AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Yakinda bulusacaksan eger at gitsin kirilacaksan daha buyumesin olay eger zaman varsa zayiflamayi deneyebilirsin ama bi flort için o kadar ugrasa deger mi sen karar ver
Bence kendine güvenmelisin bu durumdan rahatsızsan spor ve yemene içmene dikkat edebilirsin bence doğruyu söyle kaybedeceksen şimdi kaybet ama doğruyu söylemek en başından daha iyi
Hiç kafa yokmu sende bu zamana kadar telefondamı ilişki kurdun. Gece yatmadan seksi şeyler konuştunuz. Adam şimdi oranı buranı hayal ediyo. Bu zamana kadar görmemesi de ilginç
herkes senin gibi abaza mi sence
At bence en azından görsün seni birakicaksa da bıraksın çok takma
Bırakırsa zaten sevmemistir
Sen zaten söylemişsin kilolu birisiyim diye o da merak ettiğinden istemiştir kesin sen kendine güven ve at o fotoğrafı ama asla senle dalga geçmesine ve seni kırmasına izin verme
Ve ayrıca bırakıyorsa da bıraksın hiç üzülme canını sıkma
Abla uzatıp bağlanma daha fazla kasıntılık yaparsa ayrılırsınız en fazla kilo alınıp verilen bir şey kendine 6 ay versen modelden hallice olursun bunun farkında biriyse zaten takmaz
Bence boydan fotoğraf atmalısın. Seni tam olarak görsün olursa olur olmazsa olmaz. Ayrıca sanal ile gerçek çok farklı. Sanaldan sana deli gibi ilgi gösterse de gerçek aynı olmuyor. Bu dediğimin kilo ile de ilgisi yok.
"Ayı emojisi" gayet başarılı bir anlatım biçimi olmuş 🤦🏻
Peki :(
Yüzünden belli oluyordur kilolu olduğun rahat ol
Bence buluşmaya gitme bile ben 70-75 kilolardayım kilolusun obezsin diyen çok kişi oldu boyum uzun olmasına rağmen sonra dalga geciyolar falan
Bazi erlekler tombis seviyo oldugun gibi acik acik söyle istemiyorsada sadece dis görünüm Icin seninle kaliyorsa zaten.. Yalla Tazziki 😂
sevesi olan her halinle sever takılma fazla böyle şeylere içinde sevgi kırıntısı yoksa istersen dünyanın en güzel kadını ol yine umursamaz
Ya bence bu gibi durumlara düşmemek icin profilinize 1 tane boydan resim birakmalisiniz
Ben sosyal medyada fotoğraf vs paylaşmam maalesef sadece eş dost tanısın diye profil fotoma yüzümü koydum
Ozaman bu durumda mahcup olabilmeyi göze almissin demektir
Doğrusu sadece görüntü için gelecek kimseye kapım açık değil. Ben sadece sevilmek istiyorum. Bu seferlik evet dedim ama bu kaygılar başladı. Daha önce sevgilim de olmamıştı garip hissediyorum
Daha önceki sevgilinde sanaldan degilmis ozaman senin sadece yüzünü biliyor ve fiziginin kotu oldugunu dusunuyorsan bence olarak söylüyorum fizigin yuz guzelliginin onune geçer benimde arkadasim var yuzu guzel olup bedeni kilolu olan ama cok siritmiyor onda sende cok kaygili olma biri olmazsa baska biri olur illa seven biri cikar verdigim nasihata bak ya bizi seven cikiyor sankide konusuyorum bide KAHDJSNZHSKSNS
Aman sevmeyen sevmesin napalım 🥲🥲🥲
Ya akisina birsk gitsin senden daha kilolari var evli nisanli takma kafana ama yine diyorum biyle durumlara dusmek istemiyorsan bence profiline boydan fotoğraf ekle
Eğer seni zaten dış görünüşe göre seviyorsa sevmesin kimse için değişmek zorunda değilsin ki önemli olan iç güzellik diye düşünüyorum
102 kilosun peki boy kaç 1.82 varsa sıkıntı yaratmaz sırıtmaz
Hayır tabiki 1.60 :((((
Bok sırıtmaz benim sevgilimin 1.90 a yakın boyu vardı bal gibide sırıtıyordu
Hahahh
Ee heralde olum Kevin durant 105 kiloydu 208 boy vardı kolay değil öylr
Fazla kilon varsa boyda kurtarmıyo kalçalar çok meydanda oluyor 1.60 san hiç sanşın yok
Biliyorum:(
Bir süre oyala kilo verdikten sonra atarsın şahsen ben öyle yaptım😖
Çok iyi yapmışsın balım inşallah ben de yapabilirim 🥰
Abla boşuna heveslenme erkekler kilolu kadınları sevmezler
:( biliyorum ablacım uzun yıllardır sevilmiyorum
Sen canını sıkma ablam gönlüne göre birini bulursun inşallah ❤️
Teşekkür ederim ablacım 💙🫶 kısmet
Erkekler Kilolu kadınları sevmez mi, kendi adına konuş aq, ben seviyorum ama dışarıda çok laf ediliyor rahatsız olmuyor değilim o kişilerden
Birde ppyede canım isterse kendimi çıplak koyarım sana ne oluyor sende kendini koy dur tahmin edeyim tipin kötü demi 😂
Aynen aynen, polis olsa daha iyi olur, ülkede o kadar sıkıntı varken bizimle uğraşmasın, onun daha önemli işler var
2+1 evde yaşıyor gelmiş burada artistik yapıyor 😂
Aq işi var o kadar boş konuşuyorsun ki hadi evine yavrum
4+1 evime giderim ben sende tek göz evinde yaşamaya devam yoksul 😂 hadi bay 😂
eğer seviyorsa sorun etmemeli eğer sorun ederse doğru kişi değildir.
