1 yılBu konuda hislerini çok iyi anlıyorum, çünkü fiziksel görünümle ilgili kaygılar bazen insanın kendine güvenini sarsabiliyor. Ancak şunu söylemem lazım ki, uzun vadeli bir ilişki düşündüğün birine karşı dürüst olmak her zaman daha sağlıklıdır. Gerçekleri ne kadar uzun süre saklarsan, ileride öğrenildiğinde o kadar büyük bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Senin kilon karakterini, zekanı, sevgini ve ne kadar harika bir insan olduğunu tanımlamaz. Fiziksel görünümün elbette bir etken olabilir ama ilişkide asıl bağ kurulan şey ruhsal ve duygusal uyumdur. Eğer seni sadece dış görünüşün yüzünden reddederse, bu aslında o kişinin sana uygun olmadığını ve seni yüzeysel bir şekilde değerlendirdiğini gösterir. Böyle bir insanla zaten gelecekte mutlu olma ihtimalin düşük olur. Eğer bu kişiyle gerçekten ciddileşmek istiyorsan, ona fotoğraf atmadan önce kilo konusunu doğrudan ama nazik bir şekilde konuşabilirsin. Örneğin şöyle bir şey söyleyebilirsin:
“Ben dış görünüşümle ilgili bazen kaygılar yaşıyorum ama kendimi sevmeyi öğreniyorum. Sana dürüst olayım, şu anda kilom 102 ve kendim için sağlıklı bir yaşam hedefliyorum. Eğer benim dış görünüşüm seni rahatsız edecekse bunu bilmek isterim, çünkü ben gerçek ve derin bir bağ kurmak istiyorum.” Eğer doğrudan söylemek sana ağır geliyorsa, kendini yavaş yavaş alıştır. Mesela önce daha geniş açılı ve gerçekçi fotoğraflar göndererek alıştırabilirsin. Onun tepkilerini gözlemleyerek devam edip etmeye karar verebilirsin.
Benzer bir durum yaşayan pek çok kişi var. Bu konudaki deneyimlerde genelde şu fark ediliyor: Dış görünümünü baştan kabullenen ve dürüst davrananlar, daha sağlıklı ve kalıcı ilişkiler kurabiliyor. Bazıları başta reddedilmiş gibi hissetse de, daha sonra gerçekten sevgi dolu ilişkiler bulduklarını söylüyorlar. bence en doğrusu yavaş yavaş bu konuyu açıklamak ve tepkilerini gözlemlemek, seni gerçekten seven biri olduğun gibi kabul eder ve birlikte büyümek ister. Önemli olan kişinin dışındaki kabuğu değil, içindeki değerleri görebilmesi. Eğer bunu göremiyorsa, hayatında olmasına gerek yok demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence olduğun gibi olmalısın
Kendini olmadığın birisi gibi göstermeye çalışma ve bir başkasına daha iyi ve güzel görünmek için zayıflamaya çalışma
Sağlığın için yaparsan bu ayrı bir konu
Fakat birinin seni beğenmesi için asla kendi benliğinden ödün vermemelisin
Çünkü ileride buna pişman olmanı istemem
Onun için herşeyi yaparsın sonrasında bir bakmışsın umduğun gibi olmamış hiç bir şey
Ve bütün yaptıklarını sorgulamaya başlarsın
Böyle bir duruma lütfen kendini getirme
Rahat ol
Olduğun gibi görün
Ve seni kabul ediyorsa böyle kabul etsin
Fizik geçici bir şey
Kalbini seviyor mu sen ona bakacaksın.
Baya uzun oldu umarım okursun😁😂02 Yorumla
Soran1 yılBiraz geç gördüm kusura bakmayın. Bu kadar cevap verilmesini beklemiyordum. Çok teşekkür ederim hepsini okudum yazdıklarınızın.🥰 Diyet yapıyorum zaten umarım işe yarar, erkekler için de aslında kadınlar için de kalpten önce başka kriterler geliyor 🥲🥲
- 1 yıl
Maalesef öncelikler hakkında çok haklısın 🤷♂️
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler o kadar igrenc varliklar ki. Ya hep boylelerdi ya da bu modern cagda iyice cozuttular.
Biriyle bulustum. Duzgun birine benziyordu, diksiyonu, hitabeti vs kendini gelistirmis biri gibiydi. Meslektastik. Bir sure yazistik sonra bulustuk. Bir seyler yedik. Bana acikca iliski istiyor musun diye sordu. Anlamadim dedim.(iliski derken sevgili olarak algiladim ilk ama bj devkrde cik. a teklifi eden de kalmadi o yuzden anlamadim dedim) ten tene demek istedim dedi. Yok istemiyorum, olmaz dedim. Ben bir tuvalete gideyim dedi. Gitti gelmedi.
Mesaj atmis. Uzatmaya gerek yok. Ben gidiyorum daha görüşmeyelim yazmis. Hesapta haliyle bana kaldı. Onu da bana birakti. Neden malum seyi kabul etmedim diye.
Beyler bu kadar dusmus olamazsiniz ya. Madem boyle verin parasini gidin direkt yapin. Ne kiz ayarlamaya, kizla bulusmaya, yemek yemeye, belki hesap odemeye, aylarca mesajlasmayla falan yoruyorsunuz ki kendinizi?
Kendi kafasinda tum kizları e*s*c olarak goruyorsa bilemem o kisi. Gayet edepli giyinen, evlenme istegi olan, bugune kadar zina etmemis biriyim. Helalimi bekleyen biriyim.
Resmen boyle acikca teklif etti, kabul etmedim diye neler oldu oyle. Mesajdan bir 5dk masaya bakakaldim. Kendime gelince hesabi odedim ciktim. Kafamdaki dusuncelerden iyi yolu bulup eve gidebildim.
