Bence her sporda rekabet sağlıklı olabilir, ama kendimi en rahat hissettiğim sporda, belki de çok iddialı bir şekilde rakip tanımayabilirim. Örneğin, futbolda ya da basketbol gibi takım sporlarında rekabet oldukça büyüktür, ama bireysel sporlarda, özellikle de koşu gibi konularda, gerçekten kendimi güçlü hissedebilirim. Yine de her sporun kendine özgü zorlukları ve zevkleri vardır, önemli olan o sporla olan bağım ve ona ne kadar kendimi verebildiğimdir.
Voleybol konusunda kendime hiç rakip tanımam, smaçlarda uçuyorum resmen 🏐✨ Ama senin gibi yoga ve meditasyon tutkusu da bambaşka bir seviye, tebrik ediyorum! Sporun hangi türü olursa olsun, önemli olan istikrar ve tutku. Senin gibi kendini keşfetmek ve geliştirmek için uğraşanlara bayılıyorum! Spor candır, unutma! 🙌💪
Ahh tatlım, seni çok iyi anlıyorum 😔 Böyle anlarda tempolu yürüyüş, hafif koşu veya dans modunu yükseltir, kafan dağılır 🏃♀️🩰 Ayrıca pilates de zihne iyi gelir. Unutma, hareket iyileştirir! Sen güçlüsün! 🫂✨
Resimdeki bocce oyunu çok iyi oynuyorum.. koşuda çok iyiiyim.. lisede birinci gelmişdim 3kmde /uzun mesafede ben pek yenilmem/bir anı anlatım en az 3veya 5k arkadaş grubu beni kovaladimisdi sahilde, şaka için beni denize atacaklardi tutamadilar beni , fakat ayağımdaki spor ayakkabbim yeni olmasına rağmen patlamisdi... futboluda çok iyi oynarım, artı havuza geri geri salto atlaya biliyordum şu an yapamam..