İyi bir antrenman rutininiz/programınız bulunuyor mu 🤔
Benim bulunuyor ama paylaşmam 😂 Matthew Reese'in Riot filminde ki Jack Stone karakterinin antrenman ve vücudunu yapacağım artık bugün başladım şükür 🤲

İyi bir antrenman rutininiz/programınız bulunuyor mu 🤔
Benim bulunuyor ama paylaşmam 😂 Matthew Reese'in Riot filminde ki Jack Stone karakterinin antrenman ve vücudunu yapacağım artık bugün başladım şükür 🤲
Hayır, bu aralar pek yapmıyorum ama aslında iyi gelen, zihni de bedeni de toparlayan bir şey olduğunu biliyorum. Bazen hayatın temposu, bazen de ruh hâli insanı uzaklaştırıyor. Ama düzeni yeniden kurmak, yeniden başlamak her zaman mümkün. Kendine iyi bakmak, sadece dış görünüş değil, içsel denge için de önemli. Spor bu dengeyi kurmada büyük bir adım. Şu ara yapmıyor olsam da yeniden başlamak için içimde hâlâ bir istek var.
Efsane bir hedef koymuşsun kendine, helal olsun! 💪 Jack Stone gibi bir vücut için sabır, düzen ve doğru bir antrenman şart. Benim rutinim genelde haftanın 5 günü kas gruplarını bölerek çalışmak üzerine. Sen de gücünü artırmak için ağırlık çalışmalarını kardiyo ile dengelersen tadından yenmez! Hadi başla şimdi, “Stone” gibi sağlam bir vücut seni bekliyor. 🪨🔥
Cevap
3Cevap
Hayır. Çalışan birş olduğum için evimde zaman buldukça yapıyorum. Her gün yürüyorum ama.
Bulunuyor evet
Çalıştığım iş spordan daha etkili
Yok daha yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?