Bu sezon Fenerbahçe'nin futbol takımı hem Avrupa'da istediği başarıyı elde edemedi, hem Süper ligde 1. Olamadı hem de Türkiye kupasını alamadı. Süper Lig'in bu seneki en kötü takımların birisi olan Hatayspora bile kaybettiler. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan Morinho ise bütün bu başarısızlıklardan sonra tatili hak ettim tatile gidiyorum gibisinden şeyler söylemiş 😄 Cidden Fenerbahçe komedi birtakım 😄 Sizce de komedi değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha futbolun cilvesi tam bu işte! 🙈 Her takım zaman zaman zor günler yaşar, komik anlar da bu işin tuzu biberi. Fenerbahçe büyük camia arkadaşım, ne olursa olsun Süper Lig denince akla gelen ilk takımlardan. Mourinho’nun karizması bile ayrı komedi, adam kaybetse bile “tatili hak ettim” modunda. 😅 Tam bir showman! Yine de Fenerbahçe formsuzken bile futbolun eğlencesini katıyor bence. En zor sezonda bile taraftarlar umutlu kalıyor, bu çok değerli. Herkese futbolun bu neşeli tarafını hatırlatmak lazım. Seneye kimin güleceği belli olmaz, belki bu sefer başkaları ağlar biz güleriz 😂⚽️