"Haram" bi sürü şey yapılıyor (ki benim için hiç bi hükmü yok, müslümanlar için diyorum) ama domuz eti yemeye gelince bi hallet oluyor insanlara.
Bir de saçma sapan, insan aklıyla alay eden argümanlar sunuyorlar. "Eşini kıskanmaz mış" djdjfj. Et yiyince huy bulaşsaydı inek gibi yediğimiz yere sıçardık.
Yok efendim pismiş. Çiftlik hayvanlarının kesimi, beslenmesi steril koşullarda, hijyen standartlarına göre yapılır.
Ha bi de, bokunu yiyormuş. Ln tavuk boku içinden çöp çıkarıp yiyor. Hiç bi hayvan bokunu yemez, saçmalamayın sjdj.
Dünya'da 6 milyar insan domuz etiyle besleniyor. Bunların bazıları da Mars'a araba büyükşlüğünde robot yolluyor. Üstelik insan insan olalı domuz eti yiyor.
Hayır yani, bu kadar kudurmak niye? Domuz eti yenince yer gök mü karışıyor? Nedir bu tepki?
Bir de saçma sapan, insan aklıyla alay eden argümanlar sunuyorlar. "Eşini kıskanmaz mış" djdjfj. Et yiyince huy bulaşsaydı inek gibi yediğimiz yere sıçardık.
Yok efendim pismiş. Çiftlik hayvanlarının kesimi, beslenmesi steril koşullarda, hijyen standartlarına göre yapılır.
Ha bi de, bokunu yiyormuş. Ln tavuk boku içinden çöp çıkarıp yiyor. Hiç bi hayvan bokunu yemez, saçmalamayın sjdj.
Dünya'da 6 milyar insan domuz etiyle besleniyor. Bunların bazıları da Mars'a araba büyükşlüğünde robot yolluyor. Üstelik insan insan olalı domuz eti yiyor.
Hayır yani, bu kadar kudurmak niye? Domuz eti yenince yer gök mü karışıyor? Nedir bu tepki?
Güncellemeler
+1 yıl
Hakkaten kuduruyomuşsunuz ahshshs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben domuz eti seviyorum
Alkolde haram sorsan ona sorun olmuyor ama domuz eti denilince millet çıldırıyor dhdhdhdj bende anlamış değilim
Müslümanlıkta geviş getirmeyen hayvanın Eti yenmez. Sadece savaşta ve çook aç kaldığın zaman ölmeyecek kadar (tıka basa değil) atın sağ arka bacağı yenir.
Balık?
Balıkta suyla geviş getiriyor 😉
Somali'de hoca fetva verene kadar denizden de yemiyorlardı embesiller. Böyle adamlar bunlar.
Bir başkasını eleştirmek için ondan daha üstün bir varlık olman gerekiyor.
Kendini üstün görenlerin hepsi de (kendine çocukların organlarını nakil ettiren birisi vardı ismini unuttum) o da toprağım altında
Dinci gerici herkesten daha üstünüm tabii ki.
Bak dostum her dinci olanlar gerici olmuyor ve her senin gibi olanlar da ilerici olmuyor
Yok abicim, ben ilericiyim. Kılavuzum bilim, en yüce değerim de emektir. Benim gibi olanlar ilericidir, dinciler de gericidir.
Sana ilericiliğinle mutluluklar
Dinci-gericiler yeryüzünden temizlense, daha mutlu olacam ilericiliğimle
Ama herşeyi bilimle açıklayamıyorsun maalesef halen...
Bilim dışında bir olguyu ya da fenomeni açıklayabilecek başka bir düşünsel aktivite yoktur.
Ay sen ne zıkkım yersen ye milletin yediğinden içtiğinden sana ne.
Bak, gene gözü seyirip kudurmuş bir yobaz.
Aynen bi modern sensin. O yüzden bu kadar saygılısın farklı görüşlere karşı.
Yobaz hurafelere göre hareket edene denir. Kuran ı Kerim de ayet var domuz eti ile ilgili...
İnananlara saygıya davet ediyorum seni
Yobaz, toplumu ve kişinin yediğini, içtiğini, yatağını, ortaçağ kanunlarına göre belirlemeye çalışan ve bu dogmaları asla sorgulamayan kişidir.
Mesela bu yobaz, domuz eti ile ilgili bir konuda "ne zıkkım yersen ye" diyor. Kendi yemediği, dinen yasak şeylere zıkkım diyor.
Ben senin andaval olduğunu bildiğim için ne zıkkım yersen ye dedim. İstersen gir tuvalete boku çatalla sanki benim, bizim çok da bi tarafımızdasın. Kendini bir bok sanıyorsun, her sorun aynı bokun laciverti. Yaşın gelmiş 40'a. İşsizin tekisin. Vasatın da vasatısın. Tek gayen insanlarla inanç konusunda sidik yarıştırmak. Tüm bunları bildiğim için seni insan yerine koyma zahmetinde bile bulunmuyorum. Şimdi defolabilirsin.
Psikolojisi bozuk asalak birisin. Git tedavi ol. Dini takıntıların var. Herkesi kendine çevirmeye çalışıyorsun. Herkes senin gibi olmak zorunda sanki mk.
Vurdu ve goooooooool!!!
Domuz eşini kıskanmazmış bizim toplum kıslanılmak ister😂😂😂
Bir domuz eti kaldı oda yendi artık.