Spor Hangi sporu yaparken çaylak olduğunuzu düşünüyorsunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor eğer futbol oynasaydım kendimi çok çömez hissederdim? Güncellemeler+1 yıl Caylaklar Hangi sporu yaparken çaylak olduğunuzu düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 479 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Formula 1 yarışlarında. ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşağı yukarı her sporu yaptım ancak hiç bir spor askeri pentatlon ile boy ölçüşemez.. yalnız beyzbol kadar zevkli bir spor yok.. Ancak onu oynatacak hiç bir aesa kalmadı ne yazık ki.. Kareye ve kung-fu çok başka 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güç grrrktirenlerde iyiyim diğerlerinde çaylağım:)) 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl su topu tenis basketbol gibi sporlar yaparken çaylak olurdum herhalde :) 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. Futbol voleybol masa tenisi dışında amatör olduğumu düşünüyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. hiç farketmez hangisi olursa olsun elbette çaylaklık dönemi olacaktır 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 584 cevap paylaştı. Crossfit. Yapmayı çok istediğim ama yaparken içten içe çok yanlış yaptığımı hissediyorum. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. hepsi olabilir 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hokus bokus🤣 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bu iyidi bak😁 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl İyiydi ☺️ Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Voleybol dışındaki tüm sporlar diyebilirim 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tüm sporlarda iyiyim :) Çaylak değilim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Formula 1 yarışlarında. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Aşağı yukarı her sporu yaptım ancak hiç bir spor askeri pentatlon ile boy ölçüşemez.. yalnız beyzbol kadar zevkli bir spor yok.. Ancak onu oynatacak hiç bir aesa kalmadı ne yazık ki.. Kareye ve kung-fu çok başka
Güç grrrktirenlerde iyiyim diğerlerinde çaylağım:))
su topu tenis basketbol gibi sporlar yaparken çaylak olurdum herhalde :)
Futbol voleybol masa tenisi dışında amatör olduğumu düşünüyorum
hiç farketmez hangisi olursa olsun elbette çaylaklık dönemi olacaktır
Crossfit. Yapmayı çok istediğim ama yaparken içten içe çok yanlış yaptığımı hissediyorum.
hepsi olabilir
Hokus bokus🤣
Bu iyidi bak😁
İyiydi ☺️
Kriket oynarken özellikle
Kesinlikle futbol 🤭
Voleybol dışındaki tüm sporlar diyebilirim
Tüm sporlarda iyiyim :) Çaylak değilim.
Voleybol...
Boks.
Fitnesss
Her sporu ausjsodkdo