Alex fenerbahçe ile adını duyurmuş bu taraftara kendisini sevdirmiş - renk ayırmadan - hertaraftarın sevdiği bir futbolcuydu...
Hagi de aynı tarzda insandı, insanlık ve kişilik olarak bence ikiside birdi..
Ama futbol konusunda kimse Alex, Hagiden iyidir demesin..
Bir kere adam Gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcu içinde, 2. si galatasaraya kattığı katkılar çok, bugün Emre denen gerizekalı varsa bu Hagi sayesindedir.
Ayrıca kendisi G. sarayda oynadığı süre içerisinde 4 lig şampiyonluğu, bir uefa ve süper kupa görmüştür. Galatasaryın bütün bu başarrıları hagi ile olmuştur..
Alex ise sadece lig ve Türkiye kupası görmüştür, Birde şampiyonlar ligi çeyrek finali olması lazım o kadar..
Bu bile futbolcu olarak hangi seçeneği seçeceğinizi gösterir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alex ile Hagi yi kıyaslamak Hagi ye yapilan en büyük ayiptir..
Bazı arkadaşlar Yok Alex daha çok gol attı daha çok asist yaptı felan filan ama Sir Alex Ferguson'unda dediği gibi ''İstatislik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asil göstermesi gereken şeyi göstermez.''
Hagi kariyeri boyunca dünyanın en iyi takimlarinda forma giymiş basaridan başarıya kosmus kupalar kaldırmış bir futbolcu Alex ise Fenerbahçe ile 3 lig 2 super kupa ve 1 Türkiye kupası kaldırmış bir futbolcu..
Hagi Dünyanın en iyi 25 futbolcusu arasında gösterildi..
Daha size bir çok neden sayabiliriz bunların dışında..
İste bu yüzden Hagi ile Alex i karşılaştırarak Hagi ye büyük ayıp ediyoruz...
#GeorgeHAGİ11 Yorumla
+1 yılTabiki Hagi.. :) sevğilim fanatik bir gs li.
inanırmısınız arada gs nin uefa kupasını kazandığı popescu nun o son penaltısını açıp izler ve gözleri dolar ağladığına bile şahit oldum.. Ömer Üründül'ün "korkunç bir şey" diye yorumlaması tüylerimi diken eder :))
Sayesinde gs li oldum sevğilimin ya :)80 Yorumla
Ne demek Alex mi Hagi mi? Tam bir sazan avı aynı dönemde bile oynamamış insanları nasıl kıyaslayabiliriz? Galatasaraylılar ve Fenerbahçelilere atılmış yem gibi resmen.
Böyle bir kıyaslamayı kimse yapamaz, denk değil bir kere kıyaslama nasıl yapılsın..
Tabii ki Hagi!91 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Fanatik bir fenerli olarak hagi akexten iyidir. ama bence hagide okadar iyi degildir. uefa kupasini gs aldiginda hagi ve f. terime cok pay cikardilar ama asil pay ilk once tafaraledir. sonrada emre okanadir. bu ucu olmasa o takim bir ßikim alamazdi. turkiyeye gelmis en iyi oyuncuda ortega ve riberydir. en kariyerli oyuncuda r. carlostur. turkiyenin teknik bakimindan eniyi oyuncusuda yusuf simsektir. turkiyenin en buyuk t. direktorude senol gunwstir. turkiyenin en buyuk basarili baskanida aziz yildirimdir. turkiyenin en centilmen spor adami senol gunestir. bunlarin hicbir tartismasinibyapnam. hepsini delilleriyle aciklarim
00 Yorumla
+1 yılalex kim köpek ya oynadığı takımlara bakalım önce bir de başarılı olduğu liglere brezilya ve türkiye hagi ise ispanyanın değil tüm dünyanın en büyük takımlarından gördüğü barcelona ve real madrid takımlarında forma giyme onuruna kavuşmuş steau bükreş formasıyla şampiyon klüpler kupasını kaldırmış bir oyuncu alexin maalesef fb dışında bir başarısı yok
16 Yorumla- +1 yıl
;) hamit real madridle bayern münichle şampiyonlar liginde boy göstermiş bir oyuncu zaten mevki olarak kıyaslayamayız haginin monaco ya attığı gol alexin kariyerini sollar
- +1 yıl
arda turan gibi dünya çapında tanınan bir oyuncu çıktı mı altyapınızdan ya bel bağladığınız emre belezoğlu ? haginin diğer takımlarla yaptıklarından övünmüyoruz bize süper kupayı kazandıran 4 sene üst üste yapan , alexin koskoca fb kariyerinde kaç kupası var bana bir say desem sayamazsın? siz alex imi efsane yaptınız yahu güldür me adamı
+1 yılSorusuna bile kahkaha atarak gülüyorum alex mi AHAHAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHhahahahhahahahahAHHAAHahah
90 YorumlaAlex'i izleme fırsatı bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissetmemiz gerek bence.
Alex'in 7 yıllık Süper Lig İstatistikleri
122 gol, 112 asist ve 54 asistin asisti...
Fenerbahçe ligde 2004'ten beri 509 gol atmış. Alex'in 282 golde aktif katkısı var. Oynamadığı maçlar da dahil...
Skor anlamında alex30 YorumlaAlex Turkiye'de ve Brezilya'da efsanelesmis bir futbolcudur. Alex'e saygisi olmayan insan futboldan bahsetmemeli. Fakat Hagi'ye sadece Galatasaray futbolcusu olarak bakmamak lazim. Hagi Galatasaray'dan once, Dunya Kupasi'nda Maradona ile kapisan bir futbolcuydu, Real Madrid, Barcelona gibi takimlarda oynamis kendini dunyaya kanitlamis bir futbolcuydu. Romanya'li olmasa idi, dunyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu secilir idi. Galatasaray'a 29 yasinda geldi ve insanlar "Hagi artik bitti, oynamaz" dediler. Lakin Hagi oynadi, UEFA Kupasi kazandi, Super Kupa kazandi. Alex'e saygim sonsuz ve saygi gosterilmesini dilerim, fakat Hagi ile kiyaslanamaz.
00 YorumlaBirisi önünde güiza, kezman, nobre'yle oynadı..
arkasında selçuk, josico, maldonado, aurelio ile oynadı..
Diğeri önünde hakan şükür, arif, jardel ile oynadı..
Arkasında emre, okan, suat ile oynadı..
Kıyaslamayı yaparken bunu da göz önüne alıyo muyuz?13 Yorumla- +1 yıl
işte yetenek bakımından kıyaslama yapıyorsan, daha dikkatli olmalısın..
dünya futbolunun o döneminde futbol nereye evrilmiş, neler olmuş falan.
dediğim gibi, yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortamdalar mı?
nasıl yetişmişler, ne olmuş?
bunlar konuşmak lazım..
hagi mükemmel bir futbolcu, hala öyle bite izliyorum videolarını..
ama ben dahil hepimiz, alex'i izleyebildiğimiz için şükür namazı kılmalıyız..
ayırca hagi türkiye'den ayrıldığında 9 yaşındaydın..
küçüksün görmedin ayağı yapmıyorum, yanlış anlama ama bütün ergenliğin, hagi hakkında şehir efsaneleriyle geçti..
Ayrıca hagi olmasa, alex olsa o zaman gs'de, gs daha başarılı olurdu.. takım şahaneydi ve alex, hagi'den daha az kendine oynayan, daha çok takımın performansını yükselten bir adamdı..
O zamanın gs'si ile alex'in oynadığı dönemin fb'sini mukayese edemezsin..
Real ve BBarcelona'da oynamış, Steau'ya şampiyon kulüpler kupasını aldırmış, MARADONA'nın övgüsünü almış, dünyada gelmiş geçmiş ilk 100'e girmiş, Avrupa piyasası olmuş, Galatasaray'a Uefa ve Süper Kupayı kazandırmış, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkarmış biriyle sadece birkaç maç basit Parma tecrübesi olmuş, sadece Türkiye ligi başarısı olmuş Alex'i nasıl kıyaslarsın?
Ayıp ayıp.21 Yorumla
+1 yıl2 side cok iyi ama alex hagiyle kiyaslanamaz haginin sag ayagina kitap yazilir son satira solakti diye eklenir
124 Yorumla- +1 yıl
:) he bide fenerlilere mesajim :alex ve diego nun hadi ve sneijderden iyi olduguna inanmak fenerbahcenin sampiyonlar ligine
Gitmesini beklemek gibidir - +1 yıl
:))))) süpersin
- +1 yıl
Sagol :)
- 32 Yorumla
- +1 yıl
Ayrıca 3 büyükler de oynamış tek furbolcu Hagi 'dır.
Bknz. pbs.twimg.com/media/BopX1QqCcAAiOYY.jpg:large :D
+1 yılHagi Realden Gs ye geldi neden geldi oynamadıpı için geldi ne yaptı GS yi UEFA şampiyonu yaptı. Alex ilk avrupa tecrubesi Benfica da oldu oynuyamadı brazilyaya döndü Fenere geldi ne yaptı gol kralı oldu asist kralı oldu şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı. Her ikiside iyi ama Alex daha teknik biriydiç
10 Yorumla
+1 yılAbi hala mı ya?
Bırakın şu kıyaslamayı..
Evet Alex mükemmel bir oyuncu , harika bir beyne sahip ama asla bir HAGI olamaz..104 Yorumla- +1 yıl
Bir kızın futbol hakında bu derece güzel yorum yaptığına ilk kez şahit oldm :) tbrk
- +1 yıl
Kıyaslayanlar bilgisiz laf olsn diye yaZanlar olmalı
+1 yılikisininde meziyetleri farklı. Hagi alexten yetenek olarak üstün, alex istatistikleri alt üst eden ve takımına en cok fayda sağlayan yabancı. kıyaslayacağın özelliği söyle ona göre cevap verelim.. bununla beraber quareesma'da başta aşağı yetenek ama sonuç ortada. takıma fayda > yetenek ;) kapişş..
00 Yorumla
+1 yılSENİN BU FUTBOLDAN ANLAMAYAN CAHILCE YAPILMIS KIYASLAMANA SADECE GÜLÜYORUM HAGİ NE LA CAHİL COK CAHILSIN KESKE OLSEN TIPLEMESI SANA CUK OTURUYOR HAGININ KARIYERINDE KAC ASISTI VAR KAC GOLU VAR KARIYERI BOYUNCA AMA KAC DAKIKA KAC MAC OYNAMIS ONA GORE bir FIKSTUR CIKAR cevap VERMENE GEREK YOK ZTN ARASTIR CEVABINI ALIRSIN
10 Yorumla
+1 yılfutbolda Hagi
insanlıkta Alex
Not: Galatasaraylıyım...115 Yorumla- +1 yıl
bence alex tribinlere oynayan. pek cesur olmayan bir adam.
ama hagi kimseye yaranmaya çalışmaz. adam gibi adamdır. - +1 yıl
Haginin ne yanlisini gördün cocugu 39 derece atesliyken Terim git demis gitmemis HAGI her seyiyle 10 numaradir boyle biline
- +1 yıl
@cesi272727 Çarpıtma kardeş , saha içinde değil saha dışındada ailesi bakımındanda örnek gösterilecek bir insan Alex. Kimseye yaranmaya çalışmaz dediğin adam hangi maç hakemlere küfretmedi , hangi maç kart görmedi , hangi maç çirkeflik yapmadı? Asıl trübünlere kim oynuyor belli.
- +1 yıl
hagi hala mı tribünlere oynuyor. hemen her gs maçına geliyor. gelmeye devam ediyor. real madrid ve barcelonada oyun kurucu olarak oynamış tüm dünyada tanınan bu adam hala her gün galatasaray diyor. aile yaşamıda örnektir. göz önünde değil diye kötü mü sanıyorsun?
haginin agresifliği sinirliliği delikanlılığındandır. açık yürekli oluşundandır. siyaset yapmaz alex gibi onada saygım var ama haginin kişiliği kesinlikle tartışılamaz.
Senle aynı görüşteyim ahmet cakarin diy işiyle Alex Hagi nin önünde diz çöker tövbe ister:)
12 Yorumla
+1 yılBu saçma karşılaştırmayı da hala yapıyorlar ya komik!..
Cevap: George Hagi
Alex'in Hagi ile kapışması için apoletleri yetmez zaten. Alex sadece iyi bir orta saha oyuncusuydu, ama Hagi bir dünya yıldızı...22 Yorumla- +1 yıl
Durum zaten bu, karşılaştırmak bile yanlış.
+1 yılhaginin başarıları daha fazla buda kaliştesini gösterir aynı dönemde olmasalarda hagi bir adım önde karaktere bakmak yanlış
34 Yorumla- +1 yıl
yanlış okumadıysam galatasaray şampiyonlar liginde yarı finale cıktıgında karşısında hagi li steau bukreşe elenmiş ve steau şampiyon olmuş tabi eski adı farklı ve barcelona gibi takınlarda oynadı
alec yıldızı parladıgı halde hiçbiyere gitmedi cunku yapamazdı türkiye onun için basitti - +1 yıl
Hagi 1994 yılın da fifa tarafın dan yılın futbolcusu seçildi.
Boleondor ödüllerin de 4. oldu
Romanya tarihinin en çok gol atan futbolcusu forvet olmamasına rağmen rekoru hala kırılamadı.
Fifa tarafın dan gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcu arasın da gösterildi.
Real Madrid ve Barcelona da oynadı. - +1 yıl
https://tr.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Hagi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza
buyrun kıyaslamayı görün
+1 yılSenin yorumun çok saçma! Hagi gibi karaktersiz birinin karşısında Alex e diz çöktüren insan futbolu sadece topa vurmak zanneder.. Bravo!
512 Yorumla- +1 yıl
Ne yanlışı mı :D Oynadığı bütün takımlarda yaptığı çirkeflikler, rakiplerine tükürmesi, en kritik anlarda kırmızı kart gömresi.. daha sayayım mı? Karaktersiz adam kardeşim. Romanyaya git Hagi de döverler seni bütün romenler nefret ediyor ondan karaktersiz olduğu için hiç bir takımda tutunamayan bir adam kendisi büyük takımlarda oynamaksa Hamit de oynadı... sadece takımlara rakamlara bakman yanlış neyse senle tartışamam bu konuyu...
- +1 yıl
alexin hamit kadar kariyeri yok kardeş doğru demişssin ;) @yineuyeismibulamadım
- +1 yıl
Futbolcular genelde kötü karakterli iyi karakterli diye sınıflandırılmıyor bu 1. Topa vurmak zanneder derken en çok dikkate alınan özellikleri topla beraber sahada yaptıkları. Topsuz alanda yapılan davranışları çok sallayan olsaydı zamanında ne Lugano fenerde ya da Melo şu an Galatasarayda olurdu. Alex kaliteli bir futbolcu fakat hiç bir zaman büyük maçlarta rüşt'ünü ispat edememiş bir yetenekte. Hagi ile Alex'i ahlaki açıdan karşılaştırmak için soru olsaydı cevaben bazı noktalarda doğru idi. Büyük futbolcu derken kastedilen şeyin genel kısmının yetenek olduğunu düşündüğüm için görüşünü çok saçma buldum. Biraz objektif olabilseydin olayı bu yönden kıyaslamazdın. Formanı çıkarda yorum yap bence BACIM @yineuyeismibulamadım @angelov @maskelituxedo @Donjuan09
- +1 yıl
karakterden değil oyundan bahsediyoruz haginin geçmişindeki başarılara bir bak istersen sanırım fenerlisin ve önce emreye volkana bakın
- +1 yıl
@fuocoturco fenerli değilim kardeş ayrıca kötüye kötü örnek vermek kadar saçma birşey yok :D futbolu sadece sahada olanlarla nitelendirmek çok yanlış eskiden hakemdim ve sahada ettikleri küfürler hareketleri falan siz tv de görmüyor duymuyorsunuz o yüzden size göre herşet güzel tabi :) devam edin böyle bana hagi yi seven bir tane romen bulun sonra dileyin benden ne dilerseniz. bütün romenler hagi yi sevmez kendilerini kötü tanıttığı için nefret ederler! gidin romanyaya görün. ben gittim gördüm eskiden hagi ye futbolu sebebiyle saygı duyardım gidip gördükten sonra onu insan yerine koymuyorum
- +1 yıl
hakemlerin ne küfürler yediğini duymamıza gerek yok biliyoruz haginin çirkeflikleri aşırı değildi ve cezasını cekiyodu ama oyun bakımından hagi her zaman önde görüşümde yazdım iki futbolcununda kariyerlerini bir araştırın artık karakterli futbolcuda hakemde yöneticide kalmadı gözümde
- +1 yıl
hala araştır diyor ya :D tamam sen şampiyonsun
- +1 yıl
Aslında bence Alex adam gibi adam ama Fenerbahçe takım değil. Bir de Hagiyi kaç kez izledin Haginin açık ara önde olduğu aşikar
- +1 yıl
@maskelituxedo hamit kadar kariyerin yok dediğin adam , haginin kariyeri boyunca attığı gollerin ve yaptığı asistlerin fazlasını sadece fenerbahçede yaptı !
- +1 yıl
gol ile asist ile futbolcu değerlendiriyorsan ki bu gollerin çoğu süper ligde atılmış futbol tartışmak manasız
+1 yılAlex diyen ya ergendir, ya cahil ya da fazla sarı laciverttir. HAGI bu yaaa
1015 Yorumla- +1 yıl
kralalex
- +1 yıl
@angelov tarafsız olarak düşünün diyorsun sonra burada cevap verenlere laf sokuşturmaya çalışıyosun ,
@Kleopatram Alex diyen ergendir diyosun , hagi alexin yaptığı asistin ve attığı gollerin yarısını atmışmı?
Haginin kariyeri boyunca attığı golün fazlasını Alex sadece fenerbahçede attı. - +1 yıl
oksijenin olayım nefes al ağzını yediğim
+1 yılAlex bizden biri oldu. Yanlı bakmadan cevaplamak çok zor. Ama bir gerçek var. Alex bizim efsanemiz. Fenerbahçe'den bahsetmiyorum. Türkiye'nin efsanesi. Onun sevmeyen yoktur neredeyse.
Hagi ise... Bütün dünyanın bildiği bir isim. Yani tarafsiz bakinca kıyaslanması bile acayip komik aslinda.
' Sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır. Romanın sonuna 'Solaktı' diye nokta konulur. '
Bilenler bilir;
Hagi! Hagi! Hagi! Hagi! Hagiii! Hagiiii!00 Yorumla
+1 yılSacmalama ya her ikiside farkli kultur ve klaslarin adami tamam KrAlrx bir uefa kaldirmadi ama hagiden daha cok iz birakti turkiyeye saygi gosterin ADAMa. Alex kadar saygili isinin ehli mukemmel biri faha gelmedi, gelmeyecekte. Alexi yedirmeyiz basite indirgemeyin
04 Yorumla- +1 yıl
Alexin futbolu cok asagi degil hagiye gore. istatistik ile takipte edebilirsin adam turkiyede bildigin tarih yazdi zaten. Tarafli tarafsiz kisiligi, futbolu ile sevilen bir isim Alex.
- +1 yıl
Hagi 5 sene de 4 şampiyonluk 1 uefa kupası kazan dı
Eger istatistiklere bakarsak hagi alex ten daha iyi.
Zaten ben türkiye de kim daha iyi diye sormadım genel olarak kariyer , yetenek , başarı olarak sordum.
Mesela bugün ahmet çakar hagi ile alex i kıyaslamam at ile midilli yi kıyaslamak tır dedi ben de kesinlik le ahmet çakar a katılıyorum.
Bu benim görüşüm senin görüşüne de saygı duyuyorum ama sen taraftar psikolojisi ile alex diyorsun. Ben hiçbir takım tutmuyorum tarafsızım - +1 yıl
Ki alex ayrica sampiyonlar liginde bir de asist kralligina ulasmistir. Alex her turlu istatiksel olarak hagiyi sollar. Haginin kariyerine saygim olur ama kiyaslamak yinede dogru degil bana sorsan bagliliktan sevgiden dolayi doktor KrAlex.
https://hizliresim.com/mG1pp8
Tartışması Kralex. hagi de kim?
Taraftarına Hırsız Diyen
Rakibe Tüküren Tekme Atan
Her Maç Kavga Çıkaran hagi kim?
Alex Hem İstatistiklere Gömmüştür hagi'yi Hem de Efendiliğiyle Adam Gibi Adamdır. İstatistikler Yalan Söylemez..110 Yorumla- +1 yıl
Alex i brezilya da bile tanıyan yok :) @Predenter
- +1 yıl
hagi arsenale real madrid e dortmund a milan a juventus a manoca ya gol atarken alex siirt jetpa ya gol atıyordu.
elmayla armudu karıştırmayı bırakın artık.. - +1 yıl
Barcelona'dan Maradona bile kovuldu vakti zamanında. Ronaldinho da kovuldu... Adam 94 Dünya Kupası'nın en göze batan 2-3 yıldızından biriydi. Alex ancak Türkiye gibi vizyonu dar, lokal başarılarla avunabilen kulüplerde ve ülkelerde yıldız olur.3 maymunu oynayıp Hagi gibi bir dünya deviyle kıyaslayın bakalım. Trajikomik...
+1 yılBir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe tarihinde gelmiş geçmiş en karakterli futbolcudur Alex ama Hagi gibi dünya standartlarında bir futbolcuyla kıyaslama yapılmamalı bence Hagi bir futbol ekolüdür :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar Hagi videoları izleyerek kendini geliştirmeye antreman planları yapıyorsa o adam tarihe iz bırakmış bir adamdır
Bak eğer soru soracaksan sor insanlar cevap versin. Yok amacın soru sormak değil görüşünü belirtmekse milletten de objektif yorum bekleme. Yok sol bacağıymış da bilmem ne... Ben sana bir soru sorayım Metin OKTAY mı Lefter mi? Buna cevap ver önce de futbol bilgini bir ölçelim
00 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHagi daha az kaldı çok iş başardı. ..
Tabii ki HAGI
Amaa...
Efendilik ve uzun yıllar hizmet ALEX...
Bjk liyim diye konuşuyorum Pascal NOUMA kadar tribünleri costuran sevilen başkada yabancı olmadı ;-) :-)22 Yorumla- +1 yıl
Aynı yoldayız Hacım :)
Günaydın... ;)
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben hasta beşiktaşlıyım ama bu ülkeye gerçek manada bir futbolcu kim geldi deseler, düşünmeden Hagi derim! Alex onun bırak ayağını, ayak parmağı etmez! Alex bizim ligte kral, niye bir büyük avrupa kulübüne gitmedi? ya da fenere hangi avrupa maçında katkı verdi?
00 Yorumla
+1 yılObjektif olmak gerekiyor. Hagi cevabı da gayet objektif bir cevap olur.
20 Yorumlahagı bu ulkeye uefa kupasını getırdı alın gozunuz kupa gorsun dıye.. alex ıyı futbolcuydu ıyıde adamdı.. ama hagı ıle kıyaslanmaz yani.. bır karıyerlerıne bakın yahu!
20 YorumlaBunu tartışmak bile hagiye saygısızlık ben gs li oldugum ıcın degıl gerçekten hagi cok baska ısım yapmıs biri onunla kıyaslanamaz tuncay bence alex den iyi
12 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden Gheorghe Hagi
https://www.youtube.com/watch?v=d7htHs3ggkI10 Yorumla
+1 yılŞu soruyu sormayın be kardeşim çıldırıyorum. Alex UEFA kupası veya benzeri kupa alamamış nerdeyse hiç milli olmamış bir futbolcu. İyi bir futbolcu belki ama haginin sol bacağı değil anca sağ bacağı olur.
11 Yorumla
+1 yılHagi Alex"den önceki dönemde bulunmuş bir futbolcudur. Ve gerçekten Çok iyi bir futbolcu ülke futboluna ve Galatasaraya kattıkları açık . Ama Alex, 7 den 70 e herkesin , bütün takım taraftarlarının sevgilisi olmuş bir futbolcudur. Ve onunda Fenerbahçeye katkısı tartışılamaz derecede büyüktür. Hagiyi izlemediğim için ve Fenerbahçeli olduğum için Bence Alex , daha iyidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben Türkiye de yaptıklarını kıyaslamadım hangisi daha iyi futbolcu diye sordum.
İstersen hagiyi biraz tanıtayım
Hagi Real Madrid , Barcelona gibi takımlar da oynamış şampiyonlar ligi şampiyonlugu yaşamış uefa ve süper kupa kaldırmış fifa tarafın dan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 25 futbolcusu arasın da gösterilmiş galatasarayı 4 sene üst üste şampiyon yapıp üstüne uefa ve süper kupayı kazandırmış tüm dünya tarafın dan karpatların marodona sı olarak tanınan bir dünya efsanesidir.
Not : Takım tutmuyorum - +1 yıl
Kardeşim öncelikle şunu belirtmek istiyorum yanlış düşünüyor olabilirim Ama sorduğun soruya az önce tekrar baktım yanlış okumuş olabilir miyim diye ama gayet doğru okumuşum. Sorduğun soruyla arkadaşlarımın verdiği cevaplara yazdığın cevaplar bence çekişiyor. Sen Hagi mi Alex mi diye soruyorsan insanlar ( bende dahil ) Türkiye kariyerlerini baz alarak cevap verirler. Senin de yazdığın gibi Hagi orada burada bir çok iş yapmış ise zaten büyük bir futbolcudur niye Alex ile kıyaslama gereği duyuyorsun? Onlar televizyoncu boşver onları. Demem o ki ya ilk önce soruyu düzelt. ya da sende dahil olmak üzere herkesin Türkiye kariyerlerini değerlendirmesine olanak sağla. Ayrıca o bahsettiğin başarıları Hagi tek başına yapmadı geriye kalan 10 kişinin hakkını yememelisin. Hagi gerçekten büyük bir futbolcu. Bunu zaten bilmeyen yoktur. Amacım haklı çıkmak değil lütfen yanlış anlaşılmasın.
Fenerbahçeliyim ama bu iki Futbolcuda candır..
Sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır sonunada ''solaktı'' eklenir
HAGİ20 YorumlaHagi alexin krampon bağcıklarını bağlayamaz... efsane alex
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sadece türkiye ligini bilen takip eden futboldan anlamayan insanların alex demesine şaşırmıyorum ama bir demeden önce açın bir haginin kariyerine bakın hagi türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur alex de süper topçu tamamda hagi ile kıyaslanamaz (Fanatik Beşiktaşlıyım)
00 YorumlaFenerbahçeli olarak Alex'in ne kadar büyük ve karakterli bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ama buna rağmen Gheorghe Hagi bir futbol efsanesidir.
20 YorumlaHagi futbolseverlerin sevgilisi oldu Alex sporseverlerin. İkiside adamdı ikiside unutulmayacak. Bir Galatasaray taraftarı olarak ikisininde yeri ayrı bende...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hagi nin iki gol unden baska nesi var biri soylesin. Hagi de kim. Iyi futbolcu olsaydı gs de ne isi vardi hangi alex istatistiklerine girebilmis. Hagi jin tek sansi o dönemin gs takimi iyiydi, bana uefa finalinde kirmjzi goren 35 yasindaki birini ovmeyin subjektif olun bu arada spor spikeriyim ve bjk liyim.
Cut!00 YorumlaSpor konusunda 2,8b cevap paylaştı. alex le kimler kıyaslanmadıki hagi, sneijder, jardel, arda melo vs. vs.
ama hiçbiri BİR ALEX DEĞİL.33 Yorumla- +1 yıl
kralalex
- +1 yıl
Yani dimi hagi ile alex kıyaslanmaz alex parma , fenerbahçe gibi dünyanın en iyi takımların da oynamış defalarca avrupa şampiyonlugu yaşamış brezilya milli takımının degişmez oyuncusu defalarca brezilya yı dünya şampiyonu yapmış bir süper star.
Hagi ise Real Madrid , Barcelona , Galatasaray gibi küçük takımlar da oynamış fida tarafın dan gelmiş geçmiş en iyi 25 oyuncu arasın da gösterilmiş vasat bir oyuncu
Kanka buradakilerin bir çoğu bilmez hagiyi hepsi alexi gorduler alex derler hagi gibi bir efsane geldimş daha önce Türkiye ye
11 Yorumla
+1 yılFarklı devirlerde oynayan 2 futbolcuyu kıyaslamak bence yanlış
Alex Fenerde cok iyi oynadı bunu biliyoruz
Ama hagi Gs de oynadıgı zaman en iyi zaman diyemeyiz10 Yorumla
+1 yılTarafsız olarak düşünün demiş bir de ya :)
Hagi kendi taraftarına skindirik bir telefon için siz hırsızsınız dediği gün bitmiştir. İstatistiklere bakma zaten.00 Yorumla
+1 yılHagi dunya capinda alex turkiye capinda bir futbolcu sen hesap et hangisi iyi.
11 YorumlaSpor konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendisi bile hagi dediyse..
71 Yorumla
+1 yılBir fenerbahçeli olarak diyorum ki Hagi , maçlarını izlemedim yaşım yetmediğinden ama gördüklerim kadarıyla süper yıldız ama Alexde yıldızdır kimse inkar edemez.
23 Yorumla- +1 yıl
Bunu inkar eden zaten futboldan anlamıyordur.
+1 yılHaginin sol bacağı sana girsin. Alexi nasıl küçümsersin lan?
42 Yorumla- +1 yıl
Beyinler lisesli olmasın senin gibi hem anket yapıyosun hem de alexi küçümsüyosun kısacası dostum alexin sol bacağı sana girsin :)
+1 yılBenim adım Ömer adaletli olmalıyım :) Fenerbahçeliyim ama gerçekten tartışmasız Hagi..
01 Yorumla
+1 yılHagi açik ara önde sneijder mi alex mi desen gene sneijder derim teknik olarak alex ikisindende zayif hatta diego eskisi gibi olsa alexten daha fazla olur
20 YorumlaAbi açık söylüyorum eğer bu soruya alex diyenler varsa onların futboldan anladıgı yoktur bir galatasaraylı olarak söylüyorum alex adam gibi adam. o tartışılmaz ama hagı alex'i ikiye katlar buda tartışılmaz
10 Yorumla
+1 yılselcuk şahin ve şehla gözleri. orta sahada daha iyisi gelmedi gelmeyecek. adam kim alınsa kesiyor. alex ve hagiyi turkiyede bitiren adamdır.
00 Yorumla
+1 yılBir dünya efsanesi olan Hagi ile bölgesel üne sahip Alex'i kıyaslamak kadar saçmaydı hayat...
10 YorumlaKnk ben BEŞİKTAŞ lıyım ama soru çok saçma ikiside çok iyi oyuncu ama bu soru c ronaldomu, Ronaldinho mu gibi olmuş yani ikiside iyi ama aynı zamanda oynamadılar ki :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ronaldinho :D
+1 yılHer ne kadar alexse saygım olsa da, kesinlikle hagi efsanevi bir futbolcu. Eğer gerçekten futboldan anlayan ve ilgilenen bir insan bu soruyu tartışma tenezzülünde bile bulunmaz. Hagi bir yana dünya bir yana kardeşim.
20 Yorumlaben alex diyorum çünkü karaktere bakarım hagi hakemlere çok tükürüyordu alex hiç öyle yapmadı..
00 Yorumlafenerbahçeliyim ama HAGİ diyorum kıyası olmaz bunun bariz yetenekleri göz önünde yani
00 Yorumlaben fenerbahceliyim hagi daha yetenekli bir futbolcu ama alexin fenerbahceye kattiklari tartışılmaz yani hagi daha yetenekli ama katki olarak alex...
00 YorumlaAlex uefa kupası görmüş mü, Alex e karpatların maradonası denmişmi. Not Esesliyim Alex Haginin asistanı kalır. Hangisinin en yaşlı anında futbolda neler kazandığına baksak yeter.
00 Yorumla
+1 yılGercekten bu soruyu sordugun icin utanmalisin tabiki ALEX.
83 Yorumla- +1 yıl
@FuatT1905
Ağa bırak Hagi yi Alex i bile doğru düzgün izlememiştir sırf fenerli olduğu için Alex diyor :) - +1 yıl
Hay senin utangaçlığına be
+1 yılistatiklere bakıldığında Alex in kalitesi ortada kişiliğe gelince de hagi kendi taraftarını hırsız tutmuş Alex ise rakip takım taraftarınca bile yuhalanmamış bir insan kıyaslama saçma
00 YorumlaBu kiyaslama yanlis bir defa. Ikiside farkli ozelliklere sahip.
Ikiside birbirinden iyi degil.
Ben fb liyim ikisinide cok severim ama kiyaslamam.04 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar