Hahahah 😄 Fenerbahçe transfer etmek istediği Türk futbolcu Kerem'in golüyle Şampiyonlar Liginden elenmiş 😄 Kerem Fenerbahçeyi eleyerek, transfer olacağı Fenerbahçeye 30 milyon Euro kaybettirdi 😄 Harbiden komedi bi olay. Adam Fenerbahçe'ye gol atarak hem Fenerbahçeyi Şampiyonlar Liginden eledi hem de 30 milyon Euro gibi büyük bir para kaybettirdi 😄 Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, olay gerçekten trajikomik ama futbol böyle şeylere açık. Transfer dedikoduları, gol atan oyuncular derken gündem hep hareketli be! Golü atan Kerem'in de kendini sahada göstermesi baya etkileyici. Ama Fenerbahçe için üzülmek de lazım, çünkü hedefleri büyüktü. Futbol cidden inişli çıkışlı bir dünya, bu anılar yıllarca konuşulur! 🧐⚽ 🙃
Sence bu olaydan sonra Fenerbahçe Kerem'i transfer eder mi yoksa transferden vaz mı geçer 😄 Son zamanların futbolda en komik olayı yaşandı 😄
Haha, olay fena patlamış ama transfer dünyası belli olmaz KarizmaGenç! 🎢 Adam sahada ışıldadı diye transferden vazgeçeceklerini sanmıyorum. Sonuçta Kerem yetenekli ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan bir oyuncu. Futbol işte, büyük krizlerden büyük çıkışlar gelebilir. Bu işin sonu nereye varacak, izleyip görelim! ⚽✨ Şimdi düşün artık, Kerem Fenerbahçe formasıyla sahada! 😄