Gerçekten daha sorun etmeyeni görmedim. Erkekler için her şey dış görünüş
değil kardeşim doğru kişi sorun etmez olduğun gibi sen olduğun için sever.
Doğru kişi... 26 yıldır yok
allah sana doğru insanla karşılaşmayı nasip etsin. nasibimiz olmayanlada yormasın.🌸🤲
Ay Allah razı olsun inşallah senden 💙💙💙
amin cümlemizden kardeşim💜
.🫂💙🤲🏻🙏🏻
Zayıflayabilirsin bir kaç egzersiz yeterli olacaktır ayrıca sen olduğun gibi güzelsin bunu sorun edecek biriyse zaten yanlış kişidir boş ver
İstiyoran, beğeniyorsan olduğun gibi ona görünmelisin. Arzu ettiği gibi olmadığını düşünüyorsan, o zaman kilo ver. Kendini öyle göster diyebilirim...
Abi sen bizim buralardan birilerine benziyorsun.
Lazların olduğu taraflar Çamlıhemşin, pazar, ardeşen, fındıklı, arhavi, hopa.
Evet her şeyi değiştirebilir, ama en azından gerçek olup olmadığını anlarsın. Bu günlerde her kes sahte...
En baştan yanlış düşünüyosun aşkım
Ciddi düşündüğün adam senden boydan fotoğraf istemiş UZAKLAŞTIR ABİİİİ
Ben kocamla tam bir sene kilom yüzünden bulaşanadım 5defa buluştuk zayıflamıştım ozmn hemen evlemdik seven seviyor her türlü
Bence uzatmadan ya doğruyu söyle ya da fotonu at. Uzarsa işin suyu çıkar daha çok üzülürsün
Kilo sevgiye engel değil eğer dış görünüşünden dolayı bitirecekse yol yakınken sende vazgeç
Kendi iyiliğin için hemen doğruyu söyle
Doğruyu söylerim ama ondan sonra soğuk yaparsa çok üzülürüm. Normal ayrılsak sorun değil ama bunun üstüne ayrılırsa üzülürüm
İşte bunu üstüne ayrılırsa kendine iyilik yapmış olursun
🥲🥲 çok doğru
Ben kilolu seviyorum ama şansıma 60 75kg arası kadın çıkıyor
Ben 90kg 100kg üstü olsun istiyom 😄
Keşke seni tanısam, var mı şans?:)
Kesin penisin küçük
Genelde onlar çok kilolu kadın istiyor😂😂
Öylesine biri inan çok yanılıyorsun 😉
yüzünden anlamıştır zaten bırakmadıysa bırakmaz
Konuşmayı kesebilir çünkü fazla kilo iyi bir şey değil vermen gerek
Bence söylemeden direk at sürpriz olsun gerçek düşüncelerini soylesin
Guzzuuum deki ben gorlock teh destroyere benziyorum ama memitolar big yani
İnsanlar kötü yapabilir şişman değilim ama başıma çok geldi
Seni olduğun gibi seven biri lazım. Gönder gitsin fotoyu. Seven adam kusurları görmezden gelip, kendi gözünde güzelleştirir.
Katlamalı oynamıyorsan acar abla 102 nedir
Ne kadar saçma bir yorum
Katlamalı oyun ne anlamadım
101 okey ordan
Okey oynamayı bilmiyorum ki
Yav bir espri yapalım dedik konu nereye geldi, neyse abla hakkında hayırlısı
Ya :( ben bilmiyorum ya okey falan ondan anlamadım kusura bakma
Sağol ablacım
Kac kiloyum dedin
Ooo kilomu verdin
Evet komutanım 🥹🥹
Afferim sana 😘
Şu an kac kilosun
ona hiç zayıf olduğunu söyledin mi
Hayır bilâkis hep şişkoyum tombik sosise benziyorum dedim
gönder belki şişman seviyordur
Haha öylesi de çok denk geldi biliyorum ama bence bu sevmiyor
Tonajlı seviyon mu diye sor ağzını yokla önce
Hm eğer beyinsiz seviyorsa sana yönlendireyim
Somon ekmek mi yemedine ne bu kduruukluk tonajlı karı
Erkekler en ufak şeye takılıyo
Evet halbuki onlarda o kadar takılacak şey var ki
Bu çocuk sana boy kilo sormadı mı skskkzks
Hayırlı adam 🤣🤣🤣🤣
Baya dkskdks
Yoo niye ki
Çocuk ilk defa bir kızla konuşuyor herhalde şansa bak o da sensin çocuk senden sonra gey olsa şaşırmam
Yo çocuk gayet de başarılı bir avukat ve yüzlerce sevgilisi olmuş. Bu çocuk gay olmaz ama bir gay denk gelirse haber veririm seve seve sever seni
Kendin inandın mı bu dediklerine sksmzkK
Allah akıl fikir versin ispat edebilirim istersen
Istemem
O zaman ötme
İnsanlarla doğru konuşmayı öğrenin önce hanımefendi, bir de sözde sevdiğiniz adam avukat, ötme falan ne demek. Kendinize özgüveniniz yok gelmiş burada elaleme laf atıyorsunuz. Önce sen kendine kendini kanıtla da ondan sonra başkalarıyla ilişki yaşa lütfen
Hmmm hanımefendicim demek sizden öğrenicem konuşmayı. Kilom hakkında kendime kendim de eleştiri de bulunurum sorun değil ama terbiyesize haddini bildirebilirim. İsterseniz size de öğreteyim ☺️
Kimseden korkmam canım, ettiğim laflarda da hiç bir kötü söz yok. Gizli üye de değilim, her şeyim açık seçik ortada, kimseden utanacağım bir durumda yok. Senden de öğrenecek bir şeyim yok, sen kendi seviyendekilere eğitim verebilirsin istersen
102 olana kadar nerede aklınız..
Aklımı da yedim...
Obez kızları asla sevmiyorum.
Biz kızlar olarak çok üzüldük...
Kilo verin sıkıntı çıkmaz.
Onlarda senin için ölüp diriliyor
173 boyundayım ve 53 kiloyum Semih git sen bi kaslan aq
Aşırı kasa gerek yok. Sanayide çalışıyorum zaten, beden sağlam.
Ben eski kız arkadaşımdan dolayı kilolu sevmiyorum artık.
Kırmadan ifade etmek de önemli yani eğer sağlık sorunu yoksa herkes mutlu olduğu bedende yaşasın 🥲 ama benim sağlık sorunlarım da var ilk etapta bu 75 e gelmem lazım. Sonrasında zaten çok zayıflamam etli butlu mutlu olmak istiyorum.
Kilonu doğru söyledin mi
Hiç söylemedim kilomu sadece şişkoyum dedim
1 2 ay daha oyala o sürede 10 15 kilo verirsin
İnşallah ya 💙
Gerçeği söyleme bence gerdek gecesi öğrensin
Alay ediyorsun
Yaptıgın cok terbiyesiz
Benim mi :(
Yok sana demedim
Yazana dedim
boş ver kalp kırmak çok kolay artık insanlar için
Arkadaşlar ben sizin görüşlerinizin altına yorum yapıyor muyum? Neden bu kadar taciz ediyorsunuz beni sürekli yorumlarımın altına birileri doluşup bir şeyler yazıyor. Yaptığınız çok terbiyesizce
Ayrıca ben kilosuyla alay da etmedim. Küçümsemedim dalga geçmedim belki bir ilaçtan dolayı kiloludur bilemem. Zaten söylemiş olması gereken bir şeyi söyleyeyim mi diye soru sormuş ben de soruya layık ironik bir cevap yazdım neden saldırıyorsunuz awk
Ben ilk defa cevap verdim cevabınıza daha önce yazmadım ama cevabınız kırıcı geldi belki de ben hassasım bu konuda. Estağfurullah saldırmak ne demek
Keserse kessin bunu dert etme
Keser se kessin. Seven vazgeçmez
At nolucak bee belki öylede sever seni
Çocuğu oyala bir kaç ay sıkı diyet yap
Kesebilir. Pek kabullenilecek bir kilo değil.
Sanaldan sevgili bulmak bu yüzden kötü işte.
Sende zayıfla?
Bırakasın doğruyu soyle
Keşke 102 kilo flörtüm olsa
Zayıflamanı öğrenmek üzdü
Keser evet sen yüz göndermeye devam et :)
Yaşandı ve bitti aslında hiçbir şey başlamadan bitmişti ama neyse
bir şey olmaz benim de kilom var dert etme
Gerçeği söyle yalan söylemekten iyidir
Ne zamana kadar kaçacaksın
Bence kilo verebilirsin birkaç aya ya oyala yani
Belki hoşuna gider
Seni beğenen olduğun gibi beğensin