valla kuzum senin adamdan hoşlanasın yokmuş oke dona takılmanı bile anlarım da dürüm ısmarlamışsa nolmuş şu an nişanlı olduğum adamla soğanlı sucuk ekmek yioduk biz :D şimdilerde açılan beline gizlice tesisatçı hüseyin usta yazdırmayı planlıyorum :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılya of adam bir gün sana kalkıp dese külot rengini beğenmedim ayrılalım hoşuna gider mi sdbmfg çok saçmalıyorsun bence alttarafı ucundan bir boxer görmüşsün yani soğuyacak bişey yok. söyle slip giysin :D:D
31 Yorumla
Soran+1 yılkanka benim külot rengimi nerden görsün ya. normal olanı görmemiş olması zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılo da şimdi anlatıyodur, bugün hatuna çaktırmadan donumu gösterdim diye..
186 Yorumla
Soran+1 yıl:):)))) ilk buluşmamızdı bee
- +1 yıl
@topluiğne kendi mallıklarımdan biliyorum sanırım :)
soran, daha ilk buluşmaysa enişte çok çapkın :)
Soran+1 yılyok ya değil
+1 yılwww.gopixpic.com/.../ bunlardan hangisiydi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tavuk dürüm konusuna birşey diyemem. Bir simidi paylaştığımız da oldu.
Beyaz boxer a gelince. Beyaz var beyaz var, boxer var boxer var. Ben özen gösteririm beyazın bile bir özelliği vardır düz anlamsız birşey giymem. Şu var ki ondan başka kimse görmez.
Ters bir durum ama soğuma sebebi teşkil etmez.
Sen ondan hoşlanmamışsın belli ki.20 Yorumla
+1 yılbenimde baksırıma çok bakıyorlar arkadaşlarım görünce kanka baksırın çok güzelmiş yeşil diyorlar diğer akıllı arkadaşlarım çınar donun açılmış diyorlar çok normal bir şey her renk baksırım var benimde örneğin ben sevgilimle dışardaykende görünüyor sarılırken canım donun açılmış diyor ama soğumuyor hatta bana geçen gün kendi eliyle boxer ondan soğumamalısın arkadaşımı kovalıyordum bir gün düştüm yere koskoca meydanda açıldı her tarafım herkes bana baktı gene bir şey olmadı (o gün çok fena büyük açılmıştı rengide mordu:) ) arkadaşlarımınkide çok açılıyor her gün bir arkadaşım var hala tutku giyior:)
00 Yorumla
+1 yılKIZLAR BÖYLE ABİ TAVUK DÜRÜM ISMARLARSIN İTİCİ OLURSUN
bir simit alıp 2 ye bölüp paylaştırsan senden romantiği yok :)))
boxer konusuna gelince sevgilini boxerine göremi yargılıyosun benim boxerim çok güzel çok güzel yemeklerde yiyebiliriz hadi çıkalım Kardeşim bak önemli olan karakteri efendiliği saygısı 4,4 biri olsa seni hergün biriyle aldatsa hoşuna gider mi?10 Yorumlabozer yüzünden sogduysan sen onu baska bişey icin sevmişin sanırım bir insan sevdiginden kolay kolay sogmaz en nefret ettigi seyleride yapsa sevdigi kişi yaptıgı icin nefret duygusu yaratmaz yanlıs kişiylesin demekki gercekden sevmemişsin otur ilişkini tekrardan bir degerlendir
20 Yorumla
+1 yılGerçekten sevip aşık olsaydın o beyaz donu itici değil çekici bile gelirdi.
O tavuk dürüm de hayatında yediğin en güzel yemek olurdu en azından onunla yediğin için o tavuk dürüm bile değerli gelirdi.51 Yorumla- +1 yıl
helall
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Osuruktan teyyare
Selam soyle o yare
Yarin disi agrimis
Var bildigim bir care
Markali bir don ve pahali bir yemek olmadigi icin sogumussun.22 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok. tavuk dürümü ben dedim. ayarlarımda bir sorun varmış demekki dengem şaşmış başka bir açklaması olamaz
- +1 yıl
tavuk dürümü sen teklif ettiysen neden sorun ettin ki yediğiniz yemeği.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne olmus yani anlamadım ben? Hiç g*t görmedin mi? Tavuk durum olayi kadar sacma bir olay var midir ya simdi de bu çıktı. Ne zengin erkek meraklisiymissiniz ya..
22 Yorumla- +1 yıl
adamsın
+1 yılsaçma değil tabi. bazı erkekler bir boxer giyiyor boxer tarihinde öyle iğrenç bir çamaşır yok.. haklısın bende de olmuştu bir kıza karşı üzülme yalnız değilsin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılya da orana burana dikkat et. üstüne kısa bişi giyme ne biliym. bayanlar değil erkekler de buna dikkat etmeli
- +1 yıl
aynen doğru estetik bayanlara yakışıyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kırmızı ya da espirili boxerla görsem sogurum herhalde :D ohoo ben sevgilimin eski apaci hallerini gördüm herseyde böyle soguyup ayrilirsaniz isiniz var ben mesela erkek ayagi gordummu tiksinirdim sogurdum erkek sonucta terler terden tiksinirdim şimdi sevdigimden hiç tiksinmiyorum hatta terli bile öpüyorum :D
10 Yorumla
+1 yılsen kendine sebep arıyosun bence? bunun renkle menkle alakası yok. çocuğu seviyosan görmezden gelirsin. çocukta istemezdi herhalde böyle bişey olmasını güzelim (: çocuğu sevmiyorsun, hoşlanmıyorsun bile bu da sebebi üstüne.
00 YorumlaSacmaligin dibine vurmussun kardesim nedir bu cabalar xper puani kazanmak degilmi? Onun yerine git bol bol gorus yaz ama lutfen gorus yaparkende sacmalama.
11 Yorumla- +1 yıl
yapıstır...
+1 yılsen manyakmısın? tavuk dürüm yedik diye niye ilişki yürümesin ne sanıyonuz kendinizi italyan restoranınamı götürseydi çocuk
30 Yorumla
+1 yılBence de uzak dur çocuğa yazık sonucta. Baban evinde hergün mantar soslu bonfile yiyordun zaten embesil. bir bitmediniz bitseydiniz kuşak bir kurtulsaydi ergenlerden artık
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahah cok iyi yorum tebrikler
bence sende bir tuhaflık var olabılır ınsanlık hali sonucta baska bırsey vardır sende onu sana karsı sogutan
00 Yorumlayo canım küçük detay fılan dgıl valla biz adam akıllı dikkat ediyorsak onlarda etmeli otobüste şurda burada çok kotu görünüyor öyle donu görünen adamı bn yalnıca eğreti olarak kullanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkalpli don mu bekliyodun :D sen bundan soğuyosan senin işin zor. sen böle seçici olursan evde kalırsın. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa aslında çok saçma da... püff beyaz demişsin :D ki mantıklı, ben spor ayakkabı giymişsem bile kötü görünmesin diye beyaz çorap giymem, insan böyle şeylere dikkat eder ya. haklısın galiba.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:))) bence de bir haklılık payım var:(tamam bazen ben de rüküş olabilirim belki falan ama ne biliym ya
Cevap sahibi+1 yılbenim belim açılmıyorsa da onunki de açılmayacak o ne öyle tesisatçı çatalı gibi sdfghjk
Soran+1 yılya nolur hatırlatma. küçükken bunun travmasını yaşadım zaten hep onun etkisi
Cevap sahibi+1 yılhahahah tesisatçı was here :D
bir boxerı göstereyim demiştir hatuna renginide özenle falan ayarlamıştır. eğer hoşuna giderse ikincide penisi yeşile boyayıp salatalık diye gösterebilir haha :)
10 Yorumlabir erkek olarak midem bulanıyor yollarda eğilen birini görünce, senin durumu bilemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahım çatal matal... tövbe sittin sene mide bulantım geçmezdi
Bence saçma.. renk ne alaka? kaza eseri açılmış yani bunlar insanlık hali
013 Yorumla
Soran+1 yılaçılmasa iyiydi. niye kısacık bişey giyiyo ki. giymemeli dikkat etmeli.
Soran+1 yılişte ben bu görevi benimseyecek aşamaya gelmedim. hiçbir zaman da geliceğimi sanmam
Soran+1 yılya hoşlanmadım sanırım. ben de bunu düşünüyorum. yani hoşlansaydım böyle olmazdı:'( çok iyi ilgili, sevecen biri. allahtan belamı mı istiyorumben ya
Soran+1 yılsanırım.
Soran+1 yılhem de burdan biri
Soran+1 yılgönül verdim diyemem. ama ilgimi çekiyor.
Soran+1 yılartık çoook geç inan
+1 yılBeyaz boxer mı çok itici. İnsan Calvin Klein giyer ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılofff siyah olsun razıydım ya
- +1 yıl
Bence özel bir günde ona güzel bir boxer hediye et.
Soran+1 yılgitsin kendi alsın yahu. o kadar ilişkimiz ileri seviye değil
+1 yılSeni gidi maymun iştahlı.
galeri4.uludagsozluk.com/.../...l%C4%B1_174079.jpg10 Yorumla
+1 yılYok artık kardeşim ya :D sen hiç tatile gitmiyosun heralde milletin her yeri açık orda görünce normal günlük hayatta görünce anormal mi ya ni? İç çamaşırını görmek çok mu anormal? Ne var ki bunda doğal bişey iç camaşırı her insan giyer.
00 Yorumlayok valla bende sogurdum oysa ki bir gariplik yok ama yine de sogurdum kendimi biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılişte ben:(soğudum
+1 yılsaçmalama bacım ya.. maksimum 24 yaşındasın sevgilinde o yaşlardadır boğazda ıstakoz mu yicektiniz.. boxer konusuna gelince kendi tercihi sen niye karışıyorsun ki beğenmediysen beğenme sus..
00 Yorumla
+1 yıldonuna kadar karışacak mısınız ya adamın. oyuncağınız mıyız biz sizin. bu tür şeylerden soğuyacaksan zaten hiç başlamayın
26 Yorumla
Soran+1 yılbence başlı başına soğuma sebebi. özeli bu onun. ben de istemeden özeline şahit oldum. hem bu rahatsız edici hem de işte öyle...
- +1 yıl
bak ağzınla diyorsun istemeden. onun da sanmıyorum isteyerek böyle bir şey yapmış olacağını
Soran+1 yılama dikkat edebilirdi işte soğumak da elimde olan bir şey değil ki
- +1 yıl
her şeyi sorun haline getirmekte üstünüze yok
Soran+1 yılinsancıl biriydim ben ya insanlık hali diyemiyorum napıym
- +1 yıl
ne diyim yani, o zaman başlama ilişkiye. sonradan da pişman olma
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Boxer'ını görünce soğuyan insan malum yeri görünce ne yapar kim bilir. Ah Türk kızları yok mu. :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gotunu bile görüyorum yoo kötü bsy değil yenisinz ondandr :) :) :) :) ilk bende çok huylandm onun yerine utanmstm :)
04 Yorumla
Soran+1 yılutanmadım. bişey hissetmedim. sadece hoşuma gitmedi bunu biliyorum. görünce kafamı çevirdim hemen anlık bişeydi
Cevap sahibi+1 yılEvet normal ya bdha olmaz heralde rahatsız olursan söyle dikkat etsn
Soran+1 yılonun kendini bilmesi lazım. valla kalktı beli açılınca, yürüşüne bakıcaktım daha da kafamı çevirip de bakmadım o andan sonra düşün:))
Cevap sahibi+1 yıl:) anlıyorum anılar canlandı :):) erkekler dikkat etmez dyorum ya bnde çok gördüm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılboxerın altındakini görsen naparmışsın çok merak ediyorum :D şaka bir yana olur arada öyle şeyler unutulur zamanla merak etme anormal değil :)
21 Yorumla- +1 yıl
asdlkasjdsd
Yarın oburgun çakışacan ozaman ne yapacan üstündenmi atacan
00 Yorumla
+1 yılBen siyah giyiyorum allahtan :D takıntılı birisin demekki takıntılı insanlar en ufak şeyden bile sogur bidaha da olmaz yani
02 Yorumla
Soran+1 yılya beyaz nedir arkadaş. siyah giy koyu giy. beyaz lastikli kısmı da gri. valla itici
- +1 yıl
Bende sevmiyorum öyle siyah iyidir :D
+1 yılErkek adam veyaz boxer mı giyer.
Kız gibi belmi gösterir.
Valla sogulacak kadar var. Birde kış günü nasıl gösterebildi merqk ettim :)00 Yorumla
+1 yılYa çok saçma ama görmüşsen gördün ne var bunda? Hiç giymemesinden iyidir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya itici geldi işte elimde değil naıym
Yaaaaaaaa ya sen baxserın içinii düşünüyon bence yoksa bu kadar takmazdın
00 Yorumlaboxeri gördüm soğudum yemek falan bu kadar saçma soruları sormak nedir ya :D takılma bunlara sen karakteri düzgün olsun yeter ki gerisi hallolur.
00 Yorumla
+1 yılBen söylüyorum iç çamaşırı giymeyin beyler diye (: dinleyen yok.
08 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi uzun şeyler giyin ne öyle bel açılması falan
- +1 yıl
biz size tam ölçülü kilot giyin diyor muyuz? el kadar iç çamaşırları alıyorsunuz (: biz size karışmıyoruz sizde bize karışmayın.
Soran+1 yılsiz görseniz bayram ediyosunuz gerçi biz etmiyoruz sorun burada
- +1 yıl
Ucuz bayramları kutlamıyorum ben (:
Soran+1 yılvaaay aferin sana da istisnalar kaide meselesi
- +1 yıl
O halde sende çocuğu bozma (: istisnalı ol, kaydeler senin içinde geçerli olsun.
Soran+1 yıloffff
- +1 yıl
((: sıkılma, keyfine bak.
+1 yılSende şu bir ara tavuk durum tavuk doner ısmarlayacaksan ne ısın var kızlarla dıyen kız gıbısın :D
00 Yorumla
+1 yılNolacakki beyazsa anlamadim
Millet tahrik olur manitasinin camasirini gorunce buda sogumus00 YorumlaNe var bunda eğer anormal bir boxer değilse sıkıntı yok yani :D
00 Yorumla
+1 yılSiyah ve gri giyerim. Kızlar böyle mi düşünüyo ya. Hiç mi giymeyek napak. Benide aydınlatn :)
00 Yorumla
+1 yılBabanın kilodunu görsen babalıktan reddersin artık 😆😆😆😆
00 YorumlaAllahtan zikini göstermemiş :)))
40 Yorumla
+1 yılbeyaz paçalı don olmadığına dua et :D
03 Yorumla
Soran+1 yılya allah onu napmasın. zevksiz insan siyah miyah giyer
- +1 yıl
küçük detaylara takılıyosun :))
Soran+1 yılheralde sebep arıyorum kendime:(
+1 yılBoxer değilde paçalı don olmasın o :)
04 Yorumla
Soran+1 yıllastikli kısmı griydi:((((
- +1 yıl
Kirli olduğu için gri gibi görmüş olmayasın :)
Soran+1 yılya iğrençsiiiiin sus beeeee
- +1 yıl
:) beyaz dön işi zor zanaat :)
Erkeksi hayvanın yorum jsnjdjd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Başka derdin kalmadı adamın donuna mı taktın :)))
10 YorumlaDeli ya cok güldüm :)))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıloff siz kizlar yokmusunuz.. malesef varsiniz
00 Yorumla iyi ki boxer'sız görmemişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılçatal kaşık bıçak. bayılırdım heralde orda
+1 yılsen kız oldugna emınmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılçok eminim:(
- +1 yıl
://
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam arzulardım o an sevgilimi :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavuk dürüm hımmmm cok romantiik.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çooook
+1 yılbence sende gariplik var
00 Yorumla
+1 yılHemde ilk görüşmede valla sıkıntılı bir durum
00 YorumlaDua et baska seyler gormemissin
00 Yorumla
+1 yılslip giyseymiş daha iyiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne yaa ne güldüm ama =)
00 Yorumlabence de vahim bir durum
00 Yorumlabunu ona söylemelisin siyah giysin
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik beli açılmış :)
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih