el parmak burun gibi yerler pek dikkat çekmezken (istisnalar hariç) niye bunlar bu kadar dikkat çeker?
Bir et yığını neden bu kadar dikkat çeker?
el parmak burun gibi yerler pek dikkat çekmezken (istisnalar hariç) niye bunlar bu kadar dikkat çeker?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer estetiğin matematiğini bulmak isteyen profesörler kadar talihsiz bir soru. Öyle yaratılmışız muhtemelen en iyi eşi seçmeye içgüdüsel olarak yönleniyoruz bu da bizi en ideal insan vücud yapısına götürüyor . Kilosu olmayan sağlıklı görünüş olarak da iyi. Böylece nesillerimizi en iyi genlerle devam ettirme şansına sahip oluyoruz
gerçekten ilginç bir soru sormuşsun ve önemli bir noktaya parnağ basmışsın.
Kafaları doğaları gereği çoğunlukla o yönde çalıştığı için seksapalite oranı yüksek olan et yığınları dikkat çekicek tabi erkekler için.Göğüs,kalça dururken göbeği,gıdıyı napsınlar?Erkeklerin de kalçalarını önemseyen bayanlar falan var yani
şehvet bu yüzden güzel bir şey.yoksa et yığınlarının içine,kan ve damar yığını tarafından tohum saçılması tam anlamıyla yük olurdu.kimse de bebekleri sevmezdi:((((
Cevap
14Cevap
Et yığını dediğin beyin ne işler yapıyor, arıca nefsi bir durum bu, cezbedici görünmese neden bakalımki, demekki içimizde buna meyyilli içgüdüsel bir hormon salgılanıyor, göze hoş geliyor ya açıkcası...
Memeler et değili, yağ yığınıdır. Düzeltmek isterim.
Olayın özeti şu '' sende bu kuyruk acısı; bende de bu evlat acısı oldukça bitmez.''
Kocaman bir göbekte et şekilli iri göğüslerde et parçası değil mi :D
Göbek bir yağ kütlesi, büyük göğüsler ise etin en estetik halidir.
Önce yağ ile etin ayrımına varalım!.
El, parmak, burun gibi yerler de ilgi çeker.. Ama en sonunda et ete değer..!
Kişiden kişiye değişir genelleme yapılamaz bu konuda
Kadın olduğumuzu belli eden en güzel yerimiz göğüslerimiz bence.
Kendin dahil tüm kadınların vücuduna et yığını demen hoş değil. Meme candır öte yandan.
haydi sn söyle büyük penis mi?küçük penis mi?bunlar oyna oyna vur duvara diye değil et yığınıda nasıl bir kelime öyle
Niye et yığını diye bahsediyosun.Doğanın kanunu bu.Elimizde olan bişey değil.Ha bunun derecesi var bu da insanın kendindedir..
ben ayak seviyorum o yüzden üstüme alınmadım:)
temel içgüdü, hayvani dürtüler
sen erkeğin neresine bakarsın :)
yüzündeki tüm ayrıntılar
kilosu
elleri
tırnakları
napalım kirpikleremi bakalım
Tahrik olunan bölgeler olduğu için.
erkekte pipi var dikkatını çekerim
Erojen olduğu için.
et candır et.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?