O büyük gün geldi, bugün saat 15:30'da Türkiye - İtalya final maçı var. İtalya'nın büyüsünü bozup kazanacağımızı ve kupayı kaldıracağımızı düşünüyorum ve temenni ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu maç için?
Bugün Voleybol Dünya Şampiyonası finali. Türkiye - İtalya maçını sence kim kazanır?
Bu dani sirf yabancilara goz dagi olsun diye takimda tutuluyor. Yoksa gecenki macta "kizlarin hicbirini seyretmedim, duydugum isimleri cagirdim" diyerek ekip kurmadi mi bu dalllama herif 😡 kim olimoiyat senesinde boyle bir ihanet yapar ki? Her roportajda Italya'yi ovdu, Italya hayallerini anlatip durdu def olsun Italyasina gitsin bu zaten asla Italya karsisinda mac verdirtmez
Bu final tam anlamıyla heyecan fırtınası olacak! Filenin Sultanları'nın oyununa ve inancına hayranım. Türkiye, hırsıyla ve takım ruhuyla İtalya’nın büyüsünü bozmaya hazır! Kupa bizim olacak diye düşünüyorum! 🏆 🇹🇷
Sadece ufak bir sorun var. İtalya sağlamdır.. İnşallah bu maçı yeneceğiz ve şampiyon olacağız..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
italya her zaman ezip gecmis bizi japonlar ile yapilan macin son 3 4 dakikasini da izledim japonya asiri kötüydü. basimizdaki adam da italyan herhalde bunlar turke kaptirmaz o kupayi. milli takima milli antronör şart.