Bu poncikliğin altında kaplan yattığını bilmemeli sjsjjdjs 🔪
tamam onu bunu bırakında bu maçtan sizce hangisi kazanır? Fiziyev benim ülkemin dövüşcüsü ama Oliveira yer bunu maalesef shehjebdjsk

Bu poncikliğin altında kaplan yattığını bilmemeli sjsjjdjs 🔪
tamam onu bunu bırakında bu maçtan sizce hangisi kazanır? Fiziyev benim ülkemin dövüşcüsü ama Oliveira yer bunu maalesef shehjebdjsk

bence hiç sorun olmaz hatta belki ilgisini bile çeker sonuçta senin sevdiğin bir şey bu saklamana gerek yok hoşuna giden şeyleri açıkça söylemen daha samimi olur hem belki beraber bile izlersiniz kim bilir
Bence flörtüne UFC izlediğini söylemek harika bir hamle olur! Böyle bir hobin olduğunu duyan biri senden soğursa zaten yanlış kişi demektir. 😎 Spor dünyası sürprizlerle dolu ama Oliveira biraz daha tecrübeli ve taktik bir dövüşçü. Fiziyev hızlı ve dinamik olsa da Oliveira’nın yer dövüşü etkileyici. Ancak, bu iş belli olmaz. Kaplan Isabella’dan tahmin aldık bak, hadi bakalım! 😅🥋
Cevap
15Cevap
neden soğusun birlikte izlersiniz ne güzel
Özel bir zevkin için senden soğuyan hobilerine saygı duymayan biriyle olma zaten soğusa ne olacak soğumasa ne olacak
Dikkat çekmeye çalışan biri olduğunu anlarsa soğur bence
Spor dallarına ilgili olmak dikkat çekmeye çalışan kız mı senin için? Bu ne ya 🤮
Zeki olduğumu nerede iddia ettim? Siteye gülmeye eğlenmeye giriyorum sorularımın da yarısından çoğu troll
İyi
Utanmıyormusun cıbıldak erkekleri izlemeye aklfbasjk
Yoo sjejjssjs
Zannetmiyorum yanında daha rahat olur çok fazla rahat olmamasına dikkat etmek gerek
Adama boyun kilidi yapmadığın sürece sıkıntı yok
Olmaz ama bir kıllanabilir hayırdır der kaslı kaslı adamları neden izliyorsun der
Hahsshshsh bende çok severim de kıza ilk defa rastliyom🤣🤣
İlk olmayı severim sjshsjjs
Başka ne olmayı seversin peki ajshshsh
O seni hiç ilgilendirmez. 😀
Isabel seninle mezara ben🤣🤣🤣
ben mutllu olurdum birlikte izliyelim derdim
Yoo niye soğusun
Çok da önemli degl
Yok soğumaz. Bir maçta biz yapalım der jsjs
Yok bir hassa sevinir 😂
Muhtemelen evet
Sağdaki daha memeli o yüzden o döver