Kişilik & Karakter Yürüyüş yapmayı sever misiniz? neskrgz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yürüyüş yapmaktan hoşlanan aşkolar kendilerini belli edebilirmi Yürüyüş yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet çok severim ve hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Yapmadığım zaman da evde alternatif sporlarım var onu uygularım. 1 0 Yorumla
edax21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Severim yürümeyi. Kapalı bir havada yürümek daha güzeldir ama. 2 0 Yorumla
melisaM34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Bayılırım. Özellikle yağmurlu havalarda mutlaka çıkarım 1 0 Yorumla
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl yürümekten nefret ederim eğer yanımda bir gacı yoksa tabi 1 0 Yorumla
induklenmiskavun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Genel olarak bir yere gitme hedefim olmadan yürümüyorum. Nadiren dağ evine gittiğimde 1 saatlik sakin bir yürüyüş yaparım. Yılda 1-2 falandır bu da. 0 0 Yorumla
TuranReisCevaplıyor Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl vallahi senin arkana takılıp abaza yürüyüşü yapıcak çok 0 1 Yorumla neskrgz +1 yıl Onu sormamıştım ama haklsn bişey diyemem Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Severim ama senin gibi birini yolda görsem moralim bozulur bu ne lan. :D 0 1 Yorumla neskrgz +1 yıl Ne alaka Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl hergun en az 14.461 adım atıyorum cunkı calısıyorum :D 1 0 Yorumla
ichbinbirol Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl mecbur kalmadıkça yürümem hayatımda hiç koşmadım 1 1 Yorumla neskrgz +1 yıl Yürümek güzeldir Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Tekerlekli sandalyem ile evet 1 3 Yorumla neskrgz +1 yıl Aşko seninde ayakların sandalyen sonuçta oda bı ayak oluyo sana sandalyesi olmıyan çok insan tanıyorum Yorumla candeveci3434 +1 yıl Yatağa bağımlı halde olanlar da var buna da şükür Yorumla neskrgz +1 yıl Aynen öyle 😊😘 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Akşam üstü takar kulaklığı 1 saat yürürüm güzel oluyor 1 0 Yorumla
Sdftrend2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sevmem ama sırf hareket olsun diye yapiyoz 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tek sevmem ama arkadaş falan olursa yürürüz 1 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Yasaklar bitse de yürüsek 1 0 Yorumla
Cananbuse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet sen 1 1 Yorumla neskrgz +1 yıl Evett Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. pek sevmem sıkılıyorum ya 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Ne güzel bir yer orası 🏖️🏖️ 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğim insanla yürümeyi daha çok severim 🙂👍🏻 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Birlikte olursa severim 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Düz yerde evet. Ama engebeli yerlerde hayır 1 0 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece güzel oluyor 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok fazla 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Rüyamda bile yürürüm 1 0 Yorumla
AnkaLiderit123 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Aşko ne demek? 0 2 Yorumla neskrgz +1 yıl Bir samimi hitap cümlesi gibi Yorumla AnkaLiderit123 +1 yıl Anladım Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. pek sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Evet çok severim ve hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Yapmadığım zaman da evde alternatif sporlarım var onu uygularım.
Severim yürümeyi. Kapalı bir havada yürümek daha güzeldir ama.
Bayılırım. Özellikle yağmurlu havalarda mutlaka çıkarım
yürümekten nefret ederim eğer yanımda bir gacı yoksa tabi
Genel olarak bir yere gitme hedefim olmadan yürümüyorum. Nadiren dağ evine gittiğimde 1 saatlik sakin bir yürüyüş yaparım. Yılda 1-2 falandır bu da.
vallahi senin arkana takılıp abaza yürüyüşü yapıcak çok
Onu sormamıştım ama haklsn bişey diyemem
Severim ama senin gibi birini yolda görsem moralim bozulur bu ne lan. :D
Ne alaka
hergun en az 14.461 adım atıyorum cunkı calısıyorum :D
mecbur kalmadıkça yürümem hayatımda hiç koşmadım
Yürümek güzeldir
Tekerlekli sandalyem ile evet
Aşko seninde ayakların sandalyen sonuçta oda bı ayak oluyo sana sandalyesi olmıyan çok insan tanıyorum
Yatağa bağımlı halde olanlar da var buna da şükür
Aynen öyle 😊😘
Akşam üstü takar kulaklığı 1 saat yürürüm güzel oluyor
Sevmem ama sırf hareket olsun diye yapiyoz
Severim ama ne zamandır yapmıyorum.
Doğa yürüyüşünü severim.
özellikle yağmurlu havalarda yürümeye
Hergün bir saat yürürüm.
Yanıma biri varsa saatlerce yürürüm
Tek sevmem ama arkadaş falan olursa yürürüz
Yasaklar bitse de yürüsek
Motorla gezmeyi daha çok tercih ederim