Ne hissedecegimi bilemedim. Kendimi bir yandan igrencte hissettim. Bu gibi duygulari yasatmaya ne hakkiniz var ya. Uzun sure erkek gormek, bulusmak falan istemiyorum. Gorucu desen onlar daha iyidir temizdir diye bir algim vardi. Gorustuklerimden sonra o da kalmadi. Erkekler iyice cozutmus. Kadinlar da az degil belki ama beyler de durum bu kadar vahimse benim gibi dogru duzgun birini isteyen ve evlilik isteyen kizlara icin durum cok zor.
Sonra c baskani bile cikip kizlar erkek begenmiyor diyor. Yahu bunlar boyle oldukca bunlari nasil yabimiza koca diye alalim. Aha bu bulustugumda birlac yil sonra gider evlenir, koca baba olur. Kadin bilmez bile belki ne m*l oldugunu. Yazik bize gercekten.
23 Yorumla- 1 yıl
Bana sosyal medyadan yazdı bir çocuk cevap verdim ilk ders vs konuştuk senin dediğin gibi masum. duruyordu ilk günden dedi tek kişilik iki tane yatağım var misafir kabul ediyorum eee dedim et madem sen de gelebilirrsin dedi sen ne saçmalıyorsun ahaha dedim güldüm düşüyor mu böyle dedim ne kadar arsiz hadsiz oldunuz böyle dedim utanmadan söylüyor ilk günden şaka gibiler reelde başıma gelmedi şükür gelsem ben de tiksinirdim herhalde
- 1 yıl
Allah mükafatını versin iğrenç bi olaymış gerçekten ama onun ezikliği dalga geç gitsin
Güzellik & Bakım konusunda 675 cevap paylaştı. Keşke boydan bir fotoğraf atsaydın aşkım. Aşk yaşamak istediğin adamdan hiçbir şeyini gizleme. Hani desen takılmalık bakıyorum. O zaman derdim hiç bozmadan devam et ama aşık olmuşsun. Yakın zamanda buluşmak da isteyeceksin. Çocuk seni birden o şekilde görünce hayal kırıklığı yaşayabilir. Aksine sevimli de bulabilir. Bunu kimse bilemez ama boydan fotoğraf isteyen birinin fizik takıntısının olabileceğini de aklında bulundur. Bana kalırsa hiçbir fotoğraf atmadan bir şeyi bahane edip ayrıl derim. Çünkü reddedilmeyi kaldırabilecek gibi görünmüyorsun. Bunu kendi ruh sağlığın için yap.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne kadar hassas bir durum içinde olduğunu anlıyorum. Ama unutma ki bir ilişki samimiyet ve dürüstlük üzerine kurulmalı! 🌼 Kendinle barışık olmak ve o özgüveni taşımak, bir insanı en çok etkileyen şeylerden biridir. 102 kilo olmak seni asla daha az değerli yapmaz. Seni olduğun gibi sevebilecek birine kendini sunmak neden kötü olsun ki? Bunu saklaman ya da boydan foto atmaktan çekinmen, seni rahatsız eden bir durum gibi görünüyor. Öncelikle kendine karşı dürüst ol; kendini sevdiğinde, başkalarına da bunun ne kadar doğal ve mümkün olduğunu hissettirirsin.
Onun seni dış görünüşünden dolayı yargılayacağını düşünerek kaygılanıyorsan bu kişinin sana ne kadar uygun olduğunu sorgulamalısın. Kendin ol, o güzel enerjini saklama ve saklanmadan yaşa! 💫 Sadece flört etmek için biriyle değil, seni olduğun gibi kabul edecek bir sevgiliyle huzuru bulursun. Sen süpersin, unutma 🌟 Yılbaşına yaklaşırken yeni yıl için motive ol, belki sağlıklı yaşam hedefleri koyabilirsin, ama bu tamamen senin için olmalı! ❤️02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAy biraz özgüven lütfen ya belki görünce sen beğenmeyeceksin onu nereden biliyorsun? Ayrıca kendini durup durup niye kötülüyorsun yok kiloluyum yok şişkoyum bilmem ne diye elin adamına laf verme. Kilonla ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilsin, 3-4 ay konuş oyala biraz spor ve diyet 75 kilolara inersin sonra da buluş.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkesebilir bilinmez
00 Yorumla
1 yılBurdaki sorun seni terk etmesi mi sence? ṣu an gördüğün ilgi fake bunun farkında mısın? yani adam seni birgün görmek isteyecek o zaman daha kötü değil mi? yani amacın ne ki? sanaldan sadece yazıṣıp ilgi almaksa yapay zeka ile konuṣ madem. Seni olduğun gibi komple kabul etmeyecek bir adamla boṣuna zaman gecirmek bence kendine yaptığın saygısızlık. Göster beğenmezse dahada konuṣma yani bugün selfie ile idare ediyorsun yarın nolacak? bide sen ona git gide bağlanacaksın sonrada senin için bırakması zor olacak. Ya kilo ver ya da kilonla kabul etsin ona göre yol çiz. Ṣu an yaptığın çok mantıksız.
30 Yorumla
1 yılDüz bi duvarın önünde foto çekil shop yapması daha kolay olur arkada eğilip bükülecek fazla bişey olmasın pek. Sonra fiziğine shop yap at boydan foto bi kere. Buluşma sürecini de uzat 4-5 ay sonra görüşebiliriz de oyala bahaneler uydur. O zamana kadar da çok rahat 70 e düşersin spor ve diyetle hatta daha fazla bile düşebilirsin sıkı bi calısmayla. Bu kadar basit. Doğruyu söylemek veya fotoyu olduğu gibi atmak zorunda değilsin. Herkes doğruyu söyle diyor da ordan yazması kolay sen rahat hissetmiyosun korkuyosun üzülmekten falan o yüzden bu dediğimi yap. Hem böyle yaparsan çocuk gelene kadar hırs yapıp daha iyi kilo verirsin bıkmadan yaparsın istediğin kiloya düsmen için bi amacın olur :)
32 Yorumla- 1 yıl
katiliyorumm aynisini yazmama gerek kalmadi
- 1 yıl
Di mi ahhahshs herkes demişki doğruyu söyle öyle sevsin de çocuk tanımadan yüz yüze görmeden nasıl sevecek mecbur dış görünüşüne bakacak sonra karakter devreye girecek o yüzden bu klişe seven kabul eder söyle gitsin sözleri boş 😒
Spor yap kilo bazı vucuda çok yakışıyor. Ayrıca fotoğrafla idare edebiliyorsan kilolu kişilerin çektiği fotoğraflardan ilham alabilirsin ve lütfen ben kiloluyum falan filan konusunu kendin bu konuda bir şey söyleme. Kusur saydıklarını kimseye seni kırması için servis etme.
210 Yorumla
Soran1 yıl😓😓 teşekkür ederim iyi geldi bu yorum
- 1 yıl
İnanamıyorum sana diğer yorumları sen cevap verince gördüm sen nasıl şişkoyum dersin. Ne söylemesini bekliyorsun bunu söylerken sana olsun ben seni her türlü beğenirim demesini mi senin beğenmediğini senin şikayet ettiğini senin sürekli söylendiğin bir konuda kim iyi bir bakış açısı geliştirebilir. Sizi hiç anlamıyorum.
Soran1 yıl:( özür dilerim
Soran1 yılNapmam lazım peki
- 1 yıl
Eğer bu kiloda mutluysan gözlerinin rengi için açıklama yapmıyorsan kilon içinde bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Eğer kilondan memnun değilsen kilo vermeye çalışabiliriz. Ama senin kendi kendini etiketlemen hoş değil bu kendine yaptığın saygısızlık. Başkası sana sen şişkosun dese onlara kızarsın değil mi. Bunu hakaret sayarsın üzülürsün kendinede yapma.
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsun ekran görüntüsü alıp okuyacağım. Sürekli aynı şeyleri yapıyorum biriyle tanışınca tüm kusurlarımı sayıyorum kendimi inanılmaz eziyorum. Onların beni sevmesine bile izin vermiyorum garip davranarak çünkü sevilmeye layık olduğumu hissetmiyorum. Zaten bir gün bu kusurlarım yüzünden benden gidecek diye düşünüyorum en azından baştan söyleyeyim
Soran1 yılTeşekkür ederim 💙boyum 1 .60 en azından 75 olsam daha güzel olur. İnşallah ineceğim o kiloya. Desteğin için çok çok sağol 🫠🫠🫠
Soran1 yıl🫠🫠🫠🫠💙🫶 yaaaa
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu dert edinmek yerine, nasıl kilo veririmin peşine düşerim.
Karakterin için seninle ilgilenmiyorsa, yanında olmaması, senin için sorun yaratmamalı.
Ama aşırı kilo organların için sorun yaratır.
Yani hemen bir program hazırlayıp, egzersizlere başlamalısın. "Kendin için."55 Yorumla- 1 yıl
Tabismak ister misin
Soran1 yılEvet bunu biliyorum kilo vermeye de başladım. 105 den indim sarkma sorunu ve pcos yüzünden çok yavaş ilerliyorum ama korkum beni bırakması
Cevap sahibi1 yılKorkunun ecele faydası yok, olacak olan olur. Sen söyle gerisini o düşünsün. Ayrılırsa da saygı duyup yoluna bakacaksın. Herkesin kriteri var sonuçta, kadınlarda koyuyor. O olsun bu olsun. Sende fikrine saygı duyup yoluna gideceksin, seni olduğun gibi seven birini bulacaksın bu esnada da kilo vermeye devam edersin. Belki hiç takmaz, hiç sorun kalmaz ortada o zaman.
Soran1 yılAçıkçası bunca zaman çok kırıldım çok üzüldüm hep platonik kaldım kilomdan ötürü. O yüzden tekrar kırılırım diye korkuyorum. Belki hiç takmaz bile evet haklısınız ama ben olsam beni beğenmezdim :(
1 yılBir kere uzaktan ilişki olmaz , hadi oldu diyelim, boydan foto vb atılmaz. Diyetisyene git bu kadar dertliysen kilolarından , çok zor ama mümkün. Ben bir keresinde 20 kilo verdim 3 ayda. Öyle kız kilolu aram zayif çiftlerde var kabul eden öyle sevende var. Olay kendini sevmekle alakalı. Ve bir kadın olarak asla kaybetmekten korkma, asla. Ya beni istemezse duygusundan kurtul.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 600 cevap paylaştı. Bence söylemen gerekiyor, her ne kadar ne olsa da insanın gözünün görmesi gerekiyor. Belki beğenmiştir devamını hayal eder, belki de görünce vaz geçer.
Boydan resim istediğinde önce dilinle söyle, bu konuyu uzatırsan sen de çok üzülürsün.
04 Yorumla- 1 yıl
Güncel: Kilo vermene sevindim. Bu azimle devam et. Diyet ile kendini çok baskı altına alma. Biraz yeme şeklini değiştir. inan ki yediğinin yarısını yediğinde 10dk sonra ben açım demiyorsun. o şekilde kilo verebilirsin. Ben de bu şekilde yapıyorum, görenler de fark edebiliyor.
Bu arada üzerinden 5 ay süre geçmiş, ilişkin ne alemde?
