AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
Beşiktaş'lıyım Ama Haginin Alexle Kıyaslanması Çok Saçma. Tabikide Hagi.
Hagi tabiki o yıllarda izleyen anlar GALATASARAY ın ne oldugunu
Koyu fenerlym ama hagi daha iyi gbi. Alexte ondan asa kalmaz ama
eski jenerasyonlardan hagi. yeni jenerasyonlardan alex
Bunu burada kiyaslayabilenlerin futboldan ne kadar uzak oldugu bariz
istatistikler haginin alexin yarısı olmadığını gösteriyor neyin tribi hala bu?
Hangi istatistik?
Keşke alex haginin sol bacagi olabilse
krize girmiş kıskançlıktan alex gibi bir futbolcunuz asla olamıcak :) hem çok iyi hem çok düzgün karakterli siz hagi gibi size hırsız diyenlere layıksınız :) https://i.hizliresim.com/EVJWzv.jpg
26 maç eksiğiyle 62 gol 57 asist Alex 26 maç fazlasıyla 59 gol 51 asist hagi haginin kattıkları galatasaraya alexin fenerbahçaye kattıklarının çeyreği bile değildir https://hizliresim.com/upload.php
Alex boş gol attı da ne yaptı hagi 4 sene üst üste şampiyon yaptı üstüne uefa kupasını ve süper kupayı kazandır dı.
Alex fenerbahçe den kovuldu :)
en azından giderken yarı türk olarak gidiyorum dedi ayrıldığı takımın taraftarına hırsızsınız siz telefonumu çaldınız demedi :)))
alex geldiği ilk sene daha şampiyonluk tattı 1 yıl sonra 100. yılınızda şampiyonluk tattı 2 yıl sonra 100. yılımızda şampiyonluk tattı şampiyonlar liginde çeyrek final tattı :) kadıköyde her sene koyuşumuzu tattı :) o kümeye oynadığınız 2011 sezonunu gördü baktı bu ligde rakip yok gitti adam :D 12. cimi olduydunuz kaçıncı oldunuz hatırlamıom bir 40-50 puan fark vardı aramızda :D bu arada önemli olan bireysel olarak ne kattığı canım :) istatistiklerde diyorki 26 maç eksiğiyle bile 2 ye katladı alex 5 sezon olarak değerlendirirsek 2 oyuncunun maç olarak değerlendirsek zaten 30-40 gol 20-30 asist önde :)
bu arada 4. cü yıldızı taktığımızda kadıköydede çaktığımızda hayata küsersiniz artık :)
Sen beni galatasaray lı olarak yazmışsın ama ben takım tutmuyorum :)
üstüne alınmana gerek yok o zaman :D istatistikler yalan söylemez Alex hagiden 2 kat daha iyi :)
Futbol matematik istatistik değildir. Dediklerin sayısal veriler konusunda doğrusun. Büyük futbolcu olmak küçük takımlara şov yapmak değildir kardeşim. Alex büyük futbolcuydu ama küçük takımların korkulu rüyasıydı. İstatiski olarak Aragones çok başarılı teknik direktördü. Guiza da İspanya Gol kralıydı. Yukarıda bir arkadaş dünya en iyi futbolcular sıralamasında seçilen futbolcular arasında Hagi'nin sırasını belirtmiş bir göz at derim. En son baktığımda Alex yoktu :) @neolmuş
Bir yıldızla bir gezegen kıyaslanamaz :) tabiki hagı :)
Tesekkur ederim.
Hagi bir dünya efsanesi
Alex bir kadıköy efsanesi
On kere de bin kere de hagi
Haginin
Atttigi gollerden bir tane alex ataydi alex derdim
Karpatların marodona sı bir dünya efsanesi gheorge hagi
Tabiki hagi:)
Hagi tabi ki bence tartışılacak konu bile değil bu :))
Ama hala tartışanlar var
Onlar yediremediklerinden kendilerine :)
Biri karpatlarin maradonasi biri ise futbolu fizigiyle degil tamamen zekasiyla oynayan ayri bir yetenek.
Biri dünya efsanesi
Biri Türkiye de iyi işler yapmış iyi bir oyuncu
hagi mi zidane mı falan olsa düşünülürde alex ne a m k
Alex kendisi bile Hagi benden daha iyi dedigine gore fazla diyecek bir soz yok.
adamın sahadaki varlığı , sadece duruşu bile insana güven verirdi. karizması desen kim etkilenmez. hagi
Sorulacak sorumu bu hagi mi o kim beeeeeeeeeeeee.. kıyaslanamaz yanyana getirilemez sözü bile edilemez alex in kranpon çivisi bile olamayacak adamlarla alex in sözü edilemez... alex mi c. ronaldo mu deseniz bile düşünülür...
Tartışılmaz bile bunu kıyaslayan gerzeklerde akıl yok alex haginin orta bacağı bile olamaz bırak sol bacağını...
ıkısıde tartısılmaz cok ıyı futbolculardı ama hagı bı tık onde gıbı avrupada bı baskadır hagı tarafsız ve ıstanbul takımlarını desteklemeden verıyorum bu cevabı
Alex mi Hagi mi ona karar verecek biz değiliz ama sende Alex'i iyice itin gö (z) üne sokup çıkartmışsın yani olmamış
Tarafsız düşünün demişsin ama tarafsız bir soru olmamış:)
Ben Gs ya da Fli degilim. Bildigim bir sey var Hagi icin Karpalarin Maradonasi derlerdi :))
böyle bir soru söz konusu bile olamaz hagii tartışılmaz
ikiside topçunun kralıdır ama en iyisini yazmamışşsın emre belezoğlu:)))))))))))))))))))))
Hami Mandıralı...))
Her İki Bacakta Mükemmel Çalışıyo...
dünyanın En Hızlı Şutu 269 km...
Yeniler Hagiyi pek hatırlamaz. Hagi gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu Türkiye'nin. kıyaslama bile yanlış. Bu arada Beşiktaşlıyım.
Hagi iyi. Sol bacağıda iyi.
Lakin bir Alex değil !
Hagiyi izlemedigin için böyle düşünüyorsun.
Hagi bir dünya efsanesi
iyi de bunlar farklı dönemlerin oyuncuları. olmaz bu karşılaştırma söliyim ben sana.
Alex de barçada madrid de oynasaydı futbol kariyerinde bu soruyu ozaman tartışırdık
Kızlar futboldan anlamıyor. Alex istatistiklere göre kat kat daha iyi hagi de real ve barça yapıp ikisindende kovulunxa bebeler büyük topçu sanıyor
Karpatların Maradonası tabikii Hagi World Soccer tarafından Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 25. futbolcusu seçilmiştir... söylenecek soz yok...
Hagi.
Kesinlikle hagi
tabiki tartışmasız
kralalex
@gızlıkullanıcı112 I Love Hagi
HAGI . Adamda tecrübe var.
Hagi ama Alex de kral hani
Alex türkiye de çok güzel işler yapmış süper bir oyuncu
Hagi ise bir dünya efsanesi.
...
https://hizliresim.com/1YVBr5
Sacma ben kiyaslamam Hagiye haksızlık olur
Bu kıyaslama dünya futboluna ayıptır
Bu soruya Alex diyenin futbol bilgisi sıfırdır.
Kesinlikle öyle
Kariyerde Hagi takıma katkıda Alex
Bence takım başarısın da da hagi.
Hagi galatasatay la uefa kupası kazandı o kupada katkısı çok fazlaydı
Adamlıkta da bir Beşiktaşlı olarak Alex derim.
İstatistikler ortada sadece UEFA kupası ile sınırlandırmak yanlış
Hagi Türkiye'de 5 sene oynadı, Alex mübarek 9 sene falan. Bu süre içinde Hagi 4 kez Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve UEFA şampiyonluğu yaşadı. Alex de eşit şampiyonluk yaşadı. Kaldı ki 1 şampiyonluk hala muallak (2010-2011 sezonu). İstatistik bu şekilde değerlendirilmeli.
4 sene üst üste şampiyon oldu galatasaray. Hagi olmasaydı o şampiyonlukların kazanılmiyacagını düşünüyorum . Eger hagi Galatasaray da 3-4 sene daha oynasaydı istatistik olarak alex i geçer di.
Futbol yetenegi olarak zaten alex ile hagi yi hiçbir şekilde kıyaslıyamayız.
Bu benim görüşüm.
Amatör kümede bir futbolcu var her sene 32 gol atıyor istatistiklere göre o daha iyi bir futbolcu biliyor musun :D @başbelası1kadın
Alex kim sahi :fddd
bide Hagi ile karşılaştırmışsın
ikiside ülkemize gelmiş en iyi solaklardan bence ikiside ayrım yok
Ikiside tartismaya kapali kisiler bence her yonleriyle. bizi boyle zor durumda birakmma :D
Hagi !
Hagi
Beşiktaşlıyım alex diyorum..
Neden? Yetenek olarak mı kıyasladın kariyer olarak mı yoksa türkiyede yaptıgı işlerimi kıyasladın da alex dedin
iki Side Türkiye de başarılı olmuş iyi futbolcular dı.. ama Türkiye başarısı alex in daha iyi diye düşünüyorum.. hangi nın de Avrupa'da pek abartı bır başarısı yok..
Real Madrid , Barcelona da oynadı
Fifa tarafın dan yılın futbolcusu seçildi
Romanya tarihinin en çok gol atan futbolcusu
Galatasaray da 4 sene üst üst te şampiyon olup üstüne uefa ve süper kupayı kazandı.
Fifa tarafından gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcu arasın da gösteriliyor.
Realmadrıd ve Barselona'da çok iyi bir karıyeri yok.. Romanya milli Takım'ında çok başarılıydı kabul.. real ve Barça da ıkışer sezon oynadı ne bir şampiyonluk GÖRDÜ nede bır kupa.. ben real ve Barca nın bir sene sampıyon olmazsa ikinci sene sampıyon olmadığı zamanı görmedim..
Sonuçta fifa tarafın dan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcusu arasın da gösterilmiş bir dünya efsanesi
Tarafsizim ve tabiki hagi
Kesinlikle
Hagi dünya yıldızı alex fenerin yıldızı
Alex i kendi ülkesı olan brezilya da bile tanıyan yok alex efsanesi türkiye ile sınırlı.
Hagi tabiki adam nerelerde oynamıs
Alex in türkiye dışın da büyük bir başarısı yok.
Hagi Real Madrid , Barcelona gibi takımlar da oynamış bir dünya efsanesi. Ama alex le kıyaslayanlar var
ikiside ıyı futbolcu ama ALEX
:D sana katılıyorm soran
hagiyi bu kadar büyük yapan ne sizin gözünüzde
Kariyer i , yetenegi , profosyonelligi , bir dünya efsanesi oluşu
kariyerinde ne var? dünya efsanesi olacak ne yaptı?
Real Madrid , Barcelona da oynadı
Futbolculuk dönemin de fifa tarafın dan yılın futbolcusu seçildi.
Fifa tarafın dan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcusu arasın da gösteriliyor
Bütün dünya da Karpatların marodonası diye tanınıyor.
Galatasarayı 4 sene üst üste şampiyon yapıp üstüne uefa ve süper kupa kazandır dı
Alex in ülkesi olan brezilya ya gidip hagi mi alex mi diye sorarsan sana gülerler ve tabiki hagi derler
Alex i ülkesin de bile kimse tanımıyor
Hagi yi dünyada ki bütün futbol izleyicileri tanıyor.
Hagi bir dünya efsanesi
Alex bir kadıköy efsanesi
gs ve hagiyi hic sevmem ama dogruya dogru hagi
Ben de takım tutmam tarafsız olarak kesinlikle hagi diyorum
Fenerbahceliyim ama hagi
Kıyaslanamaz bile, tabikide HAGI.
HAGI <3 Tartışmasına gerek yok.
Alex'ten başkası yalan..
İkiside adamdı. Ama Hagi kıyaslamamaz alex ile.
Tarafsız düşünemeyen sensin adamım ;)
Ben kesinlikle tarafsız düşünüyorum. İstersen git alex in ülkesin de sor bu soruyu. Cevapların % 90 ı hagi der. Alex i kendi ülkesin de bile tanıyan yok.
Hangi tabi kıyaslamak yanlis
Bugün beyaz futbol da çok tartışıldı.
Hagi bir dünya yıldızıdır alex ise türkiye de müthiş işler başarmış iyi bir oyuncudur.
hagi nin sol bacağı alex bedeldir :)
Hagi'nin orta bacağı.
Hagi Hagi Hagi Galatasaray 2-1 öne geçiyor.
Yaptıklarıyla tabiki Alex..
Alex sanırım. Bence Sergen daha iyi.