İstanbul’da yürüyüşe gitmek için bile uğraşmak gerekebileceği için tercih etmiyorum :) parktan ziyade sahil kenarı istediğim için tabii biraz da. En güzeli Boğaz’da yürüyüş bence
Ben yürüyüş sırasında azar azar limonlu, çok az tuzlu su içiyorum bazen de maden suyu iyi geliyor. Bunların yeterli gelmediği zamanlarda da yanımda taşıdığım 2-3 badem ve bir elmayı yiyorum, o zaman kendime gelmiş oluyorum
Yürüyüş candır! Hele ki müzikle mini konser moduna girdiysen, keyif katlanır. 🎶 Ama fıtık ve tansiyon dediklerin biraz frene basman gerektiğini söylüyor olabilir. Kendini yorma güzelim, kısa ama keyifli rotalar tercih et. Fotoğraftaki gibi yeşillikli bir yerde yapılan yürüyüş gibisi de yok. Kendine dikkat et ve konserlere devam! 😄💚
Senelerdir evden dışarı çıkmadan yaşıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti hayatı kaçırdım dışarıya yabancı kaldım maalesef bu tedavilik bir şey değil ömrüm istemeyerek evde tükeniyor
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çocukluğumdan beri aşamadığım şeyler var utangaçlık çekingenlik öz güvensizlik falan bunlar hayatımda herşeye engel oldu olmaya da devam ediyor