AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Photoshopla incelt biseyler yap o süreç içinde kilo vermeye çalış
Bilmiyorum ki o işlerden hiç anlamam :((
Yanı internetten araştır kanka ya da bilen birine yaptır o süreçte de kilo vermeye çalış bi şekilde...
:((( sağol kuşum
Rica ederim ne demek
Ben senden de kiloluyum valla kuzum sana değer veriyorsa bunu sorun etmeyecektir zaten belirtmissin kilolu oldugunu. sana en çok yakışan kıyafetlerini giyip at güven kendine
Kilonu ona bu şekilde kusur olarak yansıtırsan baştan kaybedersin zaten. Kendini acındırman değil kendine guvenmen gerekiyor. Ne olursa olsun. Bu yüzden bırakıyorsa onun yanlış bi insan olduğunu anlamış olursun zaten yol yakınken vazgeçersin
Bende zayıf (50 kilo) olduğum fotolarımi atmistim ama şu an 70 im diye yüz yüze gelmeden ayrıldım beğenmez diye korktum 🥺
:(((( of ben de bu yüzden uzak mesafe yapıyorum hep
Spor ve diyet yaparak vermeyi denesen ben başladım şu an 68 e indim tam zayıflayınca belki ona geri dönerim djdjs
Hahaha inşallah bacım ya. Ben de 75 olsam şimdilik yeter bana. Ama 25 kilo o da az değil. 5 ayda anca verebilirim
Diyet yap. Seni sen olarak seven biri dersen onlar hikaye. Çünkü seni hiç görmemiş arada sevgi yok
O kadar haklısın ki
Sadece konuştuğunuz ve mesajlastiginiz için alışkanlık oluşmuş. Bu sevgi değil ama sende insansın zayıfla ve her dediğine de tamam deme.
Olur mu ben aptal gibi kendimi ezikliyorum sürekli
Eziklemene gerek yok.
🥲 elimde değil kilo değil sadece her konuda yapıyorum
Belki böyle de ilgi çekeceksin
:(( kısmet
Yüzünü güzel buluyorsa çok sorun etmeyebilir ama sende biraz zayıflamaya çalış, herşeyden önce sağlığın için.
Eğer ki sırf sen atacaksın diye sana bir şey söylerse zaten bırak gitsin.. Sen en başından beri söylemeliydin
sizin en büyük hatanız sanaldan hiç görmeyip tanımadığınız, klavye üzerinden uydurduklarınızla vakit öldürerek flört ettiğinizi sanmanızdır. yazık
Nereden bulacaklar belli saatlerde gökten yağıyor mu
Hayır uzak şehirlerdeyiz , kısmet bu, zaten kafa uyuşursa aynı şehre gelip birbirinizi göreceğiz ve sanaldan devam etmeyecek. Klavye üzerinden ne uyduruyorum anlamadım
ne mi uyduruyorsun? kendin yazmışsın ya tatlım şişmanım ve sadece yüzümü göderdim diye. bu ona doğruyu söylemediğin anlamına gelmiyor mu? yalan üzerine ilişki kuruyorsun bir düşün bakalım karşında ki de senden kim bilir neleri neleri gizlemiştir?
Ablacım okuma problemin mi var yalan nerde? Sadece net kilomu söylemedim sişmanım diye açıkladım diyorum
Spor yap zayıfla
Sonra o halini at ve kilolu hailini
Kilo verdiköe özgüvenin yerine gelir
Bence akışına bırak olduğun kişi gibi ol seni beğenecekse olduğun gibi beğensin önemli olan fiziki ölçüler değildir hiçbirzaman normal at gitsin en fazla konuşmazsınız olur biter
Haklısın ben çok abarttım zaten kilo vermeye çalışıyorum evet kusurlarım var ama kimse mükemmel değil. Benim hiç sevgilim olmadı hep platonik takıldım ve zorbalandim da. Bu yüzden fazla hassas davrandım
Kilo falan bir problem değilki olabilir seni sevebilecek insanı bulamamışsın boş ver kimse için değişme kendin için değiş sadece
Teşekkür ederim yorumun için 💙 hemen girmiyor kafama ama okudukça mutlu oluyorum
Mutlu olmak hepimizin hakkı 🤍
💐🍀🍀
Bence ne olursa olsun dürüst olmak en iyisi bırak gitsin seni olduğun gibi kabul eden birisi illa çıkar karşına
farkında değilim birden almışım herhalde de anlayışla karşılar
Hastalığım var maalesef :( kilo vermeye başladım ama çok yavaş ilerliyor bu süreç. Ama şu dünyada kimsenin kimseye tahammülü anlayışı kalmamış ki bana ne diyip çeker gider
Kesmez
Seni bunu bilerek sevmiş
Hoşlanmış senden
Teşekkür ederim yorumunuz için 🍀 yüzüm güzel derler. Dudaklarım kalın burnum küçük gözlerim hafif çekik. tenim beyaz ama işte yüzden bu kadar kilo anlaşılmıyor tabi. Ama ben her fırsatta söyledim şişkoyum diye. Bakalım artık kesiyorsa da kessin konuşmayı alıştık yalnızlığa
Kimse almszsa ben seni alırım tam istediğim gibi bir kızsın
Hahaha teşekkür ederim mesele alıp almaması değil. Ben hayır cevabından korkuyorum sanırım
Korkma kız senden iyisini mi bulacak
Teşekkür ederim çok şirinsin 🫠 ama bulur hahaha
Kafaya takma allah hayırlıysa onu senin kaderin kılsın
Allah razı olsun 🥰🫠🫂 sana da hayırlı nasipler versin
Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Eninde sonunda ortaya çıkacak bir durum için neden yalan söyleyesin.
Hiç bir şey olmaz söyle nasıl olduğunu kiloluk kadın olduğunu sorun çıkmaz bence
Ben seviyorum şişmanlar her konuda
Teşekkür ederim bakalım kilo veriyorum
hiç bir şey olmaz ver verme kilo kendine özgüvenin olsun
İlişkide kilo genel değil iki tarafta işini bilirse zevk haz her türlü alınır
Gördümü seni
70 olsam yeter ya. Yok görmedi sildim hayatımdan onu
Boş ver o zaman gereksiz biri ise ölz dm
Evet gereksiz biriydi ;/
Konuşalım
Dmde
Sanal aşk yaniktici olabilir. Karsindaki kiz da olabilir bilemezsin
Hayır gerçek biri eminim buna
Hmmm anladim nereden anladığınızı, yollayin gitsin ne olacak ki nirbirimizi mutlu ediyorsunuz
Hayır yeni flörtüm bu
Fazla bağlanmışsın beğenen öylede beğenir muhabbeti kesse ne olacak sanki sudan sebepten ötürü muhabeti keserse senin için daha hayırlısı olur bence
Sakın sakınnnn söyleme kiloluyum diye. Kendinden memnun olmadığın yönlerini yakın kankalarına bile söyleme. Diyet yap, her gün kısa yürüyüşler yap ama kilondan memnun olmadığını kimseye belli etme.
Yaaa aferin sana bi de kendin için ayı emojisi mi attın🤦🏼♀️ Allah aşkına sadece bir erkeğe değil, yakın kankalarınıza bile kendinizde sevmediğiniz şeyleri söylemeyin. Sonra en ufak bir dedikodu malzemelerinde üzülen taraf siz olursunuz. Sevmediğiniz yönleriniz olsa bile bu yönleri seviyormuş gibi yapın. Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez kızlar burdan hepinize yazıyorum. Sen kendine ayı dersen başkası da sana dana der mesela. Lütfen kendine özsaygın olsun.🙏🏻
Eğer daha öncesinde kilon konusunda yalan söylediysen sıkıntı yalan bitirir her şeyi. Ha ama bilmiyorsa yeni öğrenecekse o da onun kendi zevkleriyle alakalı bir durum. Belki ister belki istemez onunla ilgili hiçbir şey bilmediğimiz için yorum yapamayız.
Hayır hiç söylemedim kilomu yalan söyleyemem ki. boydan foto da atmadım ama şişkoyum tombiğim dedim kaç kere. Ayıcık emojisi atıp ben dedim hatta
Söylediysen biliyordur ki o zaman
Ya herkes üç beş kilo fazlası için aa çok kilo aldım der. Kimse 102 kilo ile karşılaşmayı beklemez ama :(
Direk at kesecekse kessın bu şekılde uzatınca zaman kaybı oluyor
Doğru aslında
Ben bırakırdım insanın karakteri önemli değil 102 kilo ne be
Tamam kardeşim sen zayıf fit bir karakterizle mutlu ol
Welcome to live
Eyvallah eyvallah
İnsanın karakteri önemli değil mi, ahhaha iyimiş :))
@Aisell01 iyimiş ya hahh 👏👏
Gönder ya uzatmadan. Kilon dolayısıyla seninle konuşmayı bırakacak birisiyse zaten bıraksın boş ver
bu yüzden kesiyorsa zaten seni hiç sevmemiş demektir
Ciddi bi iliski yasamak istiyosan dürüst olup atmalisin zaten eger begenmeyip def*luyosa birak takma
Arkadaş biz balık etli seviyoruz bize denk gelmez gelenlerde begenmez bu nasıl dünya böyle 🤔
Yani at bence beğenirse beğenir zaten begenmezsede fazla ilerlemeden bitmiş olur kimse kaderinden kaçamaz
Bence kilolu olduğun yüzünden belli oluyordur , çocuk seni böyle seviyor demek ki , sen kilonu şöyle boydan at çocuk karar versin sevip sevmeyeceğine , sen sevmez diye düşünürsün bir bakmışsın çocuk seviyor benim 70 kilo da flortum oldu 107 de 117 hatta 136 kilo bende uzun böyle ve normal kilomda biriyim yani
Kesinlikle jendini saklama boydan resim at belki öylede sevecek seni
Abla at gitsin ya. Keserse kendi bilecegi iş. Bu stresle geçmez ki hayat.
Eğer gerçek bir sevgi var ise beklentisini bilir
#Hükümdar
Gerçekleri söylemen senin için en doğrusu olacaktır
Kilolu olabilirsin doğal bir durum çekingen olamana gerek yok
Keserse kessin. Kendini buna hazırla öyle at sen de.
Bırakırsa bıraksın seninle bu yüzden konusmayı kesenle ciddi düşünülmez
Masallah bacıkom
Eğer keserse kessin seni her halimle sevecek biriyle konuş
seni beğenmiyorsa konuşmayı kessin niye dert ediyorsun kendine
Ne olacak sanki ya hem neyinden çekiniyon her insanın bir eksiği kusuru olur
Seviyorsa gitmez ama aşırı kiloda hiçbir zaman iyi değildir
Nasıl yani hiç fotoğrafın yok muydu flört nasıl başladı
Selfie çekiniyorum demis
Uzun okuyamadım araç kullanırken 🤦🏼♂️
Araba kullanırken telefona bakma🤩🤩🤩
Kandırmayın kimseyi ya beni de çok kandırdılar
Kamu spotu
Görüntülü aramanıza yanıt vermeyenleri engelleyin
Kilon için konuşmayı bitirecekse bu işin yaş olduğu çok belli.
foto atma ve baska bir sebep soyleyerek sen konusmayı kes
yazarın sevgilisi anlık 😂😂
Göndermeden önce söyle ki inanmazsa görünce yalancı demesin
:( bilmiyorum direkt keserse konuşmayı çok yıkılırım depresyona girerim. Zaten normalde antidepresan alan biriyim
Görse ve konuşmayı kesse bence daha acıtıcı olur bence bu daha hafif olacak inan ve senin yüz ve muhabbetinin güzeliği değil vücut güzelliğine önem veriyorsa yolla gitsin ayrıca onun için değil ama kendin için zayıflaman lazım çünkü kilo her hastalığın başı bunu unutma
Zaten diyet yapıyorum ama rahatsızlıklarımdan ötürü çok yavaş veriyorum. Erkeklerin yüzde 99.9 u böyle zaten dışını beğenir sonra tanır. Beğenmediği birinin içi onu ilgilendirmez bile
Bu erkeklere özgü bir durum değil beğenmediği birini kızlar da tanımak istemez kusura bakma cinsiyetçiliği bırakalım lütfen yani beğeni olmadan kimse kimseye yürümez ve beğeni için gözünde alışması gerekir bu da ayrı bir konu
Tabiki kızlar için de başka kriterler var. Maaş statü gibi. Ama bir kız çirkin bir erkekle beraber olabilir belli başlı kriterler için ama bir erkek çirkin bir kızla olmaz. Cinsiyetçilik yapmıyorum tabiki olduğu gibi yazıyorum
Geçmişte senin gibi kiloluydum, ogretmen olduğum için ders anlatma videom vardı direkt onu atmistim sohbet ederken, görsün diye 😅 bence foto falan at sonra buluşup görüşmezse daha çok uzulebilirsin
Ayy ne dedi peki ghostladı mı yoksa adam mı çıktı
Buluştuk sonrasında ghostladi jxjxjx ama umurumda değil geçmişte kaldı, şimdi zayıfladım ve erkekler begeniyor beni
Açıkçası erkekler görsel varlıklar reddetme ihtimali var. Ama bu seni üzmesin. Kendini değiştirebilir ya da farklı bir erkek bulabilirsin. Aslında erkeğe gerek yok. Al zevk oyuncağı mis. Hep libidodan bunlar.
Seven kişi kilosuna bile bakmadan sever o kişiyi ben Dua ediyom bi tane şişman olsa bile bi sevdğm olsa diye dert ettiğin şeye bak sakın üzülme at boydan fotonu bişe olmaz Her kadın özeldir. Abla belki o seni kabul edebilir de
Yüzünden anlamıştır bence zaten sıkıntı etmez ayrıca kilo verilen bir şey sanki hep öylemi kalacaksın eğer düzgün biriyse sorun etmez
Boydan bakayım diyorsa net sapık. Geneli öyle boş ver onu
Ya ama hepsi hepsi istiyor sorun bende mi bilmiyorum:(
Bazı insanlar kilolu seviyor. Tlc de görüyorum zayıfladı diye kadını terk etmişti adam 😂
Haha var öylesi de hatta bana da denk geldi ama çok başka pis istekleri oluyor bazılarının. Aslında beni sevse onun sevgisiyle güzelleşirim ben ama..
Çirkin değilsinizdir ya. Kendinizi sevin kendinizin sevgisiyle eğer isterseniz zayıflarsınız hem daha da sağlıklı olur 🥰
Çok teşekkür ederim galiba onu başaramadım diye hep bunlar 🫠🫶💙
Erkekler güzelliğe baksaydı emin ol dünya güzeli arkadaşımı üstelik kız çokta iyiydi ona rağmen ailesi için boşandı ondan düşün öyle güzel bir kızdan yani güzelde olsan erkekler umursamıyor bir süre sonra seni at boydan fotonu gitsin
Belki onunda penisi kısa ne biliyorsun
Böyle seylere takılmayın, bırak kilonuda sevsin
Söyle bilsin ki buluşunca terslerse küçük duruma düşme buluşunca daha kötü olur
Yalanlar bir yerden sonra dikiş tutmaz. Zaten kilona ve güzelliğine göre sevecekse seni sevmesin öyle birinin varlığı cokta koymamalı fotonu gönder karakterini iyi ya da kötü öğren
Şimdi atarsan en azından ilişkinin kaderi belli olur ve hem kendi zamanını hemde karşındakinin zamanını boşa harcamış olmazsın at gitsin hersey olacağına varir
Çok üzücü bende önceden senin durumundaydım nişanlımda kilom dan rahatsızdı hırs yaptım sadece kendim için 25 kilo verdim mutluyum şu an ama ne kişiler var mesela kusurlarıyla kabullenen
Kilonu söylemediysen yalan söylemiş olmuyorsun at gitsin askom seviyosa birsey değişmez zaten ama sakın yalan söyleyip güvenini kırma
Teşekkür ederim balım 🍀
Bana da haber verir misin gelişmelerden
Aramızda kalsın hahha dün bi foto attım çocuğa tam boydan değil üst gövdem var sadece. Birazcık ghostladı 🥲🥲 ama ben de buradaki güzel yorumlardan sonra arkasından yas tutmamayı öğrendim. Yoksa odanın bir köşesinde ağlıyor olacaktım
Bence birine karsı birşeyler hissetmek çok özel bir duygudur bu da aramızda kalsın bende sanaldan birine aşık olmustum hiç görmeden sadece konusmalarından etkilenmiştim çok iyi hissettiriyodu ama karsıma nasıl bi tip çıkarsa çıksın ben ona aşıktım vazgecmezdim ahahhshhs
Yaaaa çok romantik 🫠 inşallah devamı güzel gelişti sizin. Çocuk doğru kişiydi
Fiziğini değil seni sen olduğun için sevecek kişi bulmalısın. Zaten beğenmez şüphen varsa koyver gitsin
Öyle erkek var mı :(
Yani hiçbir zaman fiziğe bakmadım. Umurumda da değil. Yaşlanınca nasıl olsa hepimiz buruş buruş olucaz. Çok takmaya gerek yok yaa
Senin gibi düşünen çok az var
Valla bu onların ayıbı değiştirmek için de bir şey yapamam
Doğru:(
Umarım gönlüne göre birisini bulursun
Teşekkür ederim 🙏🏻🤲🏻💙
Rica ederim
Seni o sekilde sevmegecegini dusunuyorsun kendinde birakir diyorsun. Daha simdiden kilona bakip bitirecekse iletisimi birak konusmasin. Boyle insandan hayir gelmez
Boydan da resim yolla eğer beğenmiyprsa kendi bilir sakın özgüvenini de kırmasın bu olmazsada seni olduğun gibi seven birini bulursun dünyada erkek çok
Kendini sev. Yağlarını değil ve illaki görecek madem ciddisin baştan söyle bu olayı
Kendini kilolarını sev. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa konuşmayı kesmez bence. Konuşmayı kesti diyelim dünyanın sonu değil o gider elbet başka biri gelir. O yüzden böyle şeylere takılmamalısın.