Soran1 yılTeşekkür ederim 🫠🫠🫠🥹💌 ilişkim yok çıktı hayatımdan ;)
Soran1 yılDaha hiç olmadı ilişkim, bakalım kısmet 🙃 sağolasın sen de Allah'a emanet ol
1 yılBir yalanla ya da gizlemeyle ne kadar surdurebileceksin.. Ayrica ilerde ogrense belki fiziksel olaydan degil bu sebepten senden uzaklasacak.. Durust ol.. Sonucalarina katlan.. Ilerdz dqhq cok pisman olabilirsin.. Hem duygulari gercekse fiziksel ozellik'erini onemsemeyecek belkide.. Bu dqha kiymetli:))
05 Yorumla
Soran1 yılKilomu net söylemedim 102 diye. Ama her fırsatta tombik şişkoyum diyorum. Bilmiyorum kırılmaktan korkuyorum :(((
- 1 yıl
Yalan soyleyerek saklayarak mi kirilmaktan korunqcqksin? Peki kardindakinin hisleri? Seni kirqnlardqn ne farkin kaliyor?
Soran1 yılEvet biliyorum ama ona bir şey vaadetmedim sürekli şişko olduğumu söylüyorum:(
Soran1 yılBurada dopamin mastürbasyonu yapmıyorum farkındaysan gayet de gerçekçi ve net bir dille yazıyorum. Sağlık sorunum olup olmadığını şu an zaten kilo vermeye çalışıp çalışmadığımı nereden biliyorsun? Ben yine çok kibar bir şekilde cevap veriyorum farkındaysan
bir kilolu erkek olarak şunu söylüyorum kilolu almak ayıp değil. daha önce kilosu olmayan yargılar bende 110 lg yim sıkıntı yok beni kşlom yüzünden reddeden yarın öbürgün yaşlandıpım içinde reddeder kilo kötü bişi ama başkasına ne. şişmanlar olarak bizde insanız çok reddedildim biliyorum.
10 Yorumla
1 yılKendini olduğun gibi kabul etmek, sağlıklı ve güvenilir bir ilişki için önemlidir. Gerçeği paylaşman, samimiyetini gösterir ve karşındaki kişinin seni gerçekten tanımasını sağlar. Eğer bırakırsa, bu onun seninle uyumlu bir partner olmadığını gösterir.
00 Yorumlakorkma kızım ya , olayı uzatıp ona daha fazla anlam yükleyeceğine boydan fotonu at. ya da atmaktan ziyade kilonu söyle. seni bu konuda incitse de soğuk yapsada kesinlikle üstüne gitme. umursama bile. insanların fikirleri düşünceleri farklı olabilir , tercihleri de aynı şekilde. bence bu senin üzmesin, ama kendi iyiliğin ve sağlığın için kendi kilonu daha iyi seviyelere getirmek için çalış ha , ne bileyim... insanlar zorbadır. normal kiloda olsan bile farklı bir şeyini bulup yine beğenmezler.
00 Yorumla
1 yılSöylediğinde hoşuna bile gidebilir. Gitmeyedebilir.. Neden kilon yüzünden bırakılmayı gözünde büyütüyorsun ki.. olabilir bazı insanlar bazılarını beğenir bazılarını da beğenmez. Bir veya birkaç kişi tarafından beğenilmemek senin için çirkin olduğun anlamını mı taşıyor? Onun sonradan 102 kilo olduğunu öğrensen sen ne yapardın mesela? Çirkin der miydin?
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kendini sürekli yerin dibine sokmayi birak kimse sana egon tavan olsun vs demiyor ama ezikleme de kendini yarin bir gün senin yüzüne vurur sen ztn ayi gibiydin vs diye kimse senden foto istemiyosa sende atma (ama ona da güvenme ) sanaldan iliski olmaz pek güven vermedi, ayrica sadece diyete degik sporda yap
00 Yorumla
1 yılFlörtün seni şu an tanıdığı halinle konuşuyorsa boydan fotoğraf gönderip gönderme meselesi neden bu kadar büyüdü anlamıyorum sonuçta sen olduğun gibisin ve bu durum zaten er ya da geç ortaya çıkacak saklanacak bir şey değil çünkü insanlar birbirini tanıdıkça dış görünüşten çok daha fazlasını görür hem belki de düşündüğün gibi bir tepki almayacaksın ama bunu ancak boydan fotoğraf gönderdiğinde öğrenebilirsin.
00 Yorumla
1 yılnormalde degıstırmemesı lazım anlasmak daha onemlı manken olsan nolcak ki oyle beklıyosa kendıne baksın hadı o ıyı dıcemde ya anlasamassanız sohbetınden vs bır hareketınden huylansan gıcık kapsan dunya gorusunden vs neyın garantısı var dımı.. ıyı sohbet anlasma cekım olursa sevgılı olunur yanı ya da f*ck body takılınır yalnız olmak ıstenmıyosa
00 Yorumla
1 yılDeğişebilir durum kilo için vazgeçen birini pek kaideye alma ama sağlığın için vermelisin uygun bir dille ifade edebilirsin kilo verme sürecinde olduğunu da ifade et yanında olursa daha olumlu olur yanında olmazsada daha iradeli olmanı sağlayan olumsuzluk olmuş olur ☺️
00 YorumlaAskim oncelikle cocuga gercegi soylemelisin ciddi bir iliski yasamak istiyosan. Illa birgun bulusacaksiniz sonucta eger simdi soylemezsen eninde sonunda o en kotu yandan ogrenecek. Ha ama eger simdilik soylemeyip gecindirmek istiyorsan guzel bir fotografim mevcut degil ya da boydan atmak istemiyorum biraz rahatsiz oluyorum tarzinda birsey diyebilirsin. Ama senin yerinde olsaydim gercegi soylerdim. EGER seni kendin gibi kabullenmeyip gercegi soylediginden sonra terk ederse bilki seni kendin oldugun ve kendin gibi davranabilecegin bi iliski bekliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşkım yanlış anlama ama sen de kendi sağlığın için biraz vermeye çalış yani ilersi için, bence sorun etmeyebilir ama zayıflamanı ister, günlük vitamin Demir takviyeli beslen sadece, aç kalmaktan zarar gelmez, biraz tansiyonun düşük olur belki ama sanmıyorum yağ yakmaya başlarsın tansiyonuna etki etmez
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim balım💙 🍀💐 tâbiki sağlıklı şişmanlar var mesela onlara bir şey diyemem ama benim hastalıklarım da var. Kesin kilo vermem lazım. Zaten yavaş ilerliyor bu hastalıklardan dolayı ama vericem. Benim korkum bu süreci beklemez çeker gider diye
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBak guzelim sana yapacagin seyi hemen soyluyorum; bir suru foto efekt uygulamasi var, resim uzerinden oynayarak seni oldugundan zayif gosterecek. Onlardan bi tane indir. Bikac kg kurtarir o seni 😇😇 Ama o arada da cok sıkı bir sekilde hemen diyet ve spora basla ki yarin oburgun bulusma durumunuz olursa yalanci cikma 😉. Ayrica bu zayiflama isini onun icin degil kendin iicn yapmalisin unutma 🥰🥰😘
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimmmm inşallah kilo veririm 🫠💙💙
Cevap sahibi1 yılHersey kendine guvenmekle baslar 💪
Soran1 yıl🥰🫠
- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılSadece selfi fotosu atarak gerçek görünümünü sakladıysan aslında yalan söylemiş olursun. Gerçeği gizleme. Ne olacaksa olsun. Onun için değilse bile, kendin için ağırlık çalışmanı ve aldığın kalori miktarını azaltmanı tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran1 yılKuşum ben bir şey atmadım. Profil fotoğrafımda o var. Kimseye foto atmayı sevmiyorum
- 1 yıl
peki kuşum
Gizli Üye(25-29)1 yılBence diyet +spor ile 2 ayda saglıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Kilolu olabilirsin bu normal bir şey , bazen kilo alırsın bazen kilo verirsin. Senin kilon ile dalga geçiyor mu? Onu yemen gerekiyor 😀😀😀kilon ile dalga geçiyorsa onuda yersin olay çözülür hajahajsjjfvkskjajajsk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKilolu olsan ne olacak 😁 sen hiç görmüyor musun ne kdar mutlu çiftler var sagligini etkiliyorsa ve sende 75 kere inmek istiyorsan kilo vermeye çalışıyorum diyerek şöyle. Oda destek verirse seni sevdiğini ergen ommadigini anlarsin yok gidiyorsa zaten seni gerçekten sevmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence kilonu söylemeden direkt boydan foto at. Kilo dağılımı çok önemli, belki ona göre orantılısındır. Kilonu söylersen kafasında olumsuz bi tip canlanabilir hem bunu ötelemek onada haksızlık. Ayrıca kilolu kadınlardan hoşlanan bir sürü insan var. Herhangi bi sağlık probleminden dolayımı kilo veremiyorsun? Hayır sa böyle insanlara ben çok kızıyorum... homini gırtlak nereye kadar🤦🏻♀️yaş ilerledikçe sağlık sorunlarında artacak bunu unutma.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYok deveeee
Acilen doktora diyetisyene git bence. Şimdi söylemezsen, sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Herşeyden önce, kendin için kilo vermelisin. Gerçekler acıtır ama iyidir.
11 Yorumla
Soran1 yılTabiki teşekkür ederim 🍀 gidiyorum birkaç hastalığım var o yüzden süreç çok yavaş ilerliyor.
1 yılDeğiştirebilir hacı maalesef bu insanlar böyle çat diye de kesiyorlar iletişimi sanırsın hepsi Scarlett Johansson/Tom Cruise mk
23 Yorumla
Soran1 yılHe ya kardeşim kimsenin en ufak toleransı yok
- 1 yıl
Halbuki ilişki dediğin emek ister hazıra konmayı herkes seviyor
Soran1 yılValla işte öyle düşünen yok ki. Kız erkek herkes prenses prens olmuş
1 yılcanim sen eminim her halinle cok guzelsindir 💗💗 ama erkek milleti illa sadece yuz degilde fizigede cok bakiyor bence ona kilonu soylemelisin ama bu sefer farkli olabilir belki seni kilonlada begenebilir ama sen eminim ki her halinle harika bir kadinsindir 💗💗 lutfen senin kilon hakkinda kotu bisey soylerse de takma cunku insanin dis gorunusuyle elestiren biriyle seviye olarak ayni noktada degilsindir💗💗
01 Yorumla
Soran1 yılYaa işte ne kadar güzel bir insansın ya. Şurada kendi hemcinslerim o kadar kötü yorum yaptılar ki. Benim fotomu yolla beğenir diyen bile oldu. Tabiki kilomu güzellemesin kimse bunu istemiyorum ama bu kadar kırmaya gerek var mı. Çok çok teşekkür ederim bacım güzel yorumların için. Eminim sen de kalbin gibi çok çok güzelsindir 🥰🫠💙💐
1 yılCiddi bir ilişki istiyorsan, seni olduğun gibi kabullenecek biri olmalı hayatında, eğer seni bu şekilde beğenmeye çekse onunla nasıl bir ciddi ilişkiye başlayacaksın ki seni bir gün yüz yüze görecek sonuçta..
00 Yorumla
1 yılSoyle kilonu acik acik kilo vermeye calistigini da ekle şakayla karisik onu istediginden bu yuzden yanıma yakışmak için gayretini goster giderse bırak gitsin böyle bir sebepten üzülmeye değmez karakterli bi adamsa gitmez
00 Yorumla
1 yılEminim kilolu halinle de çok güzelsindir kilo alınıp verilir önemli olan onun seni her halinle sevmesi bence fotoğraf atmalısın çok üzülürüm diyosun ama ilişkiniz ilerledikçe görüşmek isteyecek nereye kadar oyalayacaksın bence fotoğraf at görüş buluş eğer senle ciddi düşünüyorsa bunları sorun etmez
02 Yorumla
Soran1 yılŞimdiden bile buluşma lafı ediyor benim içim sıkışıyor korkudan:( bu arada hiç ilişkim olmadı:(
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözlerin içinde🫠🫶💙
Kilo ayıp bişe değil 1
2. Si ise o kilolu olanlar kilo verince ateş parçası oluyor senin haberin var mı
Forma girmeye bak
Her insanın güzelliği başka şişman insanları da seviyorum
Ezdirme kendini kimseye00 Yorumla
1 yılSoylemelisin bunu basta soylemen gerekiyordu seni gercekten oldugun gibi sevmeli yalan biryere kadar onunla ciddi bir iliski gercekten istiyorsan ona gercekten guveniyorsan senin hakkinda hersyi bilmesi gerekiyor gizli sakli iliskiyi yurutemezsin
00 Yorumlaİlerisini düşünüyorsan neden en başında karşındakine açık olmuyorsun ki? Karşındaki kişiye kendini gizleyerek ya da yanlış anlatarak haksızlık ediyorsun bence. Ve seçimlerinin karşılığını alacaksın.
09 Yorumla
Soran1 yılHayır yanlış anlatmadım ona tam kilomu söylemedim ama tombik biriyim dedim şişkoyum dedim yine de tam kiloyu bilmediği için korkuyorum
Soran1 yıl102 ye kimse hazır değildir 😐😐 sence bi 80 olsam ilk etapta iyi midir
Soran1 yılUzak mesafede baya. Ona kalsa şimdi gelirim de ben oyalayabilirim diye düşündüm
Soran1 yıl:(( en iyisi hayır diyim zaten erkek olduğu için bıkar bir süre sonra
Soran1 yılTepkisinin kötü olacağından o kadar eminim ki kırılmak istemiyorum daha fazla :(
1 yılKilon için bırakıyorsa sende onu bırak seni oldugun gibi seven biriyle ol kimse vazgeçilmez değildir seninle konuşmayı keserse burada kaybeden sen olmazsın emin ol
10 YorumlaBişey diyim mı bu çocuk boydan foto istiyorsa demek ki seni dış görünüşün için seviyor fotolarda güzel çıkıyorum falan dedin ya belki en başından beri de bu yüzden konuşuyordur
Ama bence eğer sende istiyorsan tabi foto at bence sadece fiziğin yüzünden sevecekse bırak sevmesin.10 Yorumla
1 yılBence kendin olmalısın seni sen olarak kabul etmeyecek kimse ile birlikte sağlıklı bir ilişki kuramazsın hiçbir zaman. Fakat eğer seni seviyor ise, kiloların verilip alınabileceğini, bunların bir dert bir sorun olmadığını bilir ve senden zaten vazgeçmez vazgeçer ise de en azından sen ona bu konu da yalan söylemedin ve o 1 ay dan kısa bir süre ile geçip gidecek bir şeyi sorun edip senden ayrıldığında sevinmen gerek en azından ileride benzer durum olursa daha zor olur senin için
10 Yorumla
1 yılyani kaç kilo olduğuna bağlı Eğer sıkıcısı yoksa kilonu öğrenebilir miyim veya ben yani eğer istersen bana özelden de yazabilirsin Çünkü yorumumu ona göre yapmak istiyorum tabii ki sona kadar kaçamazsın ama eğer senin yüzüne aşık olduysa ya da ne bileyim yani yüzeysellik takıntısı varsa özellikle zayıf kız istiyorsa Evet biraz Fotoğraf her şeyi değiştirebilir Ama bence iyi biriyse iç güzelliğe önem veren biri ise Hayır o fotoğrafı hiçbir şey değiştirmez
10 YorumlaBalık baştan kokar atacaksın ki ona göre devam eder ya da etmezi belli olsun.
Sonra diyete girersin. Bir şeyler için sabredersiniz.
En baştan reddettiyse git başkasını bul.10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. At gitsin ilerde sorun olacağına şimdi biraksin daha iyi sence de öyle diil mi?
232 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama her türlü acıtacak
Soran1 yıl:(( bekli
Soran1 yılBelki
Soran1 yılDün bir foto attım ders çalışırken üst gövdem görünüyordu yani baya şişman olduğum belliydi. Kolay gelsin yazdı ben de birşeyler yazdım ama cevap vermedi. Hala da bir şey yazmamış. Galiba beğenmedi evet
Soran1 yılYok foto atmıştım ders çalışılırken. Tebrik ediyorum yazdı yüksek lisans için... ya geleceksin inşallah yazdı. Yani kendi yaşadığı şehri söyledi. Ben de orada kadro yok falan yazdım bu kadar
Soran1 yılBilmiyorum ki kafam çok karıştı :( birkaç saat önce mesaj atmış napıyorsun diye iyiyim dedim çok iş birikmiş onları hallediyorum hala çalışıyorum dedi. Acaba çok yoğundu ondan mı yazmadı. Dava dosyaları falan birikmişti baya
Soran1 yılHaklısın ama çok da bayılmadı muhtemelen öyle hissediyorum. Zaten benim hiç sevgilim olmadı nasıl ilişki kurulur bilmiyorum muhtemelen aptalca bir şey yapar soğuturum onu
Soran1 yıl26 :(((
Soran1 yılHayır çok sosyalim isteyen de oldu ama kimseye güvenmiyorum istemiyorum:(
Soran1 yılEvet diyete başladım 105 den 102 ye indim. Benim hatlarım var 75 olunca çok güzel oturuyor normal balık etli oluyorum. 75 e inmek istiyorum
Soran1 yılKaç kilosun ki erkekte kilo iyidir
Soran1 yılEstağfurullah ya
Soran1 yılYa valla birlikte kilo verelim
seni olduğun gibi sevmiyorsa ayrıl direk sanki karşında baklavalı kaslı erkek var bu kadar abartma
015 Yorumla
Soran1 yılO beni ghostladı bile
Soran1 yılKesinlikle haklısın balım. Peki Instagramda takipten çıkarayım mı sence ne diyorsun. Foto attım buna çok az bir şey yazdı sonra ben yazdım cevap vermedi hiç. Öbür gün akşam ismimle seslendi cevap verdim nasılsın dedim bu sefer yine cevap vermedi. En son bir gün geçti ben de yazdım sesim çıkmıyor diye hiç bir şey demeden işte çalıştığını gösteren bir video attı. Ama bu kadar iyi çalışmalar dedim yine cevap yok. Bakıyorum Instagramdan takipçi takip ettiği kişi sayısı da artıyor.
