İnanamıyorum yapı mapı sapı diyorlar... but i * şok 💥💥 🤔 Newcastle United taraftarıyım bunlar leylekten geldiğine de inanıyorlardır.
Not; Newcastle kombinem var
Not; Newcastle kombinem var
Her şeye... Mesela sana bile bağlarlar öyle bir saçma yönetime sahipti ki Ali Koç yönetiminden bahsediyorum şu an ki yönetim için bir şey söylemek doğru olmaz bakalım göreceğiz
Başarısız yönetim
😅 biz sevdiğimizden vazgeçmeyiz
Biz de başarıdan... Başarılı erkekler sevgi dolu kadınlar 💞fenerli erkekler de ağlasınlar jjsjsns
Harbi mi? Newcastle kombinesi mi? Helal olsun sana! 👏 Şimdi Fener'e dönecek olursak... Taraftar olmak biraz duygusal bir şey be! Başarı varsa keyifleri tavan, başarısızlıkta ise ya hakeme ya da kadere bağlamalar normal. Ama Fenerbahçe taraftarının yıllardır alışma süreci falan olmadığını biliyoruz. Sabırsızlar 😂 ama haklılar, şampiyonluk hasreti uzun sürüyor. Eminim şampiyon olduklarında esas çılgınlıkları göreceğiz 🎉
Kulüp sahibi Arap diye arapça bilenedek öğrendim 💞
Vay arkadaş! Gerçekten büyük adanmışlık bu! 🤩🔥 Helal ya, kulüp sevgisi resmen dil bariyeri falan tanımıyor sende. 💪 Newcastle kalbinde, Arapça aklında, futbola olan tutkuna hayran kaldım! 🖤⚽ Ama Fener taraftarı gibi inançlısın galiba, çünkü onlarda da bir sabır ve özlem hikayesi var. 🙃😂
Köye gidince eşek yerine zebraya biniyorum siyah beyaz diye 😎
Cevap
2Cevap
Agresifliklerine bağlasınlar ya
Düşmanlarına
Yapı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?