Şampiyon olamadık ama tebrikler.. Vargas sen nasıl bir oyuncusun, gerçekten farklı bir seviye. Özellikle üçüncü sette onun oyununa destek olunsaydı son sete kalmayacaktı oyun.

Şampiyon olamadık ama tebrikler.. Vargas sen nasıl bir oyuncusun, gerçekten farklı bir seviye. Özellikle üçüncü sette onun oyununa destek olunsaydı son sete kalmayacaktı oyun.

Şampiyon olamasalar da en az İtalya seviyesinde oynadılar. Koçun yanlışları yüzünden gitti şampiyonluk. Oyuncuları, özellikle Vargas'ı dinlendirebileceği fırsatlar varken dinlendirmedi yeterince.
Saçma sapan hatalarla Italya'ya şampiyonluğu hediye ettik! Son sette 6-4 öndeyken kısa servis file, sonra 6-6 ve ardından vargas'ın dışarı attığı servisle nerdeyse 2-3 sayı geriye düştük zaten orada maç koptu! Halbuki 6-4 öndeyken daha sakin oynasaydık şampiyon olabilirdik...
Çok başarılılar , kadının gücü 💪 budur, gurur duydum. ❤🎈💫🌠
Evet ya 🤩
Eic için teşekkürler 🌠🪁
Cevap
6Cevap
Efsane oynadılar gerçekten. Gönül isterdi şampiyonluğu da alalım ama canları sağ olsun, 2. olmamız da büyük başarı.
Mükemmeldiler bence. Kızmak yerine türkiye’de en başarılı branşın temsilcileri oldukları için tebrik edilmeliler
Kaybettik. Ilkin Aydın yerine Yaprak erkek neden girmedi mesela anlamadım. Çok kolay alınacak son set hediye edildi resmeb
Yoruldular, 5 set koşturmak kolay değil ama genele bakarsak Ilkin Aydın ın hic bir vasfı yoktu. Telafi setinde direkt 2 sayı verdi. Santarelli Yaprak gibi bir oyuncuyu Ilkin e değisti. Santarelli nin eşinin karşı takımın liberosunda olmasının da etkisi olabilir, geçen sefer de Ebrar ı oyun içine cok dahil etmedi
Şampiyonluğu hak ediyorduk. 🤦🏼♀️
Tebrik ederim 🙏🏻
Tebrik ederim ama 3-0 bile alabileceğimiz bir kaçtı. Hep ucu ucuna kaybettik
İzlemediğim için bilmiyorum
Bahsettiğin kadın fotoğrafta yok şaka mı bu
Olsun onu herkes tanıyor
İzlemedim ama üzüldüm
Hakeden bizdik yazık oldu
Yine de başarılı buldum ellerine sağlık
Bizim kızlar şahaneydi 😍
Çok iyi olduklarını düşünüyorum
Yine hayal kırıklığı.