Ben orta tipli bir hatunum, tek istediğim -ilişkide ki dış görünüş konusunda- orta tipli sayılan, eli yüzü düzgün bir bey. Ama bana bakmıyor öyleleri, artık bende kompleks oluştu. Yani normal sayılacak tipteki erkekler için bile bu bana asla bakmaz kafasındayım. Neden bana bakmıyor ki orta tipli normal erkekler? Cidden bazen çevreden aldıgım yanıtlar, bu mu yakışıklı vs oluyor. Sizce sorun ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Hatunum , bey :) ne kadar kibar konuşuyon len öyle sen , ayrıca bu bir zorunluluk değil kasma o kadar sabretmek zor olmamalı ya gençsin sakin ol müsterih ol rahat ya takma kafaya.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslında arsız kufurbazın tekıyım
- +1 yıl
Sen misin o bir ortamda hanım hanımcık görünmeye çalışıp , aslında haysiyetsiz şerefsiz arsız namussuz ağzına tükürdüğüm kız tipi olan.
- Soran+1 yıl
Görünmeye çalışmıyorum oyleyım ama aslında oyle de degılım
- +1 yıl
Ne b*k olduğum belli değil diyosun yani
- Soran+1 yıl
Öyle😞😞
- +1 yıl
Meydan dayağı şart sana çirkef karı
- Soran+1 yıl
Çirkef olsaydım mutlu okurdum
- +1 yıl
Arsız tebiyesizim dedin ilk başta ama şimdi keşke çirkef olsaydım diyorsun. Üzülme kız , hepimizin gönlünün muadili var şu hayatta bir yerlerde bir zaman karşımıza çıkacaklar :)
En İyi Cevaplar
Aslında erkkelrr kızlardan daha çok dış görünüşe önem verir ama ilgili olan kzıı beğenmeseler bile görüşürler çünkü onlara göre kız kızdır 😊 ayrıca sen kendini beğnemezsen sevmezsen başka inanlar naısl beğenecekler sevecekler ayrıca seni çok merak ettim resmini koysaydın keşke buraya ona ible cesaret edememişsin şimdi bu güvensizlikle naısl olacak zor 🤦♀️
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Goguslerıme silikon taktırmak şstıyorum
- Soran+1 yıl
Hyr kendım ıcın benım ılgım var cunku
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kim kimseye bakmaz dışarıda kolay kolay. Sosyal medya varken kimse o riske de girmez. Adres sorsan ''benim sevgilim var yeaaa'' diyecek kadın dolu ortalık. Erkekler sosyal medyada hallediyor işlerini o yüzden.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım. Ben sonsuza denk sap kalırım o zaman cunku sosyal medya ile aram yoktur foto bıle cekılmeyı beceremem
- Cevap sahibi+1 yıl
Boş ver. Yalnızlığın tadını çıkar. İlişki dediğin şeyin başı güzel, sonrası baş ağrısı. Bu her zaman böyle şaşmaz.
- Soran+1 yıl
Oyle ama böyle de hayat cok sıradan ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayat her türlü sıradan. Türkiye'de yaşayan biri için çoğu zaman kaçınılmaz bir durum bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Bi resmini atsaydın. Güzellik görecelidir. Gerçi burdakilerin çoğu turşu fıçısına bile güzelsin diyor ama objektif yorumlarda var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya guzelım cok guzelım ya da cırkınım demıyorum kı yuzune bakılmıcak derecede orta sevıye bıseyım standart ıste cok guzelım demedım kı foto koysaydın dıyorsunuz atsam da standart der herkes ki böyle bi yere foto atmam
- +1 yıl
Güzelim demediğinin farkındayım sakin ol. Biraz peşin hükümlüsün. İnsanların çoğu için tek kriter güzellik değildir. Düzeltebileceğin, geliştirebileceğin özelliklerine odaklan.
- +1 yıl
kimseye bakmıyorsan kimse de sana bakmaz, ayrıca sosyal medya da kullanman lazım eğer reelde yanaşmıyorsan kimseye.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sosyal medya bana göre degıl zaten reelden bahsetmiştim. Haklı olabilirsin ama dedım ya, bende artık kompleks oluştu en normal tipte bi erkek için bile bana bakmaz diyorum uğraşmıyorum
- +1 yıl
Bakar yahu neden bakmasın, aksine bizde kızlar bakmıyor diyoruz. Kimse kimseye bakmayınca da herkes yalnız kalıyor işte günün sonunda.
- +1 yıl
Sen kolay mi sanıyorsun tanımadığın bir hatunla tanışmayı?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kolay değil ama bana bakan Bile yok en azından bir bakışma vs olur normalde o da yok
- +1 yıl
Ortamin yoktur soguk duruyorsundur falan filan
- +1 yıl
Güzellik yakışıklılık görecelidir sen çevreye değil kendi arzularına bakacaksın.
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle ama en normal sıradan bir tipteki erkek bile bana bakmaz diyorum cunku hiç bakan yok
- +1 yıl
Yahu bu ülkede damacanaya bile bakıyorlar en çirkin kadına bile bakarlar sen çirkin değilim diyorsan her türlü bakıyorlardır sen farkında değilsindir
- Soran+1 yıl
Oldu daha önce ark ortamında ama bısyler eksıktı
- Soran+1 yıl
Ortamım cok yok evet
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
Oldugu zamanda bakan yoktu ztn o
- Soran+1 yıl
Oyle yaparım ya zaten cok guzelmişsin elite deki carla ya benziyorsun
Yani erkekler ne istediğini bilmiyor bazen yani biz
00 Yorumla- +1 yıl
Bakmasınlar neden bunu dert ediyorsun? Ben etmiyorum gayet rahatım 😄
00 Yorumla - +1 yıl
enerjin düşük demekki...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yükseltecek
- +1 yıl
kıyafet giyim bakım spor vs
Senin izdüşümlerin de var
Nasip bazı şeyler02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl izdüşümler
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yokmu hoslandigin hic
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Olunca oluyor ama bana bakmıyolar bende bakmaz dıyorum ( oyle yakısıklılardan hoşlanmam ben gıbı orta tıplılerden
- Cevap sahibi+1 yıl
Su an var mı biri yakinlassan knk?
- Soran+1 yıl
Hyr knk evden cıkmıyorum çıktığım zamanlarda çalışırken vs hıc olmadı sana var mı
- Cevap sahibi+1 yıl
Bende var tabi
- Soran+1 yıl
Nasıl becerıyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Bakisiyoruz gen3lde knk
- Soran+1 yıl
Ee sen mı gıdıyon tanışmaya
- Cevap sahibi+1 yıl
Tabiki konusuyorum iliski basliyor sonrw
- Soran+1 yıl
Ne dıyorsun ılk Nası konusma baslatıon bı de ya sevgılısı varsa dıye korkmuyon muuu
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok anliyorun olmadigini merhaba ile basliyrum
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dişil enerjin azdır.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
O ne demek ve nasıl yukseltcem
- Soran+1 yıl
Seksı degılim yani
- +1 yıl
Seni merak ediyorum görmek istiyorum
01 Yorumla - +1 yıl
Yaw takma kafana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. kıyamam sana
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında