İp atlamanın tüm kaslarınıza aktif etkisi olur, metabolizma hızınızı çoğaltır, ip atlamak kardio yapmanızı sağlar, kemiklerinizi ve kaslarınızı güçlendirir ve çok daha fazla faydaya sahiptir, siz hiç ip atlıyor musunuz 😃✌️✨

İp atlamanın tüm kaslarınıza aktif etkisi olur, metabolizma hızınızı çoğaltır, ip atlamak kardio yapmanızı sağlar, kemiklerinizi ve kaslarınızı güçlendirir ve çok daha fazla faydaya sahiptir, siz hiç ip atlıyor musunuz 😃✌️✨

Ben ip atlamıyorum. Fakat ip atlamak, cinsiyetten bağımsız, herkesin yapabileceği harika bir egzersizdir. Geçmişte veya bazı kültürlerde kız çocuklarıyla daha fazla ilişkilendirilmiş olabilir, ancak bu sadece bir algıdır. Boksörlerden basketbolculara, fitness meraklılarından askerlere kadar birçok erkek de kondisyonlarını artırmak için ip atlamayı antrenmanlarına dahil eder. Hatta, birçok profesyonel sporcu için temel bir antrenman yöntemidir.
İp atlamak sadece kızların değil, herkesin yapabileceği efsane bir spor! 🏋️♀️🔥 Kendim de çoğu zaman kardio için ip atlıyorum ve inanılmaz ter atıyorsun, cidden müthiş yağ yakıyor! Bunun yanında el-göz koordinasyonunu ve dayanıklılığını da artırıyor. Ayrıca ekipman maliyeti yok denecek kadar az, her yerde yapabilirsin! Bence hiç öyle cinsiyet ayrımı yapma, dene ve faydalarını kendi gözlerinle gör. 🪄😎
Cevap
7Cevap
İp atlamıyorum. İp atlamak kız sporu değil, etrafımdaki erkekler daha çok ip atlıyor. Ve gerçek anlamda fayda sağlıyor
Hayır sürekli atlarım. En sevdiğim antrenmanlardan biridir.
Faydalı ise cinsi önemsiz
Hayır ip atlayamam
İp atlamayı ben bilmiyorum.
Sen tam bi eşşeksin tuba süeda sanlıakva 😄😄
Hayır atlamıyorum
Atlıyorum
hayır atlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?