Bir kez daha gururlandık. Ilk kez katıldığımız bu dünya şampiyonasını ikinci tamamladık. Yenilmezlik serisini 38 maça çıkaran italyayı çok zorladık ama olmadı.

Bir kez daha gururlandık. Ilk kez katıldığımız bu dünya şampiyonasını ikinci tamamladık. Yenilmezlik serisini 38 maça çıkaran italyayı çok zorladık ama olmadı.

Bizim prenseslerin hakkıydı altın madalya. Canlarını dişlerine taktılar gerçekten. Türkiyenin Spor konusunda en büyük gururu hepsi. Biz hiç bir zaman futbolda dünya kupasını kazanamayız. 👍 ama voleybolda kıl payı kaçırdık. Büyük gururumuz bu kızlar. 🇹🇷🇹🇷🧿🧿
Son set hataları.. Bu arada sadece voleybola özgü değil bir çok yerde maç takipi yapıyorum turk takımlarını her kulvarda desteklerim son Avrupa maçlarında hep böyle oluyor futbol, e spor maçları basketbol her son saniye berabere kalmışız son set son maç son saniye son kulvar hep pes ediyorum garip bir şekilde özellikle valorant, mlbb, futbol da turk takımlarında bunu çok yaşıyoruz kaderimiz mi yoksa şans mı anlamıyorum yine de helal olsun tabi buda başarı ama neden bizde olmayalım
Inişli çıkışlı bir maç oldu. Aslında genelinde biz daha iyidik. İlk iki sette farklı skorlar oldu. Final setinde tecrübeli olan yaşça büyük İtalya kadrosu ki bu sene en son kez oynuyorlar çoğu bırakacak. Altın sette tecrübe derken heyecana, kondusyona, sakinlige , tekniğe yenildik. Olsun yine de çok büyük bir başarı azımsanmayacak bana göre. Dünya kupasında ikinci olduk. Yenenilirdik o günleri de görürüz diye düşünüyorum.
Son set o kadar çok gereksiz hatalar yapıldı ki. İlk sette de challenge istenmedi. Öne geçtiğimiz oyunu da vermeseydik, kazanabilirdik. Sağlık olsun. Buraya kadar gelip tek maç kaybetmemek, son maç hariç çok büyük bir başarı. Oyunlarına sağlık 🥈🩷.
Cevap
69Cevap
Gurur duyduk. 😇🧿👏👏👏
Kesinlikle kazanabilirdik. Sultanlarımız gönlümüzün şampiyonu zaten. Kimsenin asla burun kıvıramayacağı, çok özel bir turnuva çıkardılar. Bundan sonra da en az bu seviyede olacağımız kesin gibi.
Mutluyuz, minnettarız. 🙏❤️
italya çok akıllı bir strateji ile oynadı ama sultanların hakkını yemeyelim
bu konuda daha öğrencekleri çok şey var
dünya sıralamasında 5. sıradalar ama dünya 2. oldularlar
ve hep voleybolda adlarından söz ettirityorlra
ama bitinci ama beşinci
Bizim türk milletinin genlerinde var stres anında soğuk kanlı olamıyoruz maalesef onlar stresi cok güzel yönettiler son sette inanolmaz hatalar yaptık ama tecrube oldu en azından yine de tebrıkler dübya ıkıncisi olduk
Rakip İtalyayı sırtlayan sadece 1 oyuncu var Egonu olmasa İtalya boş. İkinci sette Egonu yoktu farkla kazandık. Ne zaman Egonu oyuna girdi biz dağıldık. Kısacası Egonu olmasa maç bizimdi net. Kadın tek başına bir takim. Tebrik ederim kizlarimizi
Ebrar bizi kupadan etti. Ama bence asıl suçlu İtalyan teknik adam. Karar setinde hiç bir şey yapmadı. Oyundan düşmüş ebrarı ısrarla oynatmaya devam etti. Karısına kupayı hediye etti. Akşam kutlama yaparlar artık evde
Gerçekten çok güzel mücade ettiler. Kaybedilen setler hep 2 farkla oldu son seti final setini berbat oynadılar genel olarak baktığımızda bence İtalya dan çok daha iyi oynadık ama bazen şans nasip olmayınca da olmuyor yani
Ebrar yerine yoldan geçen biri olsaydı altın madalya bizimdi
İlkin aydın yerine başkası olsaydı eminim kazandırdık servis ve smsçta çok sayı verdi son sette bile 4-5 sayı onun yüzünden gitti,
Yinede tebrikler
Tekrar tekrar gururlanmaya devam ediyoruz. Takip etmekten en zevk aldığım Türk branşı. Kadınların burada inanılmaz başarılı olması da ekstra mutlu ediyor beni.
Hatasız kul olmaz! Biz onları hatalarıyla sevdik. Eli boş dönmektense, 2. Olarak dönebilmekte bir şeydit. En azından o basamakta yer bulduk. ♥️🇹🇷🔥
Çok iyi oynadılar ama kaybettiler dünya 2. si olmakta bişey İtalyayı hiçbir takım yenememiş zaten son sette biraz daha gayret etselerdi şampiyon olurduk
Sonuna kadar mücadele eden milli gururlarımız ❤️🇹🇷
Yenebilirdik son sette o servis hatalarını yapmasaydik olurdu ama mücadeleleri çok güzeldi onlar adına gururluyum
Çok iyi oynuyorlardı ama olmadı özellikle vargas dişini tırnağına taktı ama olsun yinede iyi oyun çıkardılar...
Gönül isterdi ki finale kadar çıkmışken kupayı da alalım ama olmadı. Dünya ikinciliği de çok büyük bir başarı, tebrik ediyorum.
Gurur duyduk... Haram diye voleybolcu kızlara salon vermeyen okulların olduğu ülkede dünya ikinciliği büyük başarıdır, büyük gururdur...
Ben yolda olduğum için maçı takip edemedim kötü olmuş neyse sağlık olsun buraya kadar gelmek de güzeldi
güzel oynadık aslında. özellikle kazandığımız setleri hep farklı kazandık onların kazandığı setlerde başa baş oldu. Şansızdık
kesinlikle maç bizim hakkımızdı
alabilecegimiz maci verdik, keske alabilseydik ama tebrik ederim yine de buyuk basarii 💕
Orro bebeğimi ve egonuyu durduramadılar, çok servis hatası yaptılar. Normal yani.
Çok iyiler tebrik ediyorum ama son sette çok hata yaptılar İtalya çok iyi defans yaparak yendi
O maça çıkmak ya güzel bir şey ama yine de başarılar dilerim
Daş gibi garılar diyerek olayı politize ve erotize ediyorum hemen 😝
İzlemedim ya her defasında kaçırmaycagim diyorum yine takip edemedim
Harikaydılar bizim altın kızlar. Ellerine sağlık
Esmer tenli beyaz saçlı kadın güzel oynadı. Tek başına resmen bütün puanları aldı.
Abi son sette çıldırdım ya beleşten verdiler sayıları, ne oldu da o hale düştüler bir anda, İtalyanları dağıttılar adamlar şoka girdi önceki sette, böyle olmamaliydi ahh.
Canları sağolsun. Ellerinden geleni yaptılar.. :)
Bı ara maç 8 3 du kedin aldık dedim eve geçtim. İkincilik konuşuluyor cozemedim
O kadar dedim takımda uyum sorunu var TD le olmaz takımı kurmasını bilmiyor
Karar setinde bi an dagildik yav. Yoksa mac bizimdi. Sans diyelim.
Basit hatalar olmasaydı şampiyonduk ama güzel mücadele ettiler
İzlemedim bir ara sempatim vardı sonradan soğudum
izlemedim voleybol basketbol falan hikaye bunlar ya..
Gururluyuz kızlar elinden gelenin fazlasını yaptı ama yetmedi onlar bi tık daha iyidi canları sağolsun
Sonuna kadar iyi mücadele ettiler. Helal olsun. Yürek isterdi, yüreklerini ortaya koydular. Büyük başarı bence...
Tebrikler👏👏
https://www.youtube.com/embed/eKANhic0mFcM/Güney
Son set neler oldu bir anda
Tebrikler kızlar. Ellerinize sağlık. Yüreğinize sağlık
Herkes elinden gelenin en iyisi yaptı teşekkürler her şey için 🇹🇷
Bu italya çok mu iyi oynuyor ikinci kez karşılaştık sanırım ikisindede yendiler
Hiç bir sportif destekleri yok, bir tek onları sebenlerin destekleri ile yaptıkları Helal olsun.
Keşke son set her şeyimizi ortaya koyabilseydik. sanki biraz kolay set verdik.
olsun ikinci olmak bile gurur verici. seneye şampiyon biziz.
Emeğinize yüreğinize bileklerinize sağlık. Bizi gururlandırdınız 🇹🇷
Olsun 2. cide olmak iyidir genede büyük başarı
Dünya ikinciği önemli bir başarı keşke şampiyon olabilseydim ama kesinlikle başarısız sayılmazlar
finale kadar gelip kazanamamak çok kötü bir şey
Harika tebrik ediyorum
Allah’tan italyanlar kazandı.
Nedenmis o
Her şey o şekilde giyinmekle olmuyormuş demekki. Zafer için çabalamakta gerekiyormuş demekki.
İtalyanlar farklı mı giyinmişti
Herkes kendi kültürüne göre😉
Voleybolcular hepsi aynı giyinir mal mal düşünmeyin
Ahahah daha kendi ppsini koyamayan özgüvensiz p5c konuştu😂😂 oorman çocuğu seni.
Harikalar bence daha iyi olacaklar
birazdan basket maçı var trt 1 de
Gurur duydum🩷🇹🇷
Harika oynadılar ✨
Italyayida yenerdikde sona dogru sacmaladilar
Helal olsun. Bazıları da İspanya dan 6 yiyor. Adamlar yine yüklenmedi 6 dan sonra.
Futbolda 8. Olsak daha çok konuşulur ahsheh
Buruk bir sevinç oldu.. Şampiyon olabilirdik..
her şey için teşekkürler Sultanlar
Gurur duyduk başarıları daim olsun 🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?