kizin boyunu bile bilmiyorum. arabistan gibi oldu. kara carsafin altindan ne cikarsa artik :)
Herşeyden önce sağlığın için kilo vermelisin. Sonrasında ise senden bu şekilde giden karaktersizleri asla umursama. Herkes kalbinin ekmegini yer bunu unutma.
Kilolu kadınları severim aşırı olmadığı sürece bizim ailede kilolu kadın almak prestij gibi bir şey
Hahahahhhh yok artık o nasıl prestij 😂
Sebebi kilolu kadınların çocuk doğurma konusunda daha sağlıklı çocuk çıkaracaklarını düşünüyoruz🙂 zayıf kadınlar vücutlarınu güzel yapmak için gerekli vitamin demir gibi maddelerini yokediyor ve zayıf kadınların kilolu veya balıketli kadınlara göre daha az vitamin ve demirleri olduğundan onlardan çıkacak çocuklarında diğer kadınlara göre pek sağlıklı iyi durumlu olmasını teşkil ettiğini düşünmüyoruz🙂 o yüzden atalarımın bize apaçık öğretilerinde söyledikleri şey "Kadın dediğin kilolu olacak ele avuca gelecek, Kuru tahtaya çivi çakılmaz" gibi öğretilerdir😅
O yüzdendir ki bütün kuzenlerim tığ gibi zayıfken yengelerim kilolu oluyor 😄 hatta annem bile şaşırdı hiç bunla bu birbirlerine pek uymuşmu diye 🙂 sebebi ise yengelerim çoğu kiloludan ziyade ya şişman ya da çok şişman 😅
Bu olay nerede geçerli acaba 😂😂
Konya'da genelde batı kısmındaki kırsal yerler ve gelişmekte olan ilçelerde var doğusunda biraz daha zayıf kız var Türkmen türevli olduklarından ama bizde balıketli kilolu tercihtir.😄
Senin gibi kadınların da talibi az değil. bundan emin ol.
Yok ki abi 🤧
Minyon tipli kızlar daha fazla çekici oluyor aslında kaç kilosun
72 kiloyum. Veremiyorum bir türlü
Yüz olarak nasılsın tatlı güzel
Burnum sivri biraz, sivilceler de var biraz
Burun sivriliği güzel sivilce geçici bişi o kadar önemli değil
Boy senin elinde değil ama kilonu değiştirmek senin elinde.
Benim bayıldığım hastası olduğum hatunları millet engelliyor demek..
Manken gibi kızlar varken sana kim niye baksın zaten. Kafana şapka taksan mantar gibi dolaşırsın ortalıkta.
Bş kere bu eski bir foto çekildiğinde sen daha doğmamıştın, ikincşsi şişmankarka dalga geçmeyi de yakıştıramadım sana
Zayıfla spora git diyet yap sende
yok seni de seven bulunur : )
Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez
Vur kaç bile yapmıyorlar yani
Kalp önemlidir dış görünüş toprak olacaktır
Ben yapıştıririm affetmem
Ben seni istiyorum ciddiyim
Görünce istemezsin 💔
Çok ani oldu ama bu da 🙄
Resmdeki gbmsn
Evet 🤧
Hadi ordan şakaci😁😁😀🙈
Kusarim
zevk verirein
Valla çok yazık
Çıtayı yüksekte tutma
Etli butlu kadın can dır
Kilon kaç?
72
Kilo verebilirisin bence dikkat edersen.
Ben engellemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?