Soran1 yılUzun oldu afedersin :((
Soran1 yılYa zaten üzgün olduğum bir dönem kalbim kırıldı. Bu akşam da yazmazsa yarın çıkacağım takipten çünkü kız takip etmeye devam ediyor. Teşekkür ederim 💙
Soran1 yılTeşekkür ederim bacım çıkacağım evet gururum kırıldı zaten 😐
Soran1 yıl:(( herkes o kadar bencil ki özellikle erkeklerin ilişkiye bakışı. Şişmansan hemen cinsellik için kolay hedef olarak görüyorlar ya da ghostluyorlar.
Soran1 yılBen de çok zor veriyorum pcos yüzünden:((((
Soran1 yılOlurrr takip ediyorum şimdi
Soran1 yıl:( çok çok az iyi var
Kilolu olmak suç değil bsnce tahmin etmiştir kilo vermek istersen verirsin kendi kararın ama sen kendini beğenmez iken başkasının düşüncesini düşün bide
00 Yorumla
1 yılSeni gerçekten seven biriyse bunu zaten problem etmez beğenmezse konuşmayı kesmek isterse en azından denedim olmadı ilişki yaşasaydık belki daha kötü olucaktı de geç bazen ilişki içerisindeki özgüvensizliklerimizi kusurlarımızı karşı taraf kapatabilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKilolu seven erkek de çok. Ayrıca kilo zorda olsa verilebiliyor. Boydan fotoğraf at. İstersen siyah giy, zayıf gösterir biraz. Siyah çiçekli elbise varsa Hele hanım hanımcık da gösterir.
00 Yorumla
1 yılAşkım bence senden boydan fotoğraf isteyen birinden uzak durman daha iyi gibi. Buluşunca görebilir, onun kriterinin bu olması hiç hoş değil.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın balım ama istemeyen yok gibi...
- 1 yıl
İlla vardır aşkım. Başkası için kilo vereceğine kendin istediğin için ver. Seni karakterin için seven biriyle ol ki ilerde seni düşürmesin. Böyle insanlar genelde kullanır, o da seni mahveder.
Soran1 yılTeşekkür ederim bacım kendime geldim biraz bu yorumlar işe yaradı gerçekten 🫠🥰🫶🫂
- 1 yıl
Ne demekk ♥️♥️

. s
01 Yorumla
Soran1 yılKonudan çok bağımsız Patrick Bateman hayranlarında biraz kadın düşmanlığı ve agresyon oluyor. Sence?
Doğruyu söyleyerek tanışmak çok daha güzel olur, foto yollama ancak kilonu belirtirsen zaten cevabı alacaksın
013 Yorumla
Soran1 yılYa direkt şu kiloyum diyince insan kendini vitrindeki mal gibi hissediyor. Defalarca söyledim şişmanım diye ;(
Soran1 yılHaklısın ya koca delisi derler diye korkuyorum ama sanırım böyle net olmak daha iyi teşekkür ederim yorumun için
Soran1 yılAy Allah razı olsun kardeşim 🫠🫂💙
Soran1 yılAy seni de inşallah 🤲🏻🙏🏻🙏🏻Allah ayağına taş gözüne yaş değdirmesin. Sağlık mutluluk huzur versin inşallah 💙
Soran1 yılAmin Amin Amin 🤲🏻🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Soran1 yılAllah razı olsun inşallah, ayağına taş değmesin
Soran1 yıl☺️🫠🫠
1 yılİllahaki görecek zaten first date çıkınca o zaman daha çok üzülürsün şimdi at çocuk görsün isterse devam eder
02 Yorumla
Soran1 yılYa aslında hiç sevgilim olmadı o yüzden de korkuyorum hani erkeklerle iletişimim de yok
- 1 yıl
İnan hiç önemi yok konuşmayıp hiçbir şey yapmayıp bekleyerek gelişemezsin zaten iletişime geç korkma en kötü red yersin dünyanın sonu değil
1 yılYani sormadan ya da görüşmeden anlayamazsın. Bence daha ileri gitmeden söylemelisin. Ne olacaksa olsun. Ileride öğrenmesi senin için daha yıpratıcı olabilir. Tabi terk edecekse. Etmeyedebilir
00 Yorumla
1 yılHmm gerçekten zor bir ikilem bence fotoğraf atmak yerine açıkça konuşmalısın ilk olarak. Konuşmayı keserse de dert etme seni sen olduğun için seven biri illa ki çıkar. Eğer kilon konusunda da kötü hissediyorsan bir diyetisyene başvurabilirsin. Gelişmelerden haberdar et. 😘😘😘
00 Yorumla
1 yılBuradaki insanların kötü yorumlarına aldırma. Kilo bu alınır da verilir de yeterki kalbin temiz olsun. Eğer boydan fotoğraf istediyse konuşmayı kesme ihtimali yüksektir. Ama bence asla yalan söyleme. Oyalasan bile en fazla sevgili olursunuz o zaman öğrenir ve sevgili oldugunuzda da senden ayrılabilir. En iyisi en başından öğrenmesi. Bitecekse başından bitsin böylece sen de daha az üzülürsün.💕
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılGerçek neyse onu söyle kimse fiziksel özelliğe o kadar takılmaz şayet kilondan memnun değilsen diyet yapar kilo verirsin ve çözülür ama yalan söylersen geri dönüşü olmaz
00 Yorumla
1 yılevet kilolusun ama bunu saklayarak bi yere varamazsin elbette ortaya cikacak belki karsi taraf senin kilondan memnun olacak bazi erkekler kilolu kadinlarla sevismeyi seviyor
00 YorumlaBen senin kim olduğunu biliyorum.
Erkekler için görsel önemlidir ama zayıflayacağına söz verip seni beklemesi için ikna edebilirsin.010 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyorsunuz ki ilk defa gördüm sizi
Soran1 yılAma öyle bir söz veremem pcos hastasıyım. Ola ki kilo veremedim bu ihtimalleri düşünürken stresten ölürüm.
- 1 yıl
@Aisell01 erkeklerin geneli dış güzellikten etkilendiği için sıkılıp ayrılma kararı alabileceğini ön görüp yazdım.
Birisiyle arada bir uyum yakalanmışsa ve karakter olarak da iyi anlaşıyorlarsa değişebilecek fiziksel bir kusur için ilişkiyi bitirmek yerine o kişiye değişimi için zaman verilebilir.
Salağa anlatır gibi anlattırma bana.
- 1 yıl
@BrookLynn evet görsel sadece erkek için değil kadınlar içinde önemlidir tabi ki ama senden kilolusun diye ayrılmak isteyen birini ikna etmeye çalışmak.. Üzgünüm hala komik geliyor kusura bakma, onun yerine devam etmek istersen kilo vermeye çalışırım demek giderse de yol vermek daha makul.
- 1 yıl
Sırf kilodan dolayı ayrılmak isteyen için yapılacak en güzel şey kapıyı göstermektir.
Benim söylediğim ilk görüşme anında olumsuz bir karar almaması için zayıflayacağını belirtmekten bahsettim.
Senin devam etmek istersen tabirin daha anlaşılır oldu. Çok bildiğini kabul ette bitsin artık şu konu. - 1 yıl
Soran kişi;
Senin bu siteden daha önce bir yorumunu okuyan kişi olduğunu düşünmüştüm ama emin değilim artık.
Kimse için kendini üzme ve ilk önce kendin için sağlığın için spor ve diyet yap, biliyorum ilk başta çok zor gelecek ama bşy beklemeden yap, zaman tutma, gittiği yere kadar diyerek devam et.
Hiç başlamayıp geçirdirğin 1 sene ile spor ve diyetle geçirdiğin 1 yıl aynı olmayacak.
Aldığın başarı seni daha da hırslandırıp daha ileriye gitmene vesile olacak.
Sonrasında karakterine uygun birini bulursun ztn ama önce kendin için bu dediklerimi bir düşün.
Soran1 yılİkinize de teşekkür ederim yorumunuz için 💙💐. Kilo vermeye çalışıyorum inşallah başarılı olurum ama onun için yapmamalıyım bunu fark ettim 🥲
1 yılHayır fotograf atma ama gercegide söyle kilolu oldunu tanı fotograf atman dogru olmaya bilir tanımıyorsunki güvenip atabilecenmi gerçekleri söyle ama kabul ederse hem nekadar düre tanıyorsunda foto atabilirsinki hem karşi taraf ciddi düşünüyorsa bunun boy kilosu önemlimi benimde boyum küçük ama elimizde degil yanı
00 Yorumla
1 yılYok kesmez niye kestin ki konuşmayı seninle şişmansın diye ama nasıl bir kadınlardan hoşlanıyor nasıl bir kadın seviyor ona da bağlı açıkçası
02 Yorumla
Soran1 yılErkekler için fit görünüş önemli:(
Soran1 yılKeser öyle yapıyor çünkü erkekler:(
1 yılsevgiliden önce mümkünse kilolardan kurtul. sağlıpına zarar o kadar kilo. ben olsam direk söylerim kilomu
10 Yorumla
1 yılYahu hayatım seni seven güzel kalbinle sevsin dış görünüş geçer gider kilo verilir alınır neden çok büyük problem haline getiriyorsun ki bunu yapma kendine bunu
00 YorumlaObez değilsen kıvrımlı hatlar erkeklere çekici gelir
13 Yorumla
Soran1 yılKıvrımlı hatlarım ama sonuçta çok fazla kilom var ne olursa olsun fazla:(
Soran1 yılAma bu çok iri bir balık
1 yılSeni kabul edecek olan Her türlü kabul eder.
Ne olacaksa olsun gerekeni yap16 Yorumla
Soran1 yılKimse kabul etmiyor..
- 1 yıl
Kendine güven ve gereken neyse onu yap. Kimse kabul etmiyor diye de kendini üzme. Kimseye kendini zorla kabul ettirmek zorunda değilsin. Kimsede kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.
Soran1 yılDoğru biliyorum ama bir yaştan sonra yalnızlığı üzüyor. Teşekkür ederim yorumunuz için 💐
- 1 yıl
Rica ederim ne demek. Rahat ol unutma dünyaya birdaha gelmeyeceğiz. Denemesi yok bu hayatın.
Soran1 yıl🫠🫠🍀🍀🍀 çok doğru
- 1 yıl
🙏🙏😊😊😊
- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılŞişman olduğun için değil. Yalan söylediğin için bırakabilir
15 Yorumla
Soran1 yılYalan söylemedim ki hiç kilomu demedim kaç olduğunu. Şişkoyum dedim ama 102 beklemiyordur :( görse öğrense ayrılır diye korkuyorum
- 1 yıl
Bilemezsin. Takıntı yaptıysa ayrılır.
Ayrıca bunun için ayrılacaksa senin için hayırlı olan odur.
Biri seviyorsa bedenine değil aklına ve kalbine bakar.
Soran1 yılKimse akla kalbe bakmıyor artık. Dışını beğenmediği birinin içini merak bile etmiyor erkekler :(((
- 1 yıl
O zaman kendini gösterip istemiyorsa yoluna bakacaksın.
Soran1 yılDoğru ama işte...